35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:ja tez się wpraszam

a wy wege moze?
Ja w weekendy tak. Moj P jest lepszy w trzymaniu diety vege ode mnie. Ja w pracy jem z dziecmi i tam jest miesna kuchnia prowadzona. Uwazam ze jedzenie vege ma o wiele wiecej smakow niz miesna kuchnia. Docelowo chce jesc mieso rz w tyg. Ja anemiczka jestem.
Magda* lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyTaka to pozyje. W weekednd chlop ugotuje, w tygodniu w robocie podadza. Ech... Pozazdroscic...Magdala wrote:Ja w weekendy tak. Moj P jest lepszy w trzymaniu diety vege ode mnie. Ja w pracy jem z dziecmi i tam jest miesna kuchnia prowadzona. Uwazam ze jedzenie vege ma o wiele wiecej smakow niz miesna kuchnia. Docelowo chce jesc mieso rz w tyg. Ja anemiczka jestem.
-
chruszczow wrote:Arwena, a DHEA i koenzym Q, brałaś?
ponoć po DHEA czasami AMH i FSH sie poprawiają
Popieram. Ja bralam DHEA 50 ale gin powiedziala, ze mozna do 75. Lykalam tez koenzym Q. Ale nie wiem, czy to mozliwe, by tak szybko to zadzialalo-skoro zaczelam dopiero w szczesliwym cyklu.
Zofia8
-
stara.krycha wrote:Taka to pozyje. W weekednd chlop ugotuje, w tygodniu w robocie podadza. Ech... Pozazdroscic...

Eee no nie podadza. Ja gotuje w pracy
Tylko musze kozystac tego co jest w lodowce.
stara.krycha, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...Reni wrote:Dziobak i jeszcze jedna opcja, żeby Adama nie poniosło gdzieś daleko

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a22805ed10.jpg
Reni, moremi, iwcia77, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
podbijam karte, zadnych wód w kozakach;)
wszystko u nas oki, obiecane slonce wychodzi..
bylam rano na monitoring kartofla, jeszcze raczej nie wylazi.. nie do konca rozumiem wyniki tej maszynki, ale w zeszlym tygodniu skurcze mialam na poziome 7-15, dzis dobijaly do 40. w tym tempie moze sie zgramy na przyszly tydzien, na ten moj 24-ty.. ja tam ich w kazdym razie nie czuje
gretka, Dziobak, Aasiula, Reni, moremi, Krakonka, Sabina, Zofia8, kkisia, anna maria, iwcia77, kapturnica, malgos741, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodraze to jeszcze. 800 jednostek? Jak to sie ma do gramow np.? I odwrotnie, te 5 mg to ile jednostek by bylo? Bo jak sie ma taki np. w jednostkach to po co kupowac jeszcze taki w mg, nie mozna tego jakos przeliczyc i brac po kilka albo cos?Zofia8 wrote:to znaczy ile?
Bo mnie gin przepisal 5 mg a poniewaz w suplementach mam 800 jednostek, to lacznie 5 mg+800 jednostek.
moremi lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...
a myslisz, ze z takiego basenu dmuchanego, takiego na 60cm wysokiego by juz wylazl? bo ja zamierzam kartofla w takim trzymac, zeby i sie po domu nie kulal calym i kotu karmy nie wyzeral.. a kojce jakies takie klatkowe dla mnie sa..
moremi, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....

a tu fotka dla pusura
ja też słoiczkowa jestem, ale tylko na piwie ze znajomymi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:49
mamatrojki80, stara.krycha, Reni, Simba, MartaDidi, moremi, kkisia, anna maria, Niuta, gretka, iwcia77, megan8, kapturnica, Arwena, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
cieszę się, że mogłam pomóc

Dziobak wrote:Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...
paszczakin, MartaDidi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....

To jak Ty tak wygladasz jak jestes zmeczona, to ja ide w karton!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:01
Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...paszczakin wrote:a myslisz, ze z takiego basenu dmuchanego, takiego na 60cm wysokiego by juz wylazl? bo ja zamierzam kartofla w takim trzymac, zeby i sie po domu nie kulal calym i kotu karmy nie wyzeral.. a kojce jakies takie klatkowe dla mnie sa..
-
nick nieaktualny
-
Bozia.....
Ty wiesz co!
Bozia3 wrote:jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....
stara.krycha, Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH