35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:A w UK takie samo podniecenie jak przy Royal baby #1? Stercza juz pod szpitalem?
Oni nie stercza pod szpitalem tylko legalne obozowiska tam zakladaja.
Potem beda stoly na ulicach zarcie i tance do rana.
Ale jeszcze nie zaczeli.
Zofia8, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zocha ty jakaś dziś zagadkowa

Arwena
podrasuj się i do dzieła.
Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Pozostal palec Bozy. A co podrasowac jak worek pusty? Wiem co mowie bo tez tak mam.malgos741 wrote:Zocha ty jakaś dziś zagadkowa

Arwena
podrasuj się i do dzieła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:17
Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoicH jajowodow nie przetkano

Ale kurde zaraz dlaczego smece
odrazu ide po recepty do kliniki i zaczynam
czyli po kim majowy cykl bedzie ?
Arwena, Zofia8, malgos741, anna maria, kapturnica, BISCA, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, Mega, caffe, Simba, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Następnym razem poproszę tylko o kegle i plucie. Żadnych modłów i afirmacji.
Jestem w wielkiej kropce. Jestem wydygana. Poważnie rozwazam przesunięcie pekania na przyszły cykl.
Tak żeście słaly fluidy, że mam dwa jaja - 14 i 12, oba ponoć piękne i dobre endo. Ginka od razu zapytała, czy jakby co, to mogą być bliźniaki, a ja że jak zdrowe, to tak. Ale po wyjściu z gabinetu otrzeźwiałam...
Pękanie w środę miało być albo w piątek, ale teraz to nie wiem.
Bliźniaków z pękania, czyli ze świadomego wyboru, nie dam rady. Jakby z zaskoczenia, to spoko, wiadomo, byle zdrowe były to się wychowa. Ale tak? Z decyzji?
Do tego jeszcze te wszystkie leki, które biorę... No powiem Wam, że ciśnienie mi skoczyło i opadł bój:/
anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Następnym razem poproszę tylko o kegle i plucie. Żadnych modłów i afirmacji.
Jestem w wielkiej kropce. Jestem wydygana. Poważnie rozwazam przesunięcie pekania na przyszły cykl.
Tak żeście słaly fluidy, że mam dwa jaja - 14 i 12, oba ponoć piękne i dobre endo. Ginka od razu zapytała, czy jakby co, to mogą być bliźniaki, a ja że jak zdrowe, to tak. Ale po wyjściu z gabinetu otrzeźwiałam...
Pękanie w środę miało być albo w piątek, ale teraz to nie wiem.
Bliźniaków z pękania, czyli ze świadomego wyboru, nie dam rady. Jakby z zaskoczenia, to spoko, wiadomo, byle zdrowe były to się wychowa. Ale tak? Z decyzji?
Do tego jeszcze te wszystkie leki, które biorę... No powiem Wam, że ciśnienie mi skoczyło i opadł bój:/
a tak realnie... pierwszy raz jajka wyhodowałaś? skąd to przeświadczenie o bliźniakach? trochę na wyrost te obawy tak myślę
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH