SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożka, jaki Kajtek slodziak!
    A łyżeczki Tom Tipee widzę. Tez mamy takie, ale jakieś niewygodne są. Dziwnie się je do dzioba wsadza.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no takie oczy to ja miewałam po grubych bibach....

nie cytuj proszę zdjęć i jak bys mogła je usunąc ze swojego posta..
    Sie rozpedzilam, excuse.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o a jakie to są wysokie zabawki???
    Dziobak wrote:
    Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bożka, jaki Kajtek slodziak!
    A łyżeczki Tom Tipee widzę. Tez mamy takie, ale jakieś niewygodne są. Dziwnie się je do dzioba wsadza.
    no myślałam, że to tylko mnie się tak wydaje...są beznadziejne - te dawne z canpolu zwykłe - były o wiele wygodniejsze...ale nie - zachciało się nam brudnego zachodu...;)

Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakaś się czuję zmęczona....tym macierzyństwem....dostałam dziś fotki na maila z wczorajszego spotkania towarzyskiego w plenerze....i widzę to też na mojej gębie....:)

Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo? ;) czeba bylo nie wracac!

Bozia3, Reni, Dziobak, MartaDidi, kkisia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, a moze to praca, a nie macierzynstwo? ;) czeba bylo nie wracac!
    może...czuję się skonana.....
    spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
    A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...

paszczakin, Dziobak, MartaDidi, moremi, Krakonka, Sabina, Zofia8, kkisia, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Adaś przelatuje przez zabawki, które są wysokie. Opiera się, łeb w dol i leci, bo łeb ciężki. Mi tez się kojec wydaje jakis taki więzienny...

a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Kajtek pięknie dzioba otwiera :-) takie dziecko bezproblemowe od razu widać :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może...czuję się skonana.....
    spakować dziecko - zawieść, przywieść, rozpakować, zająć się drugim dzieckiem, jakieś gotowanie, pranie...ja pierdziu.....
    A. bardzo pomaga - ale i tak chyba lata robią swoje...
    Hmm... Motywujesz mnie bardzo! ;-)

Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dodatek zaraziłam się od pusura niespaniem tfu tfu tfu...zaczął się budzić co 2 godziny domagając się cycka i zabawy...
    podejrzewam, że zaczął odczuwać deficyt w ciągu dnia i może nadrabia w nocy?

stara.krycha, Dziobak, MartaDidi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ale jak Kajtek pięknie dzioba otwiera :-) takie dziecko bezproblemowe od razu widać :-)
    to prawda..Bogu dziękuję za taki egzemplarz....bo starszy był kapryśny i rozdarty...a ten to ma charakter nie wiem po kim....:)

mamatrojki80, moremi, SolarPolar, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o a jakie to są wysokie zabawki???
    Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...

moremi, MartaDidi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a jaki on dlugi jest? bo najwyzszego basena dmuchanego znalazlam na 76cm- przez taki to by chyba jeszczce nie wylecial?
    Adaś ma 72 cm, ale ruchliwy jest na 102 cm. ;-)

MartaDidi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Leeee, to juz wcale nie zazdroszcze! ;-)

Nie jest zle ;-). Moj chlopiec (11 lat) uwielbia gary i b czesto jemy jego produkcje. :-). Pozatym pracy jest wiecej tylko jak sa przerwy w szkole a w reszte kalendarza luz. Lubie swoja prace. :-)

stara.krycha, Zofia8, Magda* lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo nie
    myślę, że dobrym rozwiązaniem jest http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6edc7d0c09c.jpg

dobrze, że mam sporo kasków w domu O.o
    Dziobak wrote:
    Wszystkie stojaki gimnastyczne, takie co dziecko powinno leżeć pod nimi i machac nogami. Adaś wykorzystuje je jako podporke do wstawania. Mamy taka kierownicę Fisher Price, wysoka i bardzo stabilna. Młody opiera się o to, zwiększa się w dol i gleba zalicza, tylko mu piety w powietrzu smigaja. A zabawka stoi dalej...

Dziobak, Bozia3, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Adaś ma 72 cm, ale ruchliwy jest na 102 cm. ;-)

no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
    pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git

http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak uzywasz smartfona bywa tak ze chcesz zacytowac a dajesz lajka - mi sie ta zdarzylo przy twoim poscie o edukacje. I co zrobsz?

A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja :)

stara.krycha, paszczakin, mamatrojki80, Reni, SolarPolar, kkisia, Bozia3, iwcia77, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Eeee, to dobre jest! Lepsze niż sznurek. A w ogóle to w piwnicy kojec jest, nabyty, ale nigdy nie zlozony i nie wniesiony do domu...

Za to to was zadenoncjuje. I ciebie i reni. Dziecku pohasac zaluja. a matka od tego jest zeby nadazac. Sznurek to juz ekstremal. Dziecko niewyhasane rowna sie upierdliwe. Mowie to ja. Profesjonalna niania. ;-)

stara.krycha, Reni, Dziobak, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wsadzaj w kojec! Zasyp zabawkami i uciekaj- masz 15 min dla siebie... Z kibla mozna spokojnie skorzystac....

Dziobak, stara.krycha, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to przez nadmuchane 76 nie fiknie jeszcze.. potem przewiduje smycz podwieszana, ale na poczatku to troche harcore, wiec basen lepiej sie sprawdzi..
    pacz na ten- laweczki nie nadmuchujesz, bo wylezie, w srodek koc i git

http://www.dmuchane.pl/p1835,basen-dmuchany-z-laweczka-224-x-216-x-76-cm-intex-57190.html
    Powaga bedziesz trzymać Kartofla w basenie? I jaki w ogóle koc? Zapomniala juz o tym, ze dziecko ma mieć matke gimnastyczna? Twarda? Jak on się będzie kulal w tym basenie? Hmmm...

‹‹ 8595 8596 8597 8598 8599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ