Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A te juz do garow. Mloda godzina jeszcze! No, chyba ze jakis bigos czy inne czasochlonne ustrojstwo ma byc. ;-)
    Jak sie ma nastolatka w domu to obiad musi byc max do 15 bo wpierdoli pol lodowki z półkami 8)

stara.krycha, Elfik, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka jak mdlosci???Ty wiesz ,ze mi sie ejszcze zdarzaja dni kiedy mam szarpanie.Np wczoraj O maj gad moj zastawil sobie do gotowania kielbase na gorraco Myslalam ,ze sie shaftuje
    Ach....wczoraj było w miarę aż po południu sie zaczęło (po kanapce z pomidorem) i do dzis trzyma. Gorzej mi właśnie popołudniami no i jak cos śmierdzi. Ginka mówiła ze dupek nie powinien wzmagać mdłości ale słyszała ze dziewczyny sie skarżą. W każdej ciazy go brałam ale tak źle mi w żadnej nie było.

Sabina lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak sie ma nastolatka w domu to obiad musi byc max do 15 bo wpierdoli pol lodowki z półkami 8)
    Te polki mnie przekonaly :-)
    Chwila, ja nastolatka w domu nie mam!
    A, to jeszcze posiedze!

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ach....wczoraj było w miarę aż po południu sie zaczęło (po kanapce z pomidorem) i do dzis trzyma. Gorzej mi właśnie popołudniami no i jak cos śmierdzi. Ginka mówiła ze dupek nie powinien wzmagać mdłości ale słyszała ze dziewczyny sie skarżą. W każdej ciazy go brałam ale tak źle mi w żadnej nie było.
    Jak Ci zle to znaczy paradoksalnie ze jest dobrze ,ze wysoki poziom bety jest 8)
    No ja tak mialam ze popoludniami a po 10tym to juz trzymalo kurde calymidniami..Chujostwo potrafi odebrac cala radosc z ciazy..Bleh..

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę nastawić wywar na pomidorową :) zrobie na warzywach, to szybko bedzie :)

stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Te polki mnie przekonaly :-)
    Chwila, ja nastolatka w domu nie mam!
    A, to jeszcze posiedze!
    Ale ja mam XD Dlatego si emusze z obiadem uwinac wczesniej Przynajmniej z zupa 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Idę nastawić wywar na pomidorową :) zrobie na warzywach, to szybko bedzie :)
    Ja tylko robie na warzywach Nie lubie zup na kosciach czy wywarach miesnych

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale ja mam XD Dlatego si emusze z obiadem uwinac wczesniej Przynajmniej z zupa 8)
    No toc wiem. Tak na te mdlosci narzekacie, a ja se mysle, ze sie ich wcale nie boje. Nieraz mna po przepiciu trzachalo, wiec chyba wiem, jak moze byc z tym, ze ewentualnie codziennie. Dobra wymowka swoja droga, zeby do roboty nie chodzic i przy garach nie stac.
    Chce ciaze!!!!

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak Ci zle to znaczy paradoksalnie ze jest dobrze ,ze wysoki poziom bety jest 8)
    No ja tak mialam ze popoludniami a po 10tym to juz trzymalo kurde calymidniami..Chujostwo potrafi odebrac cala radosc z ciazy..Bleh..
    No to sobie stale powtarzam, ze wyraźnie mocna ta ciaza ;) ale wiesz co mnie tak naprawdę uspokoi...
    Wczoraj w nocy krwotok z nosa mi sie trafił, dobrze ze akurat sie przebudzilam.

Sabina lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tylko robie na warzywach Nie lubie zup na kosciach czy wywarach miesnych
    Ja tez głownie na warzywach ale są zupy smaczniejsze na kostnym :) np krupnik, ale pomidorówkę wole na warzywach.

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę stąd, bo nie mam mdłości. Ciąża do kitu.

stara.krycha, Elfik, mamatrojki80, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, Zofia8, Dziobak, BISCA, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja ciazy nie mam, to co tez mam se isc? :-P

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No toc wiem. Tak na te mdlosci narzekacie, a ja se mysle, ze sie ich wcale nie boje. Nieraz mna po przepiciu trzachalo, wiec chyba wiem, jak moze byc z tym, ze ewentualnie codziennie. Dobra wymowka swoja droga, zeby do roboty nie chodzic i przy garach nie stac.
    Chce ciaze!!!!
    Powiem ci ze trzachanie na kacu czy po przepiciu se ma nijak za bardzo do mldlosci w ciazy..uwierz one sa po stokroc gorsze i bardziej emczace

stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    szczesciara!!Ja z synem nie mialam wiec moze sie mały majtek kroi 8)

Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem ci ze trzachanie na kacu czy po przepiciu se ma nijak za bardzo do mldlosci w ciazy..uwierz one sa po stokroc gorsze i bardziej emczace
    Na slowo musze wierzyc, ale i tak biore pelen pakiet w razie czego ;-) Ciaza all inklusive poprosze!

moremi lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    za 2 i pół godziny mam laryngologa! Wiecie, w życiu się tak nie cieszyłam na wizytę u lekarza :) Dzisiaj mnie to ucho zaczęło wyraźnie boleć, mimo że wczoraj skonczyłam antybiotyk.
    Są jakieś teorie na temat antybiotyków i poczynania? Najlepiej te dobre... :)

Ja zaszlam w cyklu którym jadlam antybiotyk...
    I żarlam ketonal...

Wczesniej trzy lata nie bralam antybiotyku choćby mi gardło ogniem paliło, bo się staralam, albo przecież mogłam być w ciąży:-) :-) :-) :-) :-) :-)

A tak, antybiotyk wzięty, wytlukl widać tego ch... co mi siedzial i plemniki za bramkę nie wypuszczał;-)

Pocieszyłam?;-)

stara.krycha, kapturnica, paszczakin, moremi, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Sabina, Krakonka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja zaszlam w cyklu którym jadlam antybiotyk...
    I żarlam ketonal...

Wczesniej trzy lata nie bralam antybiotyku choćby mi gardło ogniem paliło, bo się staralam, albo przecież mogłam być w ciąży:-) :-) :-) :-) :-) :-)

A tak, antybiotyk wzięty, wytlukl widać tego ch... co mi siedzial i plemniki za bramkę nie wypuszczał;-)

Pocieszyłam?;-)
    Qwa, ide antybiotyku w apteczce szukac. Moze byc przeterminowany?

moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehheheh Elfi pamietam jak dzis jak sie kurde bronilas przez zrobieniem testu i wmawialas mi ze nie ma szansÓw na ciaze A jednak sie namrazem udalow jednym czasie <3 Ehh to byla adrenalina na poczatku cie pierdole

Elfik, Aasiula, iwcia77, kkisia, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??

ciekawe, co by sie dzialo u mnie jakbym jakies witaminy brala ;) gigancior ;)

moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ideM lepic pierogen
    Trzymta sie laski

Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8533 8534 8535 8536 8537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ