Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myślisz ze maz by Ci nie otworzył?
    On przeciez w pracy.

stara.krycha lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tak mialam jak mieszkalam za granica..Bo klamki od zewnatrz tylko na klucz byly.Totalne chujostwo..
    Znamy to! Przerabialismy to! :-D I tak 20 razy...

moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    On przeciez w pracy.
    Oj ciiichoooo...to miał byc taki śmieszny zart

stara.krycha, Reni, moremi, mamatrojki80, kkisia, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    On przeciez w pracy.
    A skad wiesz? Jestes z nim? Podejrzane... ;-)

moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Wiem nawet, nie tylko mysle. Bo meza w chalupie ni ma, wiec jak mialby otworzyc, he? :-P
    Nie napisałaś o ktorej miałabyś tego klucza zapomnieć.

stara.krycha, Reni, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    no właśnie różnie czytam, podobno nawet niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia
    chodzę do różnych lekarzy, byłam u Jerzak, u najlepszej lekarki w moim mieście, wcześniej też starałam się chodzić po nieprzypadkowych ginach, do klinik nie chodzę, boję się że zaczną mi sugerować in vitro a ja nie jestem pewna czy in vitro w moim przypadku to nie wyrzucanie kasy w błoto póki nie jestem pewna przyczyny
    Chruszczow no weź no. Wywal ta dziunie. Wstaw jakies porządne zdjęcie z porządnymi brwiami.

stara.krycha, moremi, kkisia, chruszczow, Sabina, Zofia8, macduska, Elfik, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie do tarczynek

czy po tym leku Euthuroxie czujecie się dobrze?

zawroty głowy, mdłości te sprawy?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    no właśnie różnie czytam, podobno nawet niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia
    chodzę do różnych lekarzy, byłam u Jerzak, u najlepszej lekarki w moim mieście, wcześniej też starałam się chodzić po nieprzypadkowych ginach, do klinik nie chodzę, boję się że zaczną mi sugerować in vitro a ja nie jestem pewna czy in vitro w moim przypadku to nie wyrzucanie kasy w błoto póki nie jestem pewna przyczyny
    Wiesz, jestem po nieudanym invitro, czyli wyrzucilam w ch... kasy za okno, ale nie zaluje i zrobie to jeszcze raz i jeszcze i tak do skutku. Tez nie znam przyczyny niepowodzen, mozna zbadac przeciwciala jakiestam (zespol antyfosfolipidowy) , bo to czesta przyczyna poronien i / lub biochemicznych.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie napisałaś o ktorej miałabyś tego klucza zapomnieć.
    Myslalam, ze mowimy o tu i teraz...

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubię zatrzasnąć kluczyki od skutera, klucze do domu w schowku pod siedzeniem
    już parę razy jechałam z kaskiem pod pachą do pracy :-(
    kapturnica wrote:
    Ja tak mialam jak mieszkalam za granica..Bo klamki od zewnatrz tylko na klucz byly.Totalne chujostwo..

stara.krycha, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja lubię zatrzasnąć kluczyki od skutera, klucze do domu w schowku pod siedzeniem
    już parę razy jechałam z kaskiem pod pachą do pracy :-(
    I tez smiesznie! :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jerzak czyli Warszawa?
    ja wiem czy taka najlepsza
    chruszczow wrote:
    no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:(

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no śmiesznie śmiesznie
    jak się mnie pytali po co mi kask w tramwaju, to odpowiadam, że zakładam dla bezpieczeństwa jak tramwaj zakręty bierze ;-)
    stara.krycha wrote:
    I tez smiesznie! :-)

stara.krycha, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Zofia8, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    a miałaś poronienia?
    Nic mi o tym nie wiadomo, zarodki sie nie zagniezdzily.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no śmiesznie śmiesznie
    jak się mnie pytali po co mi kask w tramwaju, to odpowiadam, że zakładam dla bezpieczeństwa jak tramwaj zakręty bierze ;-)
    Wlasnie to sobie wyobrazilam i sie posikalam! :-D Ze smiecha

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wychodzi na to, że tylko palec Bozi ;-)
    a byłaś w klinice ale na nfz?
    chruszczow wrote:
    nie twierdze że jest najlepsza
    to kto jest dobry?

kapturnica, stara.krycha, moremi, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:
    Nie wiem czy przy pco lub pcos zdarzaja sie bardzo czesto biochemiczne bo mi a mam pcos od zawsze nie zdarzyla sie biochemiczna nigdy(o takiej ktorej bym wiedziala)

moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    no to jestem w trochę innej sytuacji
    Oczywiscie, jak kazda z nas. Odnioslam sie tylko do Twojej wypowiedzi o in vitro i wyrzucaniu kasy w bloto, jesli wolno tu wyrazic swoje zdanie na dowolny temat.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pytanie do tarczynek

czy po tym leku Euthuroxie czujecie się dobrze?

zawroty głowy, mdłości te sprawy?
    Na poczatku mozesz tak sie czuc..Org musi sie rpzystosowac do zwiekszonej dawki hormonu..Jaka masz dawke ???
    Poza tym czasem dana doza leku moze okazac sie za wysoka co bedzie objawialo sie rowneiz przyspieszonym biciem serca(palpitacja)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:43

moremi, Sabina, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:(
    Nie sugerują iv jeżeli masz poronienia nawykowe. Za to diagnozują zazwyczaj kompleksowo. Jezeli masz taką mozliwośc, to lepiej iść do kliniki. Poszukaj w klinice specjalisty z zakresu endokrynologii i ginekologii. Upraszcza to sprawę.

stara.krycha, kapturnica, kkisia, chruszczow, Sabina, Zofia8, macduska, Aasiula, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8526 8527 8528 8529 8530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ