35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:KOchana ja ryczalam jak sie papier toaletowy rozwijal ze szczeniakiem w tle...
ty też?!!!
normalnie mnie te labradory rozwalały na maksa..
niemowlaki nie, ale szczeniaki ...
no weż, sama słodycz..
Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wypiję z mężem browara za Twoje zdrowi
(tak, z mężem, ma drugą zmianę, jedzie jutro, za to przyjedzie w sobotę
)
Sabcia, a ja tak marzyłam o tym piwie, wypiłam dwa łyki i styka..
dziś piję je dalej - pewnie znowu dwa łyki
przy takim przerobie, to te 330 ml to mi starczy do połówkowego spokojnie..
Sabina, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć, wróciłam, padnięta. Idę pod prysznic, dziecko kąpać i w ogóle.
Pogoda cudna była, wyharatałam pół jednej forsycji, takiej nie ciętej od 15 lat, ogoliłam bez, wkopałam 30 roślinek i odskrobałam kibel z kamienia (tam woda jak skała, więc po zimie to żadna chemia nie działa).
Wsztstko mnie boli pieruńsko. Oprócz gardła!
Ale nadal jestem głucha
Jeszcze dwa dni antybiotyku.
Jutro wizyta u ginki i jak wszystyko będzie dobrze, to może mi powie kiedy pękanie
Złamałam trzy tipsy
Sabina, Mega, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Elfik wrote:A bo zapomnę...
te panie, które przyjmują clexane polecam vitrum calcium z D3, gdyż lek ten wypłukuje te pierwiastki, a wapienko kościom się przydaje w ciąży baardzo...
naszym i obcym
ale tej witaminy D to jak na lekarstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:37
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Ja sadze, jak zupełnie o nich zapomne, bo je z reguly niose do piwnicy i tam sobie schna.Aasiula wrote:Dziobak ja mam pytanie do tych hiacyntow.Mowilasz ze jak przekwitly to sadzilas je w ogrodzie .Ja mam wlasznie 5 szt przekwitły juz.Jak je posadzic?
Uciac wszystko? Zostawic trylko cebulki?
Kurde nigdy tak nie sadzilam
Ucinam tylko gore. Teoretycznie cebule sadzi się na jesień, teraz powinny trochę odpoczac. Schowaj je gdzieś w chlodku do jesieni. Możesz je oczywiście od razu wysadzić teraz do ogrodu, ale kiedy juz nie będzie ryzyka przymrozków, cebule nie są zahartowane i mniejsza temperatura je ukatrupi. Jeśli będziesz je wysadzala od razu to nie music ciąć liści, tyle tylko, ze nie będą wyglądały ładnie w ogrodzie.
mamatrojki80, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa walne całeElfik wrote:Sabcia, a ja tak marzyłam o tym piwie, wypiłam dwa łyki i styka..
dziś piję je dalej - pewnie znowu dwa łyki
przy takim przerobie, to te 330 ml to mi starczy do połówkowego spokojnie..
Simba, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Piekne! Ja ostatnio robiłam w towarzystwie gratin dauphinois ale chyba jakies mieso było nie trafione bo wyszły twarde jak podeszwa pomimo bardzo krótkiego czasu smażenia. No ale nie oszukujmy sie - nic mi ostatnio w kuchni nie wychodzi. Dzisiaj zrobiłam ciasto na 16 nalesnikow ale wyszło tylko 7. Normalne. Połowa ciasta wylała mi sie na podłogę oraz na stopy.BISCA wrote:http://naforum.zapodaj.net/fe259e8cb588.jpg.html
Espeszeli for ju Simbounette
Smacznego
PS i tak! Tak! Bardzo mi sie podoba Simbounette
jak będę mieć dziewczynkę to tak ja nazwę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:57
Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, SolarPolar, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czytałam o tej Niemce 65 z czworaczkami i 13 dzieci. Jestem strasznie ciekawa, jak ona sobie życie oraganizuje, jak jej na wszystko starcza kasy, jak ogarnia pracę i tyle dzieci. Tzn wczesniej bo teraz te dzieciaki to dorosłe sa albo już samodzielne, ale wczesniej przecież były małe. Nie napisali, czy jest sama, czy ma faceta. W ogóle nic ciekawego nie napisali, tylko skandalik znów

No, ale 65 lat i czworaczki to kosmos. Młoda kobieta z dwojaczkami to już spory wysiłek.
Sabina, Aasiula, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A z drugiej strony jeszcze nie tak dawno było nie do pomyślenia, czterdziestka i w ciąży. Może to prekursorka? W sumie kobiety teraz długo żyją, medycyna idzie naprzód,dzietność się zmniejsza, młode nie chcą dzieci za młodu
Tam było napisane, że kliniki w Rumunii się specjalizują w starych ciężarówkach. Muszą być naprawdę nieźli. Nasi powinni się od nich uczyć
Simba, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Łeeee mało czytania.
A tu człowiek wreszcie z kieliszkiem różowego siadl.
Miałam fajny dzien
(oprócz tych nalesnikow) i szkoda ze weekend sie konczy, bo jeszcze mam jakis niedosyt M.
Kkisia pamiętaj: nie idź w strone światła!
Powodzenia! Bedzie dobrze!
Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, SolarPolar, kkisia, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja mam takie 60 tki w swoim otoczeniu, ze moje rówieśniczki czasem starzej od nich wyglądają.Krakonka wrote:A z drugiej strony jeszcze nie tak dawno było nie do pomyślenia, czterdziestka i w ciąży. Może to prekursorka? W sumie kobiety teraz długo żyją, medycyna idzie naprzód,dzietność się zmniejsza, młode nie chcą dzieci za młodu
Tam było napisane, że kliniki w Rumunii się specjalizują w starych ciężarówkach. Muszą być naprawdę nieźli. Nasi powinni się od nich uczyć
Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż jestem rozczarowana . Myślałam, poczytam, doksztalci się człekSimba wrote:Łeeee mało czytania.
A tu człowiek wreszcie z kieliszkiem różowego siadl.
Miałam fajny dzien
(oprócz tych nalesnikow) i szkoda ze weekend sie konczy, bo jeszcze mam jakis niedosyt M.
Kkisia pamiętaj: nie idź w strone światła!
Powodzenia! Bedzie dobrze!
.
Simba, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A z drugiej strony jeszcze nie tak dawno było nie do pomyślenia, czterdziestka i w ciąży. Może to prekursorka? W sumie kobiety teraz długo żyją, medycyna idzie naprzód,dzietność się zmniejsza, młode nie chcą dzieci za młodu
Prekursorka czego? ciąż u 65 latek? no bez jaj. Podejrzewam, że chodzi tu o względy bardzo niskich pobudek czytaj: kasa, skoro się ze swoją ciążą w Bildzie pojawia, to taki niemiecki odpowiednik naszego Faktu. Ma 13 dorosłych dzieci (najstarsze ma chyba 44 lata, nie wspomnę o wnukach), dla mnie to jakieś kuriozum, nie dajmy się zwariować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 22:16
Simba, Zofia8, Mega, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mentalnie tak, zdarzają się takie jednostki. Ale fizycznie juz nie. Chociaż tez są odstępstwa od reguły.Simba wrote:Ja mam takie 60 tki w swoim otoczeniu, ze moje rówieśniczki czasem starzej od nich wyglądają.
Ja widzę po sobie, zajebiscie sprawna i sporty cale życie. A teraz o 21 padam jak cięty kwiat i tyle mnie widzieli. A gdzie tu jeszcze dodatkowa trojeczka? Plisss....
Simba, Krakonka, Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH