35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak uzywasz smartfona bywa tak ze chcesz zacytowac a dajesz lajka - mi sie ta zdarzylo przy twoim poscie o edukacje. I co zrobsz?mamatrojki80 wrote:Ja bym kuźwa magisterkę z tego forum napisała... jak to jest, ze się pisze jedno potem lubi drugie, a obie rzeczy są ze sobą w sprzeczności
cuda Panie...
stara.krycha, kapturnica, Krakonka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!
Postanowiłam napisać tu poniewaz ten temat mnie rownież dotyczy ....
W tym roku skończe 37 lat ,starmy sie o pierwszą ciążę od ponad roku,bez powodzenia.W poprzednim cyklu mialam sonohsg ale jak narazie cykl nie udany
Pozdrawiam cieplutko wszystkie staraczki i mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:10
Arwena, Reni, ola_35, Magdala, Zofia8, Aasiula, Sabina, kkisia, megan8, BISCA, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj wczoraj wycudaczyl cottage pie vege.
Cottage pie w wersji oryginalnej to zapiekanka. Na spodzie taki a la bolognese sos miesny a na wierzchu oblozone pure ziemniaczanym i serkiem. Sie to zapieka. Wczoraj mielismy wariacje. Farsz spodni z roznych warzyw plus soczewica i pieczarki. Wierzch pure ze slodkich ziemniakow i kalafiora.. Zaskoczyl mnie totalnie. Pol zjedlismy wiec jest jeszcze na dzis.
To a propos obiadu bo Krycha pytala.
stara.krycha, Magda*, Zofia8, Aasiula, kkisia, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBrzmi smacznie, wpadam. Gdzie mieszkasz?Magdala wrote:Moj wczoraj wycudaczyl cottage pie vege.
Cottage pie w wersji oryginalnej to zapiekanka. Na spodzie taki a la bolognese sos miesny a na wierzchu oblozone pure ziemniaczanym i serkiem. Sie to zapieka. Wczoraj mielismy wariacje. Farsz spodni z roznych warzyw plus soczewica i pieczarki. Wierzch pure ze slodkich ziemniakow i kalafiora.. Zaskoczyl mnie totalnie. Pol zjedlismy wiec jest jeszcze na dzis.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tez się wpraszamMagdala wrote:Moj wczoraj wycudaczyl cottage pie vege.
a wy wege moze? -
Dziobak i jeszcze jedna opcja, żeby Adama nie poniosło gdzieś daleko

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a22805ed10.jpg
MartaDidi, stara.krycha, Krakonka, kapturnica, Zofia8, paszczakin, Dziobak, Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, megan8, malgos741, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, agaagusia, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni, jak zwykle dajesz rade!Reni wrote:Dziobak i jeszcze jedna opcja, żeby Adama nie poniosło gdzieś daleko

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a22805ed10.jpg
Reni, Aasiula, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH