35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam masz takie widoki jak na zdjeciu to ja sie tam przeprowadzam! Pieknie!Heretyczka wrote:własnie wrócilismy ze spaceru, pogoda majowa, piekne widoki, ludzie sie opalają
nick nieaktualny, Zofia8, MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak tam masz takie widoki jak na zdjeciu to ja sie tam przeprowadzam! Pieknie!
w okolice Freiburga zamierzam sie przeprowadzic jak troche staniemy na nogi, chyba najpiekniejsze miejsce w DE...blisko granicy francuskiej
SolarPolar, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, megan8, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moj Mały je samodzielnie... Czas tak zapiernicza, ze nie wierze... Niedawno kopal w jelito, a teraz wciąga sam bułkę z serem... Lza się kreci...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, Magdala, Mega, Elfik, Aasiula, BISCA, Simba, megan8, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyDam wam jeszcze znac rano
jestem 2 w kolejce
dzieki ze jestescie
malgos741, MartaDidi, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, Elfik, Aasiula, BISCA, Simba, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Ogladałam cud narodzin i kurda na wpsominki mnie wzięło jak młody sie rodził.No i łzy sie pojawiły i poryczalam sie jak jakas pierdolnieta .Hurmony dzialaja oj dzialaja
MartaDidi, malgos741, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, Elfik, Aasiula, nick nieaktualny, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
KOchana ja ryczalam jak sie papier toaletowy rozwijal ze szczeniakiem w tle...kapturnica wrote:Ogladałam cud narodzin i kurda na wpsominki mnie wzięło jak młody sie rodził.No i łzy sie pojawiły i poryczalam sie jak jakas pierdolnieta .Hurmony dzialaja oj dzialaja
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, Elfik, Krakonka, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyTo fakt. W życiu się tak na reklamach nie wzruszałamMartaDidi wrote:KOchana ja ryczalam jak sie papier toaletowy rozwijal ze szczeniakiem w tle...
MartaDidi, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisia masz moje wsparcie i kciuki
niech przepchaja dokładnie wszystkie rury, trzymam kciuki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTabsa juz dostalam
zaraz szybki prysznic
lykne znieczulacza i mam zamiar przespac do rana
A i mam globus ale to chyba z nerwowWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:49
Mega, malgos741, nick nieaktualny, MartaDidi, Elfik, Aasiula, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Spij dobrze, no streskkisia wrote:Tabsa juz dostalam
zaraz szybki prysznic
lykne znieczulacza i mam zamiar przespac do rana
A i mam globus ale to chyba z nerwow
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWypiję z mężem browara za Twoje zdrowikkisia wrote:Drin by sie przydal na wyluzowanie

(tak, z mężem, ma drugą zmianę, jedzie jutro, za to przyjedzie w sobotę
)
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość