35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak sie ma nastolatka w domu to obiad musi byc max do 15 bo wpierdoli pol lodowki z półkamistara.krycha wrote:A te juz do garow. Mloda godzina jeszcze! No, chyba ze jakis bigos czy inne czasochlonne ustrojstwo ma byc.

stara.krycha, Elfik, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
Ach....wczoraj było w miarę aż po południu sie zaczęło (po kanapce z pomidorem) i do dzis trzyma. Gorzej mi właśnie popołudniami no i jak cos śmierdzi. Ginka mówiła ze dupek nie powinien wzmagać mdłości ale słyszała ze dziewczyny sie skarżą. W każdej ciazy go brałam ale tak źle mi w żadnej nie było.kapturnica wrote:Natka jak mdlosci???Ty wiesz ,ze mi sie ejszcze zdarzaja dni kiedy mam szarpanie.Np wczoraj O maj gad moj zastawil sobie do gotowania kielbase na gorraco Myslalam ,ze sie shaftuje
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak Ci zle to znaczy paradoksalnie ze jest dobrze ,ze wysoki poziom bety jestNatka_79 wrote:Ach....wczoraj było w miarę aż po południu sie zaczęło (po kanapce z pomidorem) i do dzis trzyma. Gorzej mi właśnie popołudniami no i jak cos śmierdzi. Ginka mówiła ze dupek nie powinien wzmagać mdłości ale słyszała ze dziewczyny sie skarżą. W każdej ciazy go brałam ale tak źle mi w żadnej nie było.

No ja tak mialam ze popoludniami a po 10tym to juz trzymalo kurde calymidniami..Chujostwo potrafi odebrac cala radosc z ciazy..Bleh..
Sabina lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo toc wiem. Tak na te mdlosci narzekacie, a ja se mysle, ze sie ich wcale nie boje. Nieraz mna po przepiciu trzachalo, wiec chyba wiem, jak moze byc z tym, ze ewentualnie codziennie. Dobra wymowka swoja droga, zeby do roboty nie chodzic i przy garach nie stac.kapturnica wrote:Ale ja mam
Dlatego si emusze z obiadem uwinac wczesniej Przynajmniej z zupa 
Chce ciaze!!!! -
No to sobie stale powtarzam, ze wyraźnie mocna ta ciazakapturnica wrote:Jak Ci zle to znaczy paradoksalnie ze jest dobrze ,ze wysoki poziom bety jest

No ja tak mialam ze popoludniami a po 10tym to juz trzymalo kurde calymidniami..Chujostwo potrafi odebrac cala radosc z ciazy..Bleh..
ale wiesz co mnie tak naprawdę uspokoi...
Wczoraj w nocy krwotok z nosa mi sie trafił, dobrze ze akurat sie przebudzilam.
Sabina lubi tę wiadomość
-
To ja idę stąd, bo nie mam mdłości. Ciąża do kitu.
stara.krycha, Elfik, mamatrojki80, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, Zofia8, Dziobak, BISCA, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Powiem ci ze trzachanie na kacu czy po przepiciu se ma nijak za bardzo do mldlosci w ciazy..uwierz one sa po stokroc gorsze i bardziej emczacestara.krycha wrote:No toc wiem. Tak na te mdlosci narzekacie, a ja se mysle, ze sie ich wcale nie boje. Nieraz mna po przepiciu trzachalo, wiec chyba wiem, jak moze byc z tym, ze ewentualnie codziennie. Dobra wymowka swoja droga, zeby do roboty nie chodzic i przy garach nie stac.
Chce ciaze!!!!
stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNa slowo musze wierzyc, ale i tak biore pelen pakiet w razie czegokapturnica wrote:Powiem ci ze trzachanie na kacu czy po przepiciu se ma nijak za bardzo do mldlosci w ciazy..uwierz one sa po stokroc gorsze i bardziej emczace
Ciaza all inklusive poprosze!
moremi lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:za 2 i pół godziny mam laryngologa! Wiecie, w życiu się tak nie cieszyłam na wizytę u lekarza
Dzisiaj mnie to ucho zaczęło wyraźnie boleć, mimo że wczoraj skonczyłam antybiotyk.
Są jakieś teorie na temat antybiotyków i poczynania? Najlepiej te dobre...
Ja zaszlam w cyklu którym jadlam antybiotyk...
I żarlam ketonal...
Wczesniej trzy lata nie bralam antybiotyku choćby mi gardło ogniem paliło, bo się staralam, albo przecież mogłam być w ciąży:-)

A tak, antybiotyk wzięty, wytlukl widać tego ch... co mi siedzial i plemniki za bramkę nie wypuszczał
Pocieszyłam?
stara.krycha, kapturnica, paszczakin, moremi, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Sabina, Krakonka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQwa, ide antybiotyku w apteczce szukac. Moze byc przeterminowany?Elfik wrote:Ja zaszlam w cyklu którym jadlam antybiotyk...
I żarlam ketonal...
Wczesniej trzy lata nie bralam antybiotyku choćby mi gardło ogniem paliło, bo się staralam, albo przecież mogłam być w ciąży:-)

A tak, antybiotyk wzięty, wytlukl widać tego ch... co mi siedzial i plemniki za bramkę nie wypuszczał
Pocieszyłam?
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Hehheheh Elfi pamietam jak dzis jak sie kurde bronilas przez zrobieniem testu i wmawialas mi ze nie ma szansÓw na ciaze A jednak sie namrazem udalow jednym czasie
Ehh to byla adrenalina na poczatku cie pierdole
Elfik, Aasiula, iwcia77, kkisia, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Poza tym jak sie ej w miare zdrowo to sie dostarcza wiekszosc witamini makro i mikroelementow..No a w zestawach witamin dla ciezarnyc tez juz jest bomba wszystkiego..Po co hodowac sobie olbrzymie dziecie ??
ciekawe, co by sie dzialo u mnie jakbym jakies witaminy brala
gigancior
moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość