35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
KOJEC... KOJEC...KOJEC...szybko odkryje, ze z wrzskiem sie go wyciagnie... ja mialam ze 2 miesiace spokoju...Dziobak wrote:Mój właśnie hasa. I hasa. I hasa. Ale ja nie nadazam... Znaczy nie chce mi się. Wole wypić kawę w tym czasie.

mamatrojki80, Dziobak, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyTo dobrze, ze zyjesz. Ja pamietam, ze pierwsze co, to po laparoskopii wyklocalam sie z lekarzem o zwolnienie. W sensie, zeby mi wiecej dal, bo na egzamin mialam isc, a z pracy sie zwalniac nie chcialam.kkisia wrote:Zyje

Nic nie wiem czekam na lekarzq
mam 3 dziurki w brzuchu
-
MartaDidi wrote:Paszczus, zycie zweryfikuje Twoje plywackie zapedy
W pewnym momencie bedziesz miala ochote wody nalac do tego basenu i oddalic sie w nieznanaym kierunku 
Marta, ale wlasnie to o to chodzi, zebym sie mogla oddalic.. Gdzie jest blad w tym pomysle?
Ja biere wszelkie ulatwienia z doswiadczenia innych, a taki basen sprawdzal sie doskonale u znajomych, do czasu az nie utrzymywal naciskajacego na krawedzie dziecia..
A dorosniecie do takiego rozmiaru troche mu zajmie, mam nadzieje, ze nie bedzie chodzil od razu po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:44
moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
dziewczyny- zobaczcie to... chyba sie skusze
http://babyandtravel.pl/product-pol-620-Opaska-na-nadgarstek-smycz-bezpieczenstwa.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdBqPm8VXOjuQ4cVpLvMqFxg4GR073h6HOes3M-gwZHRoC-wbw_wcB
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak na poważnie to jak te nasze biedne matki bez tych wszystkich udogodnień nas wychowały... jak ja się rodziłam w 80 roku to nic w sklepach nie było, a w Szczecinie ulicami czołgi popierdalały...
iwcia77, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrwa, nie moze to byc. Ze niby 2 lata roznicy, a ja takich rzeczy w ogole nie kojarze...mamatrojki80 wrote:A tak na poważnie to jak te nasze biedne matki bez tych wszystkich udogodnień nas wychowały... jak ja się rodziłam w 80 roku to nic w sklepach nie było, a w Szczecinie ulicami czołgi popierdalały...
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:dziewczyny- zobaczcie to... chyba sie skusze
http://babyandtravel.pl/product-pol-620-Opaska-na-nadgarstek-smycz-bezpieczenstwa.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdBqPm8VXOjuQ4cVpLvMqFxg4GR073h6HOes3M-gwZHRoC-wbw_wcB
Prawie jak dla Yorka
mały się nie będzie buntował?
MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:dziewczyny- zobaczcie to... chyba sie skusze
No pacz pani, na moje baseno-wiezienia sie zawiesza, a sama dziecie na smycz..
A tak serio- ja jestem za, ale w wersji szelkowej- tak mozna przytrzymac dziecie przed pierdyknieciem w cos, ta Twoja opcja tylko raczka sie wykreci.
Mi na lotniskach kilka razy mignal taki obrazek- matka z dzieckiem/blizniakami lazacymi na smyczy, na rekach niemowlak. Nie widze innego pomyslu na ogarniecie podrozowania samotnie z dziecmi jak w jakis sposob je ograniczyc..
MartaDidi, moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Podraze to jeszcze. 800 jednostek? Jak to sie ma do gramow np.? I odwrotnie, te 5 mg to ile jednostek by bylo? Bo jak sie ma taki np. w jednostkach to po co kupowac jeszcze taki w mg, nie mozna tego jakos przeliczyc i brac po kilka albo cos?
Ja tylko sprawdzialam u gina, czy moge brac tak jak napisam wyzej. 5 mg mam w jednej tabletce, 400 jednostek mam w ciazowych i 400 wraz z zelazem, wiec dla mnie jest ok.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam, z matmy to ja trojczyne mialam, nie ogarniam...Zofia8 wrote:Ja tylko sprawdzialam u gina, czy moge brac tak jak napisam wyzej. 5 mg mam w jednej tabletce, 400 jednostek mam w ciazowych i 400 wraz z zelazem, wiec dla mnie jest ok.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiem tak... Faktycznie pomysl niezly, dopóki maly sie nie obraca...ale takiego warzywnego to wlasciwie na macie mozna polozyc, gniazdo jakies z poduch mu uwic... Ale tak w gumie bys go trzymala? a jak zacznie sie kulac- to juz basen odpada...paszczakin wrote:Marta, ale wlasnie to o to chodzi, zebym sie mogla oddalic.. Gdzie jest blad w tym pomysle?
Ja biere wszelkie ulatwienia z doswiadczenia innych, a taki basen sprawdzal sie doskonale u znajomych, do czasu az nie utrzymywal naciskajacego na krawedzie dziecia..
A dorosniecie do takiego rozmiaru troche mu zajmie, mam nadzieje, ze nie bedzie chodzil od razu po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:50
Dziobak, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas basen się nie sprawdził. Przetrwał 2 tygodnie zanim koty go załatwiły, ale Małgosia się wdrapywała na obręcz i gibała na głowę do przodu. Niebezpieczne.
Pezmeblowaliśmy duży pokój zastawiając otwarte regały siedziskami, szuflady fotelami, a te szuflady, ktyórych się nie dało zastawić zakleiłam srebrną taśmą (wszystko inne było rozpracowane w momencie. Pokój został odgrodzony barierką podobnie jak kominek. Barierka była niedroga bo kupiliśmy drewniany kojec wielokątny i podzieliliśmy na części. Ale sam kojec jest duży i też by się sprawdził
Jak szłam do wucetu, to brałam dziecko ze sobą i za drzwiami wstawiałam do wysokiej miednicy (jak siedziała) albo kosza na bieliznę (jak już stała).
Do każdego zostawienia trzeba dorzucić ciekawą rzecz - łyżkę drewnianą, pokrywkę, miskę, wałek - coś nie zabawokowego, tylko prawdziwego
MartaDidi, mamatrojki80, moremi, Bozia3, Dziobak, megan8, iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH