35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZnam Twoja historie Elfi. Jest niewiarygodna. U mnie nie przejdzie, bo nie mam tyle prochow w apteczceElfik wrote:Im większe gówno, tym lepiej! Ja bralam najsilniejszy
I jeszcze 3 RTG, biopsja tarczycy i kąpiele we wrzątku..i parę końskich dawek znieczulenia u stomatologa...
I cysterna coli, bo to samo zuo, zapijane drugą cysterną kawy...
Komórkę jajowa trzeba przekonać, ze absolutnie sie nie starasz...
Jak juz straci czujność i będzie na haju od tych wszystkich znieczulen, wtedy ja znienacka przyatakuj w dziwnym dniu cyklu, absolutnie nie w okolicach owulacji...
Wiem, że taki plan trudno wykonać, ale nie ma letko....
A potem juz tylko wymieniasz klepki parkietu strzaskane w miejscu gdzie ci szczęka opadła po zobaczeniu pozytywnego testu...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no przecież migrena to globus
tych z nizin społecznych po prostu łeb napierdala
stara.krycha wrote:Ale moze masz globusa albo blekitna krew?
Aasiula, moremi, stara.krycha, kkisia, Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo moze dam rade, trzacha mna kacowo i stymulacyjnie, wiec pare miechow w lewo czy w prawo. A i schudnac tez bym mogla. Biore w ciemno!paszczakin wrote:wiesz Krycha, mnie trzepalo przez 6 miechow
idzie sie z tym oswoic i przyzwyczaic..
poza tym ja bylam dobrze przetrenowana przez reguralne kace
plus taki, ze przez cala ciaze tylko 7kg na plusie
nawet moj mrukliwy gin zauwazyl, ze mi ciaza sluzy, jesli chodzi o figure 
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hehheheh Elfi pamietam jak dzis jak sie kurde bronilas przez zrobieniem testu i wmawialas mi ze nie ma szansÓw na ciaze A jednak sie namrazem udalow jednym czasie
Ehh to byla adrenalina na poczatku cie pierdole
Myslalam, że cię - przepraszam za określenie - jebnę w łeb za to bzyczenie..
Ale jak ci sikaniec wyszedł, to pomyslalam, samej siostry nie zostawie, też siknę
Akurat by się test przeterminował
Gdyby nie ta uparta cipa, ju noł, to bym dalej dziecko metizolem truła...

Bo to się kufra nie miało prawa stać...
moremi, Aasiula, Reni, iwcia77, kkisia, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eeeej przepraszam za nieprecyzyjne okreslenie. Miało być rzadkie zjawisko. Gdzieś czytalam, że w 2134 roku nie będzie już naturalnych blondynow.stara.krycha wrote:Ma rzadkie wlosy? Ojej, no to czapeczka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:32
Elfik, stara.krycha, Aasiula, Reni, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTez bylam na tej stronie. Wierze w to. Jak tak dalej pojdzie, aryjczycy znikna, zostana same ciapate.moremi wrote:Eeeej przepraszwm za nieprecyzyjne okreslenie. Miało być rzadkie zjawisko. Gdzieś czytalam, że w 2134 roku nie będzie już naturalnych blondynow.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja pierdole ja to ma jakis porabany organizm.
W zyciu bym sie nie spodziewała ze inofem u mnie tak namiesza ;/
No nic za dwa miesiace mam zrobic jeszcze raz badania i sie zobaczy po odstawieniu .A pytalam gina czy pekł jeden czy dwa pecherzyki mowi ze jeden ale gwarancji mi nie da bo nie widzi tego drugiego
ale jakkkk toooo ?
Pieknie dzisiaj u mnie w ogrodzie na sloncu mam 21 stopni .
aaa i spaliłam sie ze wstydu u gina po badaniu wylecialo to i owo z porannego sexu , matko myslałam ze wsadze łeb miedzy fugi
on tylko usmiecnał sie i cyt oo widze ze pytac o współzycie nie musze czy było jessssuuuu
Simba, moremi, ola_35, Elfik, Reni, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, BISCA, SolarPolar, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Gdzie jest "nie lubie"!!!
Chce zacząć Simbe banowac...!
Tak się nie robi! Tak poprzeczke wysoko zawiesić?
Te co maja jedno dziecko żeby standard utrzymać, to rano muszą bzyknac Meza i sąsiada i 50 pompek zrobić z obciążeniem..
I to po dwudniowym chlaniu...
Ogarnij się kobietom, usiadż!
Popatrz na moje zdjęcie w awatarze...
Ale napisalas, ze włosy lecą, to wybaczam...
Tylko żeby mi się to więcej nie powtórzyło!
stara.krycha, Aasiula, Simba, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
aaaa mama ma fajoski kolor
marzem o takich od zawsze
ale przy moim odroście dupa bladamoremi wrote:Eeeej przepraszam za nieprecyzyjne okreslenie. Miało być rzadkie zjawisko. Gdzieś czytalam, że w 2134 roku nie będzie już naturalnych blondynow.
moremi lubi tę wiadomość
-
ale podobno kundelki są najzdrowsze, więc może i u ludzi to zadziała
stara.krycha wrote:Tez bylam na tej stronie. Wierze w to. Jak tak dalej pojdzie, aryjczycy znikna, zostana same ciapate.
stara.krycha, Simba, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lofciam
Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość