35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam masz takie widoki jak na zdjeciu to ja sie tam przeprowadzam! Pieknie!Heretyczka wrote:własnie wrócilismy ze spaceru, pogoda majowa, piekne widoki, ludzie sie opalają
Sabina, Zofia8, MartaDidi, Heretyczka, Aasiula, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak tam masz takie widoki jak na zdjeciu to ja sie tam przeprowadzam! Pieknie!
w okolice Freiburga zamierzam sie przeprowadzic jak troche staniemy na nogi, chyba najpiekniejsze miejsce w DE...blisko granicy francuskiej
SolarPolar, BISCA, Dziobak, kkisia, Mega, dorbie, Aasiula, megan8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moj Mały je samodzielnie... Czas tak zapiernicza, ze nie wierze... Niedawno kopal w jelito, a teraz wciąga sam bułkę z serem... Lza się kreci...
Heretyczka, mamatrojki80, Dziobak, kkisia, SolarPolar, Sabina, kapturnica, Magdala, Mega, Elfik, Aasiula, BISCA, Simba, megan8, Arwena, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyDam wam jeszcze znac rano
jestem 2 w kolejce
dzieki ze jestescie
malgos741, MartaDidi, SolarPolar, Heretyczka, Sabina, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, dorbie, paszczakin, Elfik, Aasiula, BISCA, Simba, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Ogladałam cud narodzin i kurda na wpsominki mnie wzięło jak młody sie rodził.No i łzy sie pojawiły i poryczalam sie jak jakas pierdolnieta .Hurmony dzialaja oj dzialaja
MartaDidi, malgos741, kkisia, SolarPolar, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, Elfik, Aasiula, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
KOchana ja ryczalam jak sie papier toaletowy rozwijal ze szczeniakiem w tle...kapturnica wrote:Ogladałam cud narodzin i kurda na wpsominki mnie wzięło jak młody sie rodził.No i łzy sie pojawiły i poryczalam sie jak jakas pierdolnieta .Hurmony dzialaja oj dzialaja
kkisia, Sabina, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, Elfik, Krakonka, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTabsa juz dostalam
zaraz szybki prysznic
lykne znieczulacza i mam zamiar przespac do rana
A i mam globus ale to chyba z nerwowWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:49
Mega, malgos741, Sabina, MartaDidi, Elfik, Aasiula, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Spij dobrze, no streskkisia wrote:Tabsa juz dostalam
zaraz szybki prysznic
lykne znieczulacza i mam zamiar przespac do rana
A i mam globus ale to chyba z nerwow
kkisia, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny