35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a jakie to są wysokie zabawki???
Dziobak wrote:Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...
moremi lubi tę wiadomość
-
no myślałam, że to tylko mnie się tak wydaje...są beznadziejne - te dawne z canpolu zwykłe - były o wiele wygodniejsze...ale nie - zachciało się nam brudnego zachodu...Dziobak wrote:Bożka, jaki Kajtek slodziak!
A łyżeczki Tom Tipee widzę. Tez mamy takie, ale jakieś niewygodne są. Dziwnie się je do dzioba wsadza.
Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....

Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo?
czeba bylo nie wracac!
Bozia3, Reni, Dziobak, MartaDidi, kkisia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
może...czuję się skonana.....paszczakin wrote:Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo?
czeba bylo nie wracac!
spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...
paszczakin, Dziobak, MartaDidi, moremi, Krakonka, Sabina, Zofia8, kkisia, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...
a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm... Motywujesz mnie bardzo!Bozia3 wrote:może...czuję się skonana.....
spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...
Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
na dodatek zaraziłam się od pusura niespaniem tfu tfu tfu...zaczął się budzić co 2 godziny domagając się cycka i zabawy...
podejrzewam, że zaczął odczuwać deficyt w ciągu dnia i może nadrabia w nocy?
stara.krycha, Dziobak, MartaDidi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
to prawda..Bogu dziękuję za taki egzemplarz....bo starszy był kapryśny i rozdarty...a ten to ma charakter nie wiem po kim....mamatrojki80 wrote:Ale jak Kajtek pięknie dzioba otwiera
takie dziecko bezproblemowe od razu widać 
mamatrojki80, moremi, SolarPolar, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...Reni wrote:
a jakie to są wysokie zabawki???
moremi, MartaDidi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Leeee, to juz wcale nie zazdroszcze!

Nie jest zle
. Moj chlopiec (11 lat) uwielbia gary i b czesto jemy jego produkcje.
. Pozatym pracy jest wiecej tylko jak sa przerwy w szkole a w reszte kalendarza luz. Lubie swoja prace.
stara.krycha, Zofia8, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ooo nie
myślę, że dobrym rozwiązaniem jest http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6edc7d0c09c.jpg
dobrze, że mam sporo kasków w domu
Dziobak wrote:Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...
Dziobak, Bozia3, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adaś ma 72 cm, ale ruchliwy jest na 102 cm.

no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git
http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html
MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak uzywasz smartfona bywa tak ze chcesz zacytowac a dajesz lajka - mi sie ta zdarzylo przy twoim poscie o edukacje. I co zrobsz?
A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja
stara.krycha, paszczakin, mamatrojki80, Reni, SolarPolar, kkisia, Bozia3, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziobak wrote:Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...
Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania.
stara.krycha, Reni, Dziobak, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wsadzaj w kojec! Zasyp zabawkami i uciekaj- masz 15 min dla siebie... Z kibla mozna spokojnie skorzystac....Dziobak wrote:Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...
Dziobak, stara.krycha, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Powaga bedziesz trzymać Kartofla w basenie? I jaki w ogóle koc? Zapomniala juz o tym, ze dziecko ma mieć matke gimnastyczna? Twarda? Jak on się będzie kulal w tym basenie? Hmmm...paszczakin wrote:no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git
http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH