35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I tam... W pierwszej ciazy nie miałam i co.... Cudnego synka mammoremi wrote:To ja idę stąd, bo nie mam mdłości. Ciąża do kitu.
a może mdłości to na dziewuche ??? 
W tv Macierewicz bedzie swoje brednie opowiadać o zamachu...
Placki bym zjadła jeszcze... -
kapturnica wrote:Powiem ci ze trzachanie na kacu czy po przepiciu se ma nijak za bardzo do mldlosci w ciazy..uwierz one sa po stokroc gorsze i bardziej emczace
eeee, yyyyyyy, no nie wiem..
te kacowe to przynajmniej czlowiek wie, ze sie skoncza, niemniej ja ciazowe moglam calkiem porzadnie kontrolowac, zeby dobiec do kibla, na kacu zawsze tak dobrze nie bylo..
stara.krycha, moremi, Reni, Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to w koncu jak? Gorzej trzepie? Mniej trzepie? Wcale? Bom sie pogubila...paszczakin wrote:eeee, yyyyyyy, no nie wiem..
te kacowe to przynajmniej czlowiek wie, ze sie skoncza, niemniej ja ciazowe moglam calkiem porzadnie kontrolowac, zeby dobiec do kibla, na kacu zawsze tak dobrze nie bylo.. -
a ja mam mdłości, a ciąży nie
to jest dopiero do kitu!moremi wrote:To ja idę stąd, bo nie mam mdłości. Ciąża do kitu.
stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, kkisia, Zofia8, BISCA, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:To ja idę stąd, bo nie mam mdłości. Ciąża do kitu.
Dołacz do mnie...
Gdyby nie senność i to , że jakiś zbok mi powymienial w szafie spodnie na takie o dwa numery za male, to bym nie wiedziała, ze w ciąży jestem...
A nie, masz tak jak ja...
Drugi zbok jeszcze co rano mnie ze strzykawka atakuje...
moremi, paszczakin, Aasiula, iwcia77, kkisia, Zofia8, kapturnica, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
To zależy...jedne chudną bo tak wymiotują, inne ciagle rwie a jeszcze inne są tylko wyczulone na zapachystara.krycha wrote:No to w koncu jak? Gorzej trzepie? Mniej trzepie? Wcale? Bom sie pogubila...
trzeba przeżyć i życzę ci żebyś sie wkrótce przekonala jak to jest
stara.krycha, moremi, paszczakin, Aasiula, kkisia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
ja mam poważne lęki jeśli chodzi o mdłości, cofki itd
przy myciu zębów nie kontorluję ich w ogóle
a jak sobie radzicie na mieście? z połykiem?
kuźwa będzie cyrk - będę chyba chodziła z workiem przy japie jak koń
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29d7fa69dcb.jpg
paszczakin wrote:eeee, yyyyyyy, no nie wiem..
te kacowe to przynajmniej czlowiek wie, ze sie skoncza, niemniej ja ciazowe moglam calkiem porzadnie kontrolowac, zeby dobiec do kibla, na kacu zawsze tak dobrze nie bylo..
stara.krycha, moremi, Aasiula, Simba, Elfik, iwcia77, kkisia, chruszczow, BISCA, Sabina, Magdala, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
migrena przy okazji
a mnie trzepie po leku na tarczycę
dzisiaj pierwszego tabsa spożyłam
stara.krycha wrote:To jest migrena,choroba arystokracji, wiec powinnas sie ciszyc
stara.krycha, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam worki na śmieci takie małe. My zawsze na rejsy załodze kupujemyReni wrote:ja mam poważne lęki jeśli chodzi o mdłości, cofki itd
przy myciu zębów nie kontorluję ich w ogóle
a jak sobie radzicie na mieście? z połykiem?
kuźwa będzie cyrk - będę chyba chodziła z workiem przy japie jak koń
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29d7fa69dcb.jpg
Tylko raz chłopakowi daliśmy worek 120l i przywiazalismy mu tak jak temu koniowi
Tak mi się przypomniało, że w Antwerpii konie mają worki przyczepione z tyłu.
stara.krycha, Reni, Aasiula, Simba, Elfik, iwcia77, kkisia, BISCA, SolarPolar, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Też tak miałam. Bedziesz żyła.Reni wrote:migrena przy okazji
a mnie trzepie po leku na tarczycę
dzisiaj pierwszego tabsa spożyłam
stara.krycha, Reni, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Qwa, ide antybiotyku w apteczce szukac. Moze byc przeterminowany?
Im większe gówno, tym lepiej! Ja bralam najsilniejszy
I jeszcze 3 RTG, biopsja tarczycy i kąpiele we wrzątku..i parę końskich dawek znieczulenia u stomatologa...
I cysterna coli, bo to samo zuo, zapijane drugą cysterną kawy...
Komórkę jajowa trzeba przekonać, ze absolutnie sie nie starasz...
Jak juz straci czujność i będzie na haju od tych wszystkich znieczulen, wtedy ja znienacka przyatakuj w dziwnym dniu cyklu, absolutnie nie w okolicach owulacji...
Wiem, że taki plan trudno wykonać, ale nie ma letko....
A potem juz tylko wymieniasz klepki parkietu strzaskane w miejscu gdzie ci szczęka opadła po zobaczeniu pozytywnego testu...
moremi, Aasiula, Reni, Simba, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, kapturnica, chruszczow, SolarPolar, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No to w koncu jak? Gorzej trzepie? Mniej trzepie? Wcale? Bom sie pogubila...
wiesz Krycha, mnie trzepalo przez 6 miechow
idzie sie z tym oswoic i przyzwyczaic..
poza tym ja bylam dobrze przetrenowana przez reguralne kace
plus taki, ze przez cala ciaze tylko 7kg na plusie
nawet moj mrukliwy gin zauwazyl, ze mi ciaza sluzy, jesli chodzi o figure
moremi, Elfik, iwcia77, kkisia, Zofia8, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
na Starówce w wwie tez takie widziałam

moremi wrote:)
Tak mi się przypomniało, że w Antwerpii konie mają worki przyczepione z tyłu.
stara.krycha, moremi, paszczakin, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość