SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale o czym mowa? Mozna prosic o obrazki?
    http://naszaola.blog.pl/2014/04/12/woombie-inaczej-otulacz/
    http://www.tublu.pl/myju-myju/wiaderka-do-kapieli/wiaderko-do-kapieli-niemowlat-tummy-tub-przezroczyste.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdz_xXIQeyRM1XQUhx63jZ-pstdWdlnsnItPUlLELo0hoC6jfw_wcB

Patrz na to...

stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    http://www.tublu.pl/myju-myju/wiaderka-do-kapieli/wiaderko-do-kapieli-niemowlat-tummy-tub-przezroczyste.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdz_xXIQeyRM1XQUhx63jZ-pstdWdlnsnItPUlLELo0hoC6jfw_wcB

Patrz na to...
    O ja pier...! :O I ludzie to kupuja?! :O

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale to mozna rozniscie wiazac. Nie psuj mi idealnej wizji chustonoszenia, prosze!

tym bardziej, z tylu sobie dziecia przywiaz ;) tylko wtedy sie nie opieraj o klape ;)

stara.krycha, moremi, anna maria, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Patrz na to...

Dziecię, jak jakiś robal... w tym otulaczu.

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    O ja pier...! :O I ludzie to kupuja?! :O
    Chyba tak... az ciary przechodza... A to wiadro? Jak preparat w formalinie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:12

stara.krycha, mamatrojki80, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tym bardziej, z tylu sobie dziecia przywiaz ;) tylko wtedy sie nie opieraj o klape ;)
    :-D
    Sikam po tym, jak se to zwizualizowalam!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

MartaDidi, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Zyje :)

Nic nie wiem czekam na lekarzq
    mam 3 dziurki w brzuchu
    Czyli da się przeżyc.Laparoskopię miałaś?
    Ja może będę miała jeszcze w tym tygodniu, to jestem żywo zainteresowana tematem.
    Fajnie ,że już to za Tobą.

MartaDidi, Zofia8, iwcia77, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Chyba tak... az ciary przechodza...
    Koszmary mozna miec

MartaDidi, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Patrz na to...

to widac, ze Cie ominela dyskusja sprzed +/- 3 tygodnie, gdzie wiele bab tu zachwycilo sie wiaderkiem ;)

stara.krycha, MartaDidi, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to widac, ze Cie ominela dyskusja sprzed +/- 3 tygodnie, gdzie wiele bab tu zachwycilo sie wiaderkiem ;)
    nein, danke! :-/

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o ja pierdziu, ominela, w morde... Zle mi sie to widro kojarzy... Ja mialam wanienke z wkladka... Dziecko na wkladke i sama je kapalam od gory do dolu... tylko sobie lezal i sapal ze szczescia... nie przemawia do mnie to wiadro... Upiorne dla mnie

mamatrojki80, moremi, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doobra uciekam dolaczyc do mauza klecic obiad ;)

Zofia8, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam mam nadzieję, że nie będzie id razu chodził po wodzie O.o
    paszczakin wrote:
    Marta, ale wlasnie to o to chodzi, zebym sie mogla oddalic.. Gdzie jest blad w tym pomysle?
    Ja biere wszelkie ulatwienia z doswiadczenia innych, a taki basen sprawdzal sie doskonale u znajomych, do czasu az nie utrzymywal naciskajacego na krawedzie dziecia..
    A dorosniecie do takiego rozmiaru troche mu zajmie, mam nadzieje, ze nie bedzie chodzil od razu po porodzie ;)

Bozia3, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez koncze na dzis. Jade po meza. Do jutra dziewczyny!

Zofia8, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaderka, miski i w nim kapiace sie maluchy to typowy widok w slamsach. Ktos z turystow podpatrzyl i robi na tym kaske.

Ja jak mama3 - nie mialam - oprocz maty - innych ogranicznikow. Dziecko nic sobie nie zrobilo. Ale wtedy nie bylo plus35:-) i mialam dla niego 100 proc. Czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:28

mamatrojki80, MartaDidi, Bozia3, Reni, moremi, iwcia77, kkisia, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi priv

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadro masakra - jak mu w tym pitajka i dupę umyć? juz nie wspomnę o dziewczynce...

ja bym basenu nie używała - dla mnie jakoś mało stabilnie. Dziecko, które nie chodzi - dobrze się bawi na rozłożonych kocach i poduchach, a takie, które wikołkuje juz jak u pusura - to raczej wpakowałabym do kojca. Miałam przy pierwszym i to było zbawienne...kilka minut bezpiecznych dla siebie...

mamatrojki80, MartaDidi, Dziobak, iwcia77, SolarPolar, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wiadeeka, miski i w nim kapiace sie maluchy to typowy widok w slamsach. Ktos z turystow podpatrzyl i robi na tym kaske.

Ja jak mama3 - nie mialam - oprocz maty - innych ogranicznikow. Dziecko nic sobie nie zrobilo. Ale wtedy nie bylo plus35:-) i mialam dla niego 100 proc. Czasu.
    mój teraz też w normalnej wanience z ikei....trzeba było go na początku podtrzymywać - ale to przecież przyjemność taka kąpiel malucha...teraz siedzi o puszcza gumowe kaczki - a ja siedzę obok i się z lubością przyglądam...:)

mamatrojki80, MartaDidi, iwcia77, SolarPolar, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za komplementy - :)

mamatrojki80, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój teraz też w normalnej wanience z ikei....trzeba było go na początku podtrzymywać - ale to przecież przyjemność taka kąpiel malucha...teraz siedzi o puszcza gumowe kaczki - a ja siedzę obok i się z lubością przyglądam...:)
    Ja juz jakis czas w duzej wannie kapie, wylozylam dno i boki matami anty-poslizgowymi.. Maly se moczy i bawi a ja z boku ksiazke czytam...

anna maria, Bozia3, mamatrojki80, Dziobak, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8599 8600 8601 8602 8603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ