Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale o czym mowa? Mozna prosic o obrazki?
    http://naszaola.blog.pl/2014/04/12/woombie-inaczej-otulacz/
    http://www.tublu.pl/myju-myju/wiaderka-do-kapieli/wiaderko-do-kapieli-niemowlat-tummy-tub-przezroczyste.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdz_xXIQeyRM1XQUhx63jZ-pstdWdlnsnItPUlLELo0hoC6jfw_wcB

Patrz na to...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    http://www.tublu.pl/myju-myju/wiaderka-do-kapieli/wiaderko-do-kapieli-niemowlat-tummy-tub-przezroczyste.html?gclid=CjwKEAjw0q2pBRC3jrb24JjE8VgSJAAyIzAdz_xXIQeyRM1XQUhx63jZ-pstdWdlnsnItPUlLELo0hoC6jfw_wcB

Patrz na to...
    O ja pier...! :O I ludzie to kupuja?! :O

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale to mozna rozniscie wiazac. Nie psuj mi idealnej wizji chustonoszenia, prosze!

tym bardziej, z tylu sobie dziecia przywiaz ;) tylko wtedy sie nie opieraj o klape ;)

nick nieaktualny, moremi, anna maria, iwcia77, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Patrz na to...

Dziecię, jak jakiś robal... w tym otulaczu.

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    O ja pier...! :O I ludzie to kupuja?! :O
    Chyba tak... az ciary przechodza... A to wiadro? Jak preparat w formalinie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:12

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tym bardziej, z tylu sobie dziecia przywiaz ;) tylko wtedy sie nie opieraj o klape ;)
    :-D
    Sikam po tym, jak se to zwizualizowalam!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

MartaDidi, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Zyje :)

Nic nie wiem czekam na lekarzq
    mam 3 dziurki w brzuchu
    Czyli da się przeżyc.Laparoskopię miałaś?
    Ja może będę miała jeszcze w tym tygodniu, to jestem żywo zainteresowana tematem.
    Fajnie ,że już to za Tobą.

MartaDidi, Zofia8, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Chyba tak... az ciary przechodza...
    Koszmary mozna miec

MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Patrz na to...

to widac, ze Cie ominela dyskusja sprzed +/- 3 tygodnie, gdzie wiele bab tu zachwycilo sie wiaderkiem ;)

nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to widac, ze Cie ominela dyskusja sprzed +/- 3 tygodnie, gdzie wiele bab tu zachwycilo sie wiaderkiem ;)
    nein, danke! :-/

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o ja pierdziu, ominela, w morde... Zle mi sie to widro kojarzy... Ja mialam wanienke z wkladka... Dziecko na wkladke i sama je kapalam od gory do dolu... tylko sobie lezal i sapal ze szczescia... nie przemawia do mnie to wiadro... Upiorne dla mnie

nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doobra uciekam dolaczyc do mauza klecic obiad ;)

Zofia8, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam mam nadzieję, że nie będzie id razu chodził po wodzie O.o
    paszczakin wrote:
    Marta, ale wlasnie to o to chodzi, zebym sie mogla oddalic.. Gdzie jest blad w tym pomysle?
    Ja biere wszelkie ulatwienia z doswiadczenia innych, a taki basen sprawdzal sie doskonale u znajomych, do czasu az nie utrzymywal naciskajacego na krawedzie dziecia..
    A dorosniecie do takiego rozmiaru troche mu zajmie, mam nadzieje, ze nie bedzie chodzil od razu po porodzie ;)

Bozia3, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez koncze na dzis. Jade po meza. Do jutra dziewczyny!

Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaderka, miski i w nim kapiace sie maluchy to typowy widok w slamsach. Ktos z turystow podpatrzyl i robi na tym kaske.

Ja jak mama3 - nie mialam - oprocz maty - innych ogranicznikow. Dziecko nic sobie nie zrobilo. Ale wtedy nie bylo plus35:-) i mialam dla niego 100 proc. Czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:28

nick nieaktualny, MartaDidi, Bozia3, Reni, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi priv

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadro masakra - jak mu w tym pitajka i dupę umyć? juz nie wspomnę o dziewczynce...

ja bym basenu nie używała - dla mnie jakoś mało stabilnie. Dziecko, które nie chodzi - dobrze się bawi na rozłożonych kocach i poduchach, a takie, które wikołkuje juz jak u pusura - to raczej wpakowałabym do kojca. Miałam przy pierwszym i to było zbawienne...kilka minut bezpiecznych dla siebie...

nick nieaktualny, MartaDidi, Dziobak, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wiadeeka, miski i w nim kapiace sie maluchy to typowy widok w slamsach. Ktos z turystow podpatrzyl i robi na tym kaske.

Ja jak mama3 - nie mialam - oprocz maty - innych ogranicznikow. Dziecko nic sobie nie zrobilo. Ale wtedy nie bylo plus35:-) i mialam dla niego 100 proc. Czasu.
    mój teraz też w normalnej wanience z ikei....trzeba było go na początku podtrzymywać - ale to przecież przyjemność taka kąpiel malucha...teraz siedzi o puszcza gumowe kaczki - a ja siedzę obok i się z lubością przyglądam...:)

nick nieaktualny, MartaDidi, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za komplementy - :)

nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój teraz też w normalnej wanience z ikei....trzeba było go na początku podtrzymywać - ale to przecież przyjemność taka kąpiel malucha...teraz siedzi o puszcza gumowe kaczki - a ja siedzę obok i się z lubością przyglądam...:)
    Ja juz jakis czas w duzej wannie kapie, wylozylam dno i boki matami anty-poslizgowymi.. Maly se moczy i bawi a ja z boku ksiazke czytam...

anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 8599 8600 8601 8602 8603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ