35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
GAZ LIPA, NIE DAJ SIE NABRAC...Tabsy- patrz wyzej. Juz rozmawiaj z tym lekarzem i konkretnie podejdz do tematu... Powiedz, ze masz uraz i chcesz epidural, nawet mozesz doplacic... Wtedy miękną...Tylko moze powiedziec, ze nie wiadomo jak bedzie z anestezjologami w ten dzien... Ale wszystko da sie zalatwic... Kapta, nie daj sie... NIech sam sobie gaz lyka i tabsy wdychakapturnica wrote:Wiem ze sie nalezy ale niestety nie jest to standardem we wszyskich szpitalach a moj jest tego przykladem.Jest gaz , tabsy ale zewnatrzoponowe niestety niet
Zofia8, kapturnica, kkisia, Arwena, moremi, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
A nie śmierdzi?Aasiula wrote:I tak sie przytula cały wieczór

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a6e5c61526b.jpg
Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja,moja kochana psina a teraz to taka przylepa sie zrobiła od dwoch dni łazi za mna jak cien i sie przytulaMargolcia88 wrote:Ale fajny, Twój?
Ja chyba sobie psa kupię
jakiegoś małego, żeby mało jadł, i mało miejsca potrzebował.
Margolcia88, MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Arwena, moremi, iwcia77, paszczakin, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:moja,moja kochana psina a teraz to taka przylepa sie zrobiła od dwoch dni łazi za mna jak cien i sie przytula

błogosławiony stan wyczuwa
MartaDidi, Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, Natka_79, SolarPolar, Sabina, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
ooooo, a co to za źwierzak taki fajoski?Aasiula wrote:I tak sie przytula cały wieczór

doczytałam- ale podtrzymuję że fajoski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:35
Aasiula, mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo... Nawet mam taka brytfankę...Co jakis czas przymierzam czy pasuje...Aasiula wrote:niee
ja wiem ja wiem ty widzisz juz jabłuszko i poiekarnik hhyhyhyhy 'D
Aasiula, chruszczow, kkisia, Dziobak, moremi, iwcia77, Simba, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja sie nie bulwersuje Mnie to po prostu zaczyna smieszyc ze jedyny temat jaki cie kreci to opisywanie swopich podniet i tego jak za przeproszenie swiadu piczy dostajesz.Kometa popatrz na swoje posty.ComeToMeBaby wrote:no parę razy tu czytałam, ze można tu pisac o wszystkim.
po pierwsze to skończyłam zanim zaczęłas narzekać, po drugie ja to ani w ciąży ani przed porodem, ani dzieciata nie jestem, ani wózków żadnych nie szukam, to se popiszę o chwilowej niedyspozycji. Ale nie, nie można bo się Pani Kapta zbulwersuje.
Sa tu dziewczyny co ani nie sa w ciazy , ani nie sa mamami a potrafia pisac o wszystkim.Mozna poczytac raz , drugi , trzeci ,ze masz ocbote na sex itd Ale pisanie kazdego dnia o jednym i tym samym i ze 2dni bez bzykania sie nie wytrzymuje jest wrecz smieszne.I nie jest to tylko moja opinia
Elfik lubi tę wiadomość

-
Dlatego juz ordynatorka se urabiam ,ze po pierwszy porodzie mialam traume.Kurwa wlasnie!a taka prawda ,ze mialam jak tyle lat sie odciagloMartaDidi wrote:GAZ LIPA, NIE DAJ SIE NABRAC...Tabsy- patrz wyzej. Juz rozmawiaj z tym lekarzem i konkretnie podejdz do tematu... Powiedz, ze masz uraz i chcesz epidural, nawet mozesz doplacic... Wtedy miękną...Tylko moze powiedziec, ze nie wiadomo jak bedzie z anestezjologami w ten dzien... Ale wszystko da sie zalatwic... Kapta, nie daj sie... NIech sam sobie gaz lyka i tabsy wdycha

Bede kombinowac zeby nei zostac z reka w nocniku
Aasiula, MartaDidi, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH