X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie ma co przesadzac z suplementamiw ciazy.
    Dlaczego wlasciwie? Moga zaszkodzic?

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o przez takie teksty zacznę się w nocy moczyć!
    paszczakin wrote:
    .. zmaltretowal mi dzis gin szyjke (skrocona i jakies tam mini rozwarcie), coby sie pospieszyla, za tydzien wizyta i chyba po tym wywolanie, jak samo dalej nie pojdzie..

moremi, iwcia77, chruszczow, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o przez takie teksty zacznę się w nocy moczyć!

ale ze co..? ja dzis kocham mojego gina, on mnie rozumi ;)

kapturnica, moremi, Reni, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Zofia8, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    witaminy tez mozna rpzedawkowac i inne pierwiastki rpzeca

moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Krakonka powiesz lekarzowi że się starasz , da Ci antybiotyk "bezpieczny".

Dziewczyny czy TSH robi się tylko między 3-7 dc czy można obojętnie w którym?

obojętnie który dzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    witaminy tez mozna rpzedawkowac i inne pierwiastki rpzeca
    Jak to zelazo u Asiuli na ten przyklad?

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??

nick nieaktualny, Natka_79, Krakonka, moremi, nick nieaktualny, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    no cos w ten desen...

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:

Każda piguła, to oprócz wątpliwie, lub tylko częściowo przyswajalnej chemii, także wspomagacze i wypełniacze. Przy odpowiedniej diecie i dobrych wynikach suplementacja jest niekonieczna. Nadmierna może być szkodliwa.
    A poza tym to głównie napychanie kabzy koncernom farmaceutycznym. Badan na babkach w ciązy się robi niewiele, więc trudno stwierdzić, czy to coś daje, czy nie.

nick nieaktualny, Natka_79, nick nieaktualny, ola_35, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??
    Aaaaa widzisz. To o to kaman! :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziusiu pogoda jak marzenie i dostalam jakis zastrzyk energgiiipranie , sprzatanie , posadzilam pare cwietow , wysprzatalam se autko i wymylam na myjni, zrobilam ciasto i farsza do pierogow na obiada plus sie pomidorowa gotuje .
    Jak ja kocham wiosne!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:40

paszczakin, Elfik, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Każda piguła, to oprócz wątpliwie, lub tylko częściowo przyswajalnej chemii, także wspomagacze i wypełniacze. Przy odpowiedniej diecie i dobrych wynikach suplementacja jest niekonieczna. Nadmierna może być szkodliwa.
    A poza tym to głównie napychanie kabzy koncernom farmaceutycznym. Badan na babkach w ciązy się robi niewiele, więc trudno stwierdzić, czy to coś daje, czy nie.
    Czyli standardowo gdzies po srodku trzeba stanac. Dzieki!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Napewno jak sa choroby tarczycy nalezy sie suplementowac jodem bo niestety jest jego dosc duzy niedobor.No i kwas foliowy bo ciezko o dostarczenie tak duzej dawki z pozywieniem a niestety w duzej mierze za bezmozgowie , problemy z cewa nerwowa itp odpowiada jego niedobor

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:42

moremi, Zofia8, nick nieaktualny, Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Aasiuli to sie żelazo lepiej zaczęło przyswajać po prostu. Swoja drogą w inofemie nie ma pełnej zalecanej dawki kwasu a to co jest podobno wspomaga ten inozytol. Aasiula bierzesz osobno jeszcze kwas??

Kapta ma racje, nadmiar tez nie jest korzystny.

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Aasiuli to sie żelazo lepiej zaczęło przyswajać po prostu. Swoja drogą w inofemie nie ma pełnej zalecanej dawki kwasu a to co jest podobno wspomaga ten inozytol. Aasiula bierzesz osobno jeszcze kwas??

Kapta ma racje, nadmiar tez nie jest korzystny.
    Wiem, tak se uproscilam, coby moj mozg pojal niepojete ;-)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Boziusiu pogoda jak marzenie i dostalam jakis zastrzyk energgiiipranie , sprzatanie , posadzilam pare cwietow , wysprzatalam se autko i wymylam na myjni, zrobilam ciasto i farsza do pierogow na obiada plus sie pomidorowa gotuje .
    Jak ja kocham wiosne!!!
    Ooo, a ja dzis wręcz odwrotnie... Zero energii. Wpadłabym dzis do ciebie na obiad ;) szczególnie na tą pomidorową ;)

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czyli standardowo gdzies po srodku trzeba stanac. Dzieki!
    Złota zasada :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka jak mdlosci???Ty wiesz ,ze mi sie ejszcze zdarzaja dni kiedy mam szarpanie.Np wczoraj O maj gad moj zastawil sobie do gotowania kielbase na gorraco Myslalam ,ze sie shaftuje

Natka_79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te juz do garow. Mloda godzina jeszcze! No, chyba ze jakis bigos czy inne czasochlonne ustrojstwo ma byc. ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ooo, a ja dzis wręcz odwrotnie... Zero energii. Wpadłabym dzis do ciebie na obiad ;) szczególnie na tą pomidorową ;)
    Sie nie rpzejmuj mi tak dopiero w 14tym tygodniu energia i ochota do zycia wrocila.Wczesniej bywalo ze nawet zrobienie obiadu bylo wysilkiem ponad sily...

Elfik, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8532 8533 8534 8535 8536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ