SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja :)
    A teraz zgadnij, za co ten lajek?! ;-)

SolarPolar, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia bardzo ladnie wygladasz i dzieci masz tez ladne! Wszystko masz tak w ogole ladne :-)

mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja :)

I tak powinno być, nie powinny nami kierować osobiste sympatie lub antypatie ;-)

stara.krycha, SolarPolar, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I tak powinno być, nie powinny nami kierować osobiste sympatie lub antypatie ;-)
    Chyba ze polityczne... :-P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A teraz zgadnij, za co ten lajek?! ;-)

Za dużo byś chciała wiedzieć ;-)

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania. ;-)
    Mój właśnie hasa. I hasa. I hasa. Ale ja nie nadazam... Znaczy nie chce mi się. Wole wypić kawę w tym czasie. :-P

paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak widziała to? zadenocoś tam nas hahaa2.gif dobrze, że nie zdetonuje ;-)
    Magdala wrote:
    Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania. ;-)

stara.krycha, paszczakin, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz Ci mowialam, ze ja nie jestem twarda matka, a juz zeby gimnastyczna ? ;) wcale..

mieciutka jak kaczuszka..

a co zlego jest w trzymaniu pelzaka w basenie? przecie wody nie wleje tam! moze byc bez koca, ale dna tych basenow dmuchane nie sa..

MartaDidi, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Chyba ze polityczne... :-P

Jakbym tu zaczęła politykować tobym się z większością pożarła ;-)

stara.krycha, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Za dużo byś chciała wiedzieć ;-)
    Yyyyyy... Ale bo ja tam Krakonce lajka dalam jak sie o lajkach wypowiadala i to jej kazalam zgadywac , za co. Ja to wiem...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    juz Ci mowialam, ze ja nie jestem twarda matka, a juz zeby gimnastyczna ? ;) wcale..

mieciutka jak kaczuszka..

a co zlego jest w trzymaniu pelzaka w basenie? przecie wody nie wleje tam! moze byc bez koca, ale dna tych basenow dmuchane nie sa..

Niektóre są z dmuchanym dnem, ale jest opcja, aby dna nie pompować ;-)

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszczak widziała to? zadenocoś tam nas hahaa2.gif dobrze, że nie zdetonuje ;-)

bosze, to dobrze, ze jej tu nie bylo, jak wam pokazywalam planowany system uwiazania dziecia do drzew ;)

Reni, stara.krycha, moremi, kkisia, Bozia3, Magdala, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Yyyyyy... Ale bo ja tam Krakonce lajka dalam jak sie o lajkach wypowiadala i to jej kazalam zgadywac , za co. Ja to wiem...

OK, kumam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jakbym tu zaczęła politykować tobym się z większością pożarła ;-)
    Ale Ty wiesz, ze ja Cie ino podpuszczam? ;-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?
    Paszczus, zycie zweryfikuje Twoje plywackie zapedy :-) W pewnym momencie bedziesz miala ochote wody nalac do tego basenu i oddalic sie w nieznanaym kierunku :-)

moremi, SolarPolar, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale Ty wiesz, ze ja Cie ino podpuszczam? ;-)

Domyślam się ino ;-)

stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Niektóre są z dmuchanym dnem, ale jest opcja, aby dna nie pompować ;-)

ten wysoki, co go znalazlam, nie jest z dmuchanym dnem.. ale ma uchwyty na napoje i laweczke dla mamy, jak juz sie zmieni z wiezienia w basen ogrodowy..
    UCHWYTY NA NAPOJE :D

Reni, mamatrojki80, moremi, SolarPolar, kkisia, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyje :)

Nic nie wiem czekam na lekarzq
    mam 3 dziurki w brzuchu

stara.krycha, Reni, mamatrojki80, MartaDidi, moremi, paszczakin, SolarPolar, Zofia8, Margolcia88, gretka, Sabina, Magdala, iwcia77, kapturnica, Aasiula, malgos741, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego nie wiesz ;-)
    haha
    a mojego karnego jeża?! O.o też mogłaby podpierdolić
    Jejuśku

mam jeszcze jeden patent na unieruchomienie dziecka, ale pewnie też nie przejdzie? i zabawkę mu dorzucę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaff08ab4362.jpg
    paszczakin wrote:
    bosze, to dobrze, ze jej tu nie bylo, jak wam pokazywalam planowany system uwiazania dziecia do drzew ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:40

mamatrojki80, MartaDidi, moremi, stara.krycha, paszczakin, Zofia8, kkisia, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, Magdala, kapturnica, Aasiula, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ten wysoki, co go znalazlam, nie jest z dmuchanym dnem.. ale ma uchwyty na napoje i laweczke dla mamy, jak juz sie zmieni z wiezienia w basen ogrodowy..
    UCHWYTY NA NAPOJE :D

czyli all inclusiv ;-)

MartaDidi, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8596 8597 8598 8599 8600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ