35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po pierwsze nie pisz tu w tym szwabskim języku
Po drugie Polar tak tylko gada ale danki Ci nie oddastara.krycha wrote:nein, danke!
Bozia3, Dziobak, moremi, megan8, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
No jakoś boje się tego kojca wyjąć z piwnicy. Młody poznał juz co to wolność, lazi sobie wszedzie gdzie chce, zabawki ma na wyciagniecie reki. Teraz jak mu ogranicze miejsce chodzenia, to bedzie wrzask. I tak jak pisze Marta - niech tylko się skapnie, ze jak wrzask, to matka przylatuje... Będzie darl morde na okraglo.Bozia3 wrote:
ja bym basenu nie używała - dla mnie jakoś mało stabilnie. Dziecko, które nie chodzi - dobrze się bawi na rozłożonych kocach i poduchach, a takie, które wikołkuje juz jak u pusura - to raczej wpakowałabym do kojca. Miałam przy pierwszym i to było zbawienne...kilka minut bezpiecznych dla siebie...
mamatrojki80, Bozia3, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja jak mialam 40 to byla sobota po poludniu i bol byl sredni a w niedziele po oksytocynie dochodzily skorcze do 80 to juz mi nie bylo wesolopaszczakin wrote:podbijam karte, zadnych wód w kozakach;)
wszystko u nas oki, obiecane slonce wychodzi..
bylam rano na monitoring kartofla, jeszcze raczej nie wylazi.. nie do konca rozumiem wyniki tej maszynki, ale w zeszlym tygodniu skurcze mialam na poziome 7-15, dzis dobijaly do 40. w tym tempie moze sie zgramy na przyszly tydzien, na ten moj 24-ty.. ja tam ich w kazdym razie nie czuje
..jezeli ty nie czujesz 40 to ci zazdroszcze - urodzisz z niewielkim bolem
Dziobak, kkisia, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczak widziała to? zadenocoś tam nas
dobrze, że nie zdetonuje 
Telefon + slepota = zadenocos tam.
No baby dajcie zyc. Okazcie zrozumienie dla starszej kolezanki. Ja juz 40+ jestem.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ja tak samo i lepiej bym tego nie ujelaKrakonka wrote:A ja lajkuję za sensowność wypowiedzi, poczucie humoru, poziom argumentacji, uwagę wobec adwersarza (jeśli to dyskusja), umiejętność czytania ze zrozumieniem, wychwytywania aluzji itp. Sympatia do danej osoby, w moim wypadku nie jest aż tak ściśle związana z jej poglądami. Mogę lubić czy szanować kogoś, kto ma zupełnie inne przekonania, niż ja

brava
Arwena lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a tego nie wiesz

haha
a mojego karnego jeża?!
też mogłaby podpierdolić
Jejuśku
mam jeszcze jeden patent na unieruchomienie dziecka, ale pewnie też nie przejdzie? i zabawkę mu dorzucę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaff08ab4362.jpg
Od teraz jestescie po obserwacja. Swawola sie skonczyla. Siostra patrzy.
iwcia77, Dziobak, kapturnica, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Widzialam przed chwila helikopter ladujacy pod drzwiami kensington palace. Czyzby jej wysokosci odeszly wody??
Zofia8, moremi, iwcia77, Dziobak, mamatrojki80, kapturnica, Reni, kkisia, Arwena, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH