X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożka, jaki Kajtek slodziak!
    A łyżeczki Tom Tipee widzę. Tez mamy takie, ale jakieś niewygodne są. Dziwnie się je do dzioba wsadza.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no takie oczy to ja miewałam po grubych bibach....

nie cytuj proszę zdjęć i jak bys mogła je usunąc ze swojego posta..
    Sie rozpedzilam, excuse.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o a jakie to są wysokie zabawki???
    Dziobak wrote:
    Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bożka, jaki Kajtek slodziak!
    A łyżeczki Tom Tipee widzę. Tez mamy takie, ale jakieś niewygodne są. Dziwnie się je do dzioba wsadza.
    no myślałam, że to tylko mnie się tak wydaje...są beznadziejne - te dawne z canpolu zwykłe - były o wiele wygodniejsze...ale nie - zachciało się nam brudnego zachodu...;)

Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....:)

Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo? ;) czeba bylo nie wracac!

Bozia3, Reni, Dziobak, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo? ;) czeba bylo nie wracac!
    może...czuję się skonana.....
    spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
    A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...

paszczakin, Dziobak, MartaDidi, moremi, Krakonka, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...

a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Kajtek pięknie dzioba otwiera :-) takie dziecko bezproblemowe od razu widać :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może...czuję się skonana.....
    spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
    A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...
    Hmm... Motywujesz mnie bardzo! ;-)

Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dodatek zaraziłam się od pusura niespaniem tfu tfu tfu...zaczął się budzić co 2 godziny domagając się cycka i zabawy...
    podejrzewam, że zaczął odczuwać deficyt w ciągu dnia i może nadrabia w nocy?

nick nieaktualny, Dziobak, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ale jak Kajtek pięknie dzioba otwiera :-) takie dziecko bezproblemowe od razu widać :-)
    to prawda..Bogu dziękuję za taki egzemplarz....bo starszy był kapryśny i rozdarty...a ten to ma charakter nie wiem po kim....:)

nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o a jakie to są wysokie zabawki???
    Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...

moremi, MartaDidi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?
    Adaś ma 72 cm, ale ruchliwy jest na 102 cm. ;-)

MartaDidi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Leeee, to juz wcale nie zazdroszcze! ;-)

Nie jest zle ;-). Moj chlopiec (11 lat) uwielbia gary i b czesto jemy jego produkcje. :-). Pozatym pracy jest wiecej tylko jak sa przerwy w szkole a w reszte kalendarza luz. Lubie swoja prace. :-)

nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie
    myślę, że dobrym rozwiązaniem jest http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6edc7d0c09c.jpg

dobrze, że mam sporo kasków w domu O.o
    Dziobak wrote:
    Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...

Dziobak, Bozia3, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Adaś ma 72 cm, ale ruchliwy jest na 102 cm. ;-)

no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
    pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git

http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak uzywasz smartfona bywa tak ze chcesz zacytowac a dajesz lajka - mi sie ta zdarzylo przy twoim poscie o edukacje. I co zrobsz?

A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja :)

nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Reni, SolarPolar, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...

Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania. ;-)

nick nieaktualny, Reni, Dziobak, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wsadzaj w kojec! Zasyp zabawkami i uciekaj- masz 15 min dla siebie... Z kibla mozna spokojnie skorzystac....

Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
    pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git

http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html
    Powaga bedziesz trzymać Kartofla w basenie? I jaki w ogóle koc? Zapomniala juz o tym, ze dziecko ma mieć matke gimnastyczna? Twarda? Jak on się będzie kulal w tym basenie? Hmmm...

‹‹ 8595 8596 8597 8598 8599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ