35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:witaminy tez mozna rpzedawkowac i inne pierwiastki rpzeca
Ja przeliczalam jaka dawka jest wskazana i jej nie przekraczam. Ale przy nastepnej okazji zbadam sobie krew. Choc nie wiem, czy to bedzie wiarygodne, nie wiem, czy w ciazy nie ma jakis wahan.
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
no bo nie mam czarnej dupy ino włos na głowie ciemnystara.krycha wrote:yyyy... No to nie kumam nic a nic. Dupa blada a odrost ciemny? Jak to?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:42
stara.krycha, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja niemamatrojki80 wrote:Wy jesteście dziś wszystkie na haju...
spac mi sie chce , glodna jestem a len za reke trzyma i do lodowki nie pozwala sie doczolgac ...co by tu zjesc...chyba jaks paste wrzuce...
Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Elfik, kapturnica, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem..nie mogę się zgiąć tak bardzo i okiem nie sięgamstara.krycha wrote:No a na dupie? Tzn. kolo dupy? Tzn. juz tam wiesz gdzie?
stara.krycha, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zoska zobacz u mnie duzo za duzo zelazaZofia8 wrote:Ja przeliczalam jaka dawka jest wskazana i jej nie przekraczam. Ale przy nastepnej okazji zbadam sobie krew. Choc nie wiem, czy to bedzie wiarygodne, nie wiem, czy w ciazy nie ma jakis wahan.
to tez nie jest dobrze niestety i nikt by nie powiedziala ze u mnie tak bedzie i ze inofem ...
Badania warto zrobic i sprawdzic
jeszcze raz gratuluje
Elfik, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja nie
spac mi sie chce , glodna jestem a len za reke trzyma i do lodowki nie pozwala sie doczolgac ...co by tu zjesc...chyba jaks paste wrzuce...
Iwcia jeden szampon i balsam mogę Ci podarować jak chcesz na próbę, bo mam zapasy, chcesz?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ze inofem sam w sobie ,tylko u mnie spowodował duze przyswajanie zelaza a ze ja lubie miechoNatka_79 wrote:Aasiula mnie sie wierzyć niechce ze to ten inofem... A bierzesz jeszcze coś z kwasem foliowym? Jakis mix witamin ?
, jestem 3 pacjentka u niego z czyms takim
bo ja to jakas popierdolona jestem ...
Wczesniej bralam zestaw witamin dla staraczek
stara.krycha, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Paszca, byłam na IP, czekam na Gina, czytam kartkę co nalzey wziąć do porodu...
SA rzeczy niezbędne - to znasz, wszędzie takie same, a na dole:
Rzeczy które mogą się przydać
"Ksiązka, drobne pieniądze, PRZEKĄSKA DLA PARTNERA"
Tak się smialam, ze musialam usiąść...

To tylko w Polsce?
Mam bóle parte, ale jeszcze lecę po batonik wysoko energetyczny dla Meza, bo biedak sobie nie poradzi, kiedy ja samolubnie zajmę się sobą i wypychaniem dziecia..
A może biedulek zemdleje z głodu, i cala ekipa rzuci się go ratować zamiast mnie ciąć?
W czasach kiedy w każdym szpitalu stoi automat z batonikami?
Nie ma co się śmiać
Jak lezalam na patologii, to były takie, ktore przylazly pozniej musiały zrobić obiady dla Meza na trzy dni do odgrzania, a potem w kółko muliły, jak on sobie poradzi, bo to juz czwarty dzień...
Prawie sobie język odgryzalam żęby nie zapytać, czy to nie jest nieetyczne wrobic przedszkolaka w ojcostwo, bo chyba juz nawet chłopak z podstawówki wie gdzie kebaba kupić?

Paszcza, wywal głupi szlafrok, zapakuj przekaske dla partnera:-)
Aasiula, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Reni, Simba, paszczakin, BISCA, SolarPolar, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
A liczyłaś jaką dawkę z jedzeniem przyjmujesz?Zofia8 wrote:Ja przeliczalam jaka dawka jest wskazana i jej nie przekraczam. Ale przy nastepnej okazji zbadam sobie krew. Choc nie wiem, czy to bedzie wiarygodne, nie wiem, czy w ciazy nie ma jakis wahan.
Dwa razy dziennie prenatalne to sporo. O raz za dużo. Mi się wydawało, że ja dużo leków biorę. Teraz zostały prenatalne rano, kwas foliowy wieczorem (łącznie 800) i magnez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:51
kkisia, Aasiula, Elfik, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny