35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Torebka to podstawa

Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona cala
Każdy sąd by Cię uniewinnił!
chruszczow, kkisia, anna maria, caffe, kapturnica, moremi, iwcia77, Dziobak, Krakonka, Zofia8, Reni, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie - dostałam cynka ze paszcza w szpitalu. Paszcza - trzymaj się tam.
Wywaliło ci nerkę - napisałas. To jak to wygląda to wywalenie nerki. Bole czy jak?
Ja nadal w dwupaku w sumie do 7 maja juz nie daleko.
Pozdr dla wszystkich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:20
anna maria, kkisia, Arwena, caffe, moremi, gretka, mamatrojki80, iwcia77, Dziobak, macduska, megan8, paszczakin, Sabina, Zofia8, Elfik, peppapig, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
prawda- ok 3-4 cm rozwarciamamatrojki80 wrote:A od ilu cm rozwarcia znieczulenie podają? bo to chyba jakoś powiązane, podobno za szybko podane znieczulenie spowalnia akcję porodowa... prawda to?
mi dali jak mialam 3 cm ...
anna maria, mamatrojki80, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:i jak go oceniasz po tej wizycie ??
Pozytywnie. Spokojny, powściągliwy, małomówny od siebie, trzeba zadawać pytania, ale odpowiada chętnie. Najlepiej przygotować sobie wcześniej wszystkie pytania. Nie strzępi języka niepotrzebnie, nie słodzi, nie zwodzi, ale też nie zniechęca.
My mieliśmy już wcześniej dużo badań podstawowych, więc zabrał się od razu do konkretów, bo stwierdził, że nie ma się do czego przyczepić - skierował do genetyka - jutro mamy wizytę.
Arwena, kkisia, Krakonka, Sabina, Zofia8, Elfik, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziękiLuna76 wrote:Pozytywnie. Spokojny, powściągliwy, małomówny od siebie, trzeba zadawać pytania, ale odpowiada chętnie. Najlepiej przygotować sobie wcześniej wszystkie pytania. Nie strzępi języka niepotrzebnie, nie słodzi, nie zwodzi, ale też nie zniechęca.
My mieliśmy już wcześniej dużo badań podstawowych, więc zabrał się od razu do konkretów, bo stwierdził, że nie ma się do czego przyczepić - skierował do genetyka - jutro mamy wizytę. -
anna maria wrote:Torebka to podstawa

Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona cala
Ale jak!!!??? Ale co!!!??? Jaki wnuk!!!??? Anna maria Ty masz wnuka!!!??? Jak to się stało???? bo ja tu od niedawna...
anna maria, moremi, kkisia, mamatrojki80, Dziobak, macduska, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
No jak normalnie byl sex jest wnuk ,:-)moj syn ma 25 lat i 4 letniego synka :-)ot cala Historia ,a Helenka jest jego ciocia :-)ten maly nie moze tego pojac i mowi ze Hela jest jego siostra
Luna76 wrote:Ale jak!!!??? Ale co!!!??? Jaki wnuk!!!??? Anna maria Ty masz wnuka!!!??? Jak to się stało???? bo ja tu od niedawna...
kapturnica, moremi, kkisia, mamatrojki80, gretka, chruszczow, iwcia77, Dziobak, macduska, megan8, Krakonka, Sabina, Zofia8, caffe, Luna76, Elfik, slash, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
margolcia - ja miałam laparo z histero diagnostyczną - wstałam do toalety 3 godziny po zabiegu, dzień później poszłam do domu i miałam 3 dni zwolnienia. Żadnych komplikacji, ani bóli. Ciągnęło troszkę przy szwach, ale to pan pikuś. Nie wiem czy to prawda z tą trzecią dziurką, że robią ją tylko wtedy, jeśli trzeba coś zaleczyć - bo u mnie nic absolutnie nie znaleźli do poprawki - wszystko było ok - a jednak mam trzy blizny - w pępku, i dwie niżej po bokach. Blizny o średnicy 0,5 cm.
anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
A i chciałam dodać, że na tej całej diecie montignac przez 2 miesiące schudłam tylko 4 kg. Idź pan w chuja z taką dietą. Nawet w święta uważałam na to co jem, więc dziś z białek które pozostały ze świątecznych wypieków zrobiłam bezy i się objadłam na pocieszenie.
macduska, iwcia77, moremi, Dziobak, kkisia, megan8, paszczakin, Sabina, kapturnica, Bozia3, caffe, anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
melduje sie po nadrobieniu forum
ktora dzis rozpoczela nowy cykl?
rok temu 14 kwietnia zaczal sie moj szczesliwy cykl
i ciekawa jestem ktora go zgarnie 
Ivo jest jakis rozesmiany
- je, spi , wali klocki i sie cieszy
kolki mamy juz za soba 
kisia ty jestes normalnie terminator, wiec porod nawet cie niezaboli
dziobak- merynos na nowy sezon by sie przydal czyli 9-12
ivo teraz nosi ciuszki na 62 cm - jakbys cos w spadku miala to poprosimy
i dziekujemy
macduska, moremi, Dziobak, kkisia, Bozia3, Luna76, anna maria, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
no i na zdrowie mysza- nie zaluj sobie - zycie jest zbyt krotkie by tracic je na diety i byc nieszczesliwym z braku czkoladymysza1975 wrote:A i chciałam dodać, że na tej całej diecie montignac przez 2 miesiące schudłam tylko 4 kg. Idź pan w chuja z taką dietą. Nawet w święta uważałam na to co jem, więc dziś z białek które pozostały ze świątecznych wypieków zrobiłam bezy i się objadłam na pocieszenie.
Bozia3, anna maria, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisia ty cykorze! laparo przeszlas a z karuzeli takiej nie zjedziesz???
na tym filmie jestem ja jeszcze w blondzie :
https://www.facebook.com/video.php?v=409555955746410&set=t.100000760272730&type=2&theater
megan8, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej moje drogie, witam z lepszej strony porodu. Juz z rura w kregoslupie, o 21.30 zaliczyłam potop i skurcze co 3 minuty. W związku z czym odłączyli mnie od poprzedniej kroplowki, o 23 założyli epidural i tak tu sobie teraz się bezboleśnie kurcze. Oksytocyne dadzą kolo północy.
Czy dostanę słoneczko za relacje online?
megan8, chruszczow, iwcia77, Krakonka, Dziobak, SolarPolar, Sabina, gretka, Reni, Zofia8, Aasiula, kapturnica, Bozia3, mamatrojki80, caffe, Luna76, kkisia, anna maria, Elfik, moremi, slash, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i po "czarnej mambie" zrozumialam ze sie mylilam