35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przez takie teksty zacznę się w nocy moczyć!
paszczakin wrote:.. zmaltretowal mi dzis gin szyjke (skrocona i jakies tam mini rozwarcie), coby sie pospieszyla, za tydzien wizyta i chyba po tym wywolanie, jak samo dalej nie pojdzie..
moremi, iwcia77, chruszczow, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
przez takie teksty zacznę się w nocy moczyć!
ale ze co..? ja dzis kocham mojego gina, on mnie rozumi
kapturnica, moremi, Reni, kkisia, Simba, iwcia77, Zofia8, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??
stara.krycha, Natka_79, Krakonka, moremi, kkisia, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-
stara.krycha wrote:Dlaczego wlasciwie? Moga zaszkodzic?
Każda piguła, to oprócz wątpliwie, lub tylko częściowo przyswajalnej chemii, także wspomagacze i wypełniacze. Przy odpowiedniej diecie i dobrych wynikach suplementacja jest niekonieczna. Nadmierna może być szkodliwa.
A poza tym to głównie napychanie kabzy koncernom farmaceutycznym. Badan na babkach w ciązy się robi niewiele, więc trudno stwierdzić, czy to coś daje, czy nie.
stara.krycha, Natka_79, kkisia, ola_35, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyAaaaa widzisz. To o to kaman!kapturnica wrote:Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??
-
Boziusiu pogoda jak marzenie i dostalam jakis zastrzyk energgiiipranie , sprzatanie , posadzilam pare cwietow , wysprzatalam se autko i wymylam na myjni, zrobilam ciasto i farsza do pierogow na obiada plus sie pomidorowa gotuje .
Jak ja kocham wiosne!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:40
paszczakin, Elfik, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCzyli standardowo gdzies po srodku trzeba stanac. Dzieki!Krakonka wrote:Każda piguła, to oprócz wątpliwie, lub tylko częściowo przyswajalnej chemii, także wspomagacze i wypełniacze. Przy odpowiedniej diecie i dobrych wynikach suplementacja jest niekonieczna. Nadmierna może być szkodliwa.
A poza tym to głównie napychanie kabzy koncernom farmaceutycznym. Badan na babkach w ciązy się robi niewiele, więc trudno stwierdzić, czy to coś daje, czy nie. -
Napewno jak sa choroby tarczycy nalezy sie suplementowac jodem bo niestety jest jego dosc duzy niedobor.No i kwas foliowy bo ciezko o dostarczenie tak duzej dawki z pozywieniem a niestety w duzej mierze za bezmozgowie , problemy z cewa nerwowa itp odpowiada jego niedoborKrakonka wrote:Każda piguła, to oprócz wątpliwie, lub tylko częściowo przyswajalnej chemii, także wspomagacze i wypełniacze. Przy odpowiedniej diecie i dobrych wynikach suplementacja jest niekonieczna. Nadmierna może być szkodliwa.
A poza tym to głównie napychanie kabzy koncernom farmaceutycznym. Badan na babkach w ciązy się robi niewiele, więc trudno stwierdzić, czy to coś daje, czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:42
moremi, Zofia8, Sabina, Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość

-
Aasiuli to sie żelazo lepiej zaczęło przyswajać po prostu. Swoja drogą w inofemie nie ma pełnej zalecanej dawki kwasu a to co jest podobno wspomaga ten inozytol. Aasiula bierzesz osobno jeszcze kwas??stara.krycha wrote:Jak to zelazo u Asiuli na ten przyklad?
Kapta ma racje, nadmiar tez nie jest korzystny.
stara.krycha, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem, tak se uproscilam, coby moj mozg pojal niepojeteNatka_79 wrote:Aasiuli to sie żelazo lepiej zaczęło przyswajać po prostu. Swoja drogą w inofemie nie ma pełnej zalecanej dawki kwasu a to co jest podobno wspomaga ten inozytol. Aasiula bierzesz osobno jeszcze kwas??
Kapta ma racje, nadmiar tez nie jest korzystny.
-
Ooo, a ja dzis wręcz odwrotnie... Zero energii. Wpadłabym dzis do ciebie na obiadkapturnica wrote:Boziusiu pogoda jak marzenie i dostalam jakis zastrzyk energgiiipranie , sprzatanie , posadzilam pare cwietow , wysprzatalam se autko i wymylam na myjni, zrobilam ciasto i farsza do pierogow na obiada plus sie pomidorowa gotuje .
Jak ja kocham wiosne!!!
szczególnie na tą pomidorową
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sie nie rpzejmuj mi tak dopiero w 14tym tygodniu energia i ochota do zycia wrocila.Wczesniej bywalo ze nawet zrobienie obiadu bylo wysilkiem ponad sily...Natka_79 wrote:Ooo, a ja dzis wręcz odwrotnie... Zero energii. Wpadłabym dzis do ciebie na obiad
szczególnie na tą pomidorową 
Elfik, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość