35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chruszczow no weź no. Wywal ta dziunie. Wstaw jakies porządne zdjęcie z porządnymi brwiami.chruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobno nawet niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia
chodzę do różnych lekarzy, byłam u Jerzak, u najlepszej lekarki w moim mieście, wcześniej też starałam się chodzić po nieprzypadkowych ginach, do klinik nie chodzę, boję się że zaczną mi sugerować in vitro a ja nie jestem pewna czy in vitro w moim przypadku to nie wyrzucanie kasy w błoto póki nie jestem pewna przyczyny
stara.krycha, moremi, kkisia, chruszczow, Sabina, Zofia8, macduska, Elfik, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz, jestem po nieudanym invitro, czyli wyrzucilam w ch... kasy za okno, ale nie zaluje i zrobie to jeszcze raz i jeszcze i tak do skutku. Tez nie znam przyczyny niepowodzen, mozna zbadac przeciwciala jakiestam (zespol antyfosfolipidowy) , bo to czesta przyczyna poronien i / lub biochemicznych.chruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobno nawet niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia
chodzę do różnych lekarzy, byłam u Jerzak, u najlepszej lekarki w moim mieście, wcześniej też starałam się chodzić po nieprzypadkowych ginach, do klinik nie chodzę, boję się że zaczną mi sugerować in vitro a ja nie jestem pewna czy in vitro w moim przypadku to nie wyrzucanie kasy w błoto póki nie jestem pewna przyczyny
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja lubię zatrzasnąć kluczyki od skutera, klucze do domu w schowku pod siedzeniem
już parę razy jechałam z kaskiem pod pachą do pracy
kapturnica wrote:Ja tak mialam jak mieszkalam za granica..Bo klamki od zewnatrz tylko na klucz byly.Totalne chujostwo..
stara.krycha, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jerzak czyli Warszawa?
ja wiem czy taka najlepszachruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:(
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no śmiesznie śmiesznie
jak się mnie pytali po co mi kask w tramwaju, to odpowiadam, że zakładam dla bezpieczeństwa jak tramwaj zakręty bierze
stara.krycha wrote:I tez smiesznie!
stara.krycha, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Zofia8, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie to sobie wyobrazilam i sie posikalam!Reni wrote:no śmiesznie śmiesznie
jak się mnie pytali po co mi kask w tramwaju, to odpowiadam, że zakładam dla bezpieczeństwa jak tramwaj zakręty bierze
Ze smiecha
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
wychodzi na to, że tylko palec Bozi

a byłaś w klinice ale na nfz?chruszczow wrote:nie twierdze że jest najlepsza
to kto jest dobry?
kapturnica, stara.krycha, moremi, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy przy pco lub pcos zdarzaja sie bardzo czesto biochemiczne bo mi a mam pcos od zawsze nie zdarzyla sie biochemiczna nigdy(o takiej ktorej bym wiedziala)chruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:
moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOczywiscie, jak kazda z nas. Odnioslam sie tylko do Twojej wypowiedzi o in vitro i wyrzucaniu kasy w bloto, jesli wolno tu wyrazic swoje zdanie na dowolny temat.chruszczow wrote:no to jestem w trochę innej sytuacji
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Na poczatku mozesz tak sie czuc..Org musi sie rpzystosowac do zwiekszonej dawki hormonu..Jaka masz dawke ???Reni wrote:pytanie do tarczynek
czy po tym leku Euthuroxie czujecie się dobrze?
zawroty głowy, mdłości te sprawy?
Poza tym czasem dana doza leku moze okazac sie za wysoka co bedzie objawialo sie rowneiz przyspieszonym biciem serca(palpitacja)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:43
moremi, Sabina, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość

-
Nie sugerują iv jeżeli masz poronienia nawykowe. Za to diagnozują zazwyczaj kompleksowo. Jezeli masz taką mozliwośc, to lepiej iść do kliniki. Poszukaj w klinice specjalisty z zakresu endokrynologii i ginekologii. Upraszcza to sprawę.chruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:(
stara.krycha, kapturnica, kkisia, chruszczow, Sabina, Zofia8, macduska, Aasiula, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!