35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA teraz zgadnij, za co ten lajek?!Krakonka wrote:A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja

SolarPolar, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja

I tak powinno być, nie powinny nami kierować osobiste sympatie lub antypatie
stara.krycha, SolarPolar, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój właśnie hasa. I hasa. I hasa. Ale ja nie nadazam... Znaczy nie chce mi się. Wole wypić kawę w tym czasie.Magdala wrote:Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania.

paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak widziała to? zadenocoś tam nas
dobrze, że nie zdetonuje 
Magdala wrote:Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania.
stara.krycha, paszczakin, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
juz Ci mowialam, ze ja nie jestem twarda matka, a juz zeby gimnastyczna ?
wcale..
mieciutka jak kaczuszka..
a co zlego jest w trzymaniu pelzaka w basenie? przecie wody nie wleje tam! moze byc bez koca, ale dna tych basenow dmuchane nie sa..
MartaDidi, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:juz Ci mowialam, ze ja nie jestem twarda matka, a juz zeby gimnastyczna ?
wcale..
mieciutka jak kaczuszka..
a co zlego jest w trzymaniu pelzaka w basenie? przecie wody nie wleje tam! moze byc bez koca, ale dna tych basenow dmuchane nie sa..
Niektóre są z dmuchanym dnem, ale jest opcja, aby dna nie pompować
-
Reni wrote:Paszczak widziała to? zadenocoś tam nas
dobrze, że nie zdetonuje 
bosze, to dobrze, ze jej tu nie bylo, jak wam pokazywalam planowany system uwiazania dziecia do drzew
Reni, stara.krycha, moremi, kkisia, Bozia3, Magdala, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszczus, zycie zweryfikuje Twoje plywackie zapedypaszczakin wrote:a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?
W pewnym momencie bedziesz miala ochote wody nalac do tego basenu i oddalic sie w nieznanaym kierunku
moremi, SolarPolar, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Niektóre są z dmuchanym dnem, ale jest opcja, aby dna nie pompować

ten wysoki, co go znalazlam, nie jest z dmuchanym dnem.. ale ma uchwyty na napoje i laweczke dla mamy, jak juz sie zmieni z wiezienia w basen ogrodowy..
UCHWYTY NA NAPOJE
Reni, mamatrojki80, moremi, SolarPolar, kkisia, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZyje

Nic nie wiem czekam na lekarzq
mam 3 dziurki w brzuchu
stara.krycha, Reni, mamatrojki80, MartaDidi, moremi, paszczakin, SolarPolar, Zofia8, Margolcia88, gretka, Sabina, Magdala, iwcia77, kapturnica, Aasiula, malgos741, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
a tego nie wiesz

haha
a mojego karnego jeża?!
też mogłaby podpierdolić
Jejuśku
mam jeszcze jeden patent na unieruchomienie dziecka, ale pewnie też nie przejdzie? i zabawkę mu dorzucę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaff08ab4362.jpg
paszczakin wrote:bosze, to dobrze, ze jej tu nie bylo, jak wam pokazywalam planowany system uwiazania dziecia do drzew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:40
mamatrojki80, MartaDidi, moremi, stara.krycha, paszczakin, Zofia8, kkisia, Bozia3, Sabina, Dziobak, iwcia77, Magdala, kapturnica, Aasiula, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ten wysoki, co go znalazlam, nie jest z dmuchanym dnem.. ale ma uchwyty na napoje i laweczke dla mamy, jak juz sie zmieni z wiezienia w basen ogrodowy..
UCHWYTY NA NAPOJE
czyli all inclusiv
MartaDidi, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH