SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Torebka to podstawa :-)
    Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona cala :-)

Każdy sąd by Cię uniewinnił! ;-)

chruszczow, kkisia, anna maria, caffe, kapturnica, moremi, iwcia77, Dziobak, Krakonka, Zofia8, Reni, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wrocilam z pracy!

Lece do lozka bo troche mnie trzesie.

Do zobaczenia do jutra :-)

czekamy na test z rana!

Luna76 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - dostałam cynka ze paszcza w szpitalu. Paszcza - trzymaj się tam.
    Wywaliło ci nerkę - napisałas. To jak to wygląda to wywalenie nerki. Bole czy jak?
    Ja nadal w dwupaku w sumie do 7 maja juz nie daleko.

Pozdr dla wszystkich.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:20

anna maria, kkisia, Arwena, caffe, moremi, gretka, mamatrojki80, iwcia77, Dziobak, macduska, megan8, paszczakin, Sabina, Zofia8, Elfik, peppapig, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A od ilu cm rozwarcia znieczulenie podają? bo to chyba jakoś powiązane, podobno za szybko podane znieczulenie spowalnia akcję porodowa... prawda to?
    prawda- ok 3-4 cm rozwarcia
    mi dali jak mialam 3 cm ...

anna maria, mamatrojki80, Zofia8 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia Ivo - sama słodycz i ten uśmiech. Ehh juz nie mogę się doczekac kiedy moja się będzie tak uśmiechała.

anna maria, kkisia, moremi, iwcia77, Dziobak, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochom Cie
    macduska wrote:
    Każdy sąd by Cię uniewinnił! ;-)

kkisia, moremi, mamatrojki80, macduska, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    i jak go oceniasz po tej wizycie ??

Pozytywnie. Spokojny, powściągliwy, małomówny od siebie, trzeba zadawać pytania, ale odpowiada chętnie. Najlepiej przygotować sobie wcześniej wszystkie pytania. Nie strzępi języka niepotrzebnie, nie słodzi, nie zwodzi, ale też nie zniechęca.
    My mieliśmy już wcześniej dużo badań podstawowych, więc zabrał się od razu do konkretów, bo stwierdził, że nie ma się do czego przyczepić - skierował do genetyka - jutro mamy wizytę.

Arwena, kkisia, Krakonka, Sabina, Zofia8, Elfik, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór!

Jakieś streszczenie poroszę z ostatnich trzech dni, bo doczytałam tylko, że Paszcza rodzi.

anna maria, kkisia, moremi, iwcia77, Dziobak, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Pozytywnie. Spokojny, powściągliwy, małomówny od siebie, trzeba zadawać pytania, ale odpowiada chętnie. Najlepiej przygotować sobie wcześniej wszystkie pytania. Nie strzępi języka niepotrzebnie, nie słodzi, nie zwodzi, ale też nie zniechęca.
    My mieliśmy już wcześniej dużo badań podstawowych, więc zabrał się od razu do konkretów, bo stwierdził, że nie ma się do czego przyczepić - skierował do genetyka - jutro mamy wizytę.
    dzięki

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Torebka to podstawa :-)
    Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona cala :-)

Ale jak!!!??? Ale co!!!??? Jaki wnuk!!!??? Anna maria Ty masz wnuka!!!??? Jak to się stało???? bo ja tu od niedawna...

anna maria, moremi, kkisia, mamatrojki80, Dziobak, macduska, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Spadam. Bo laptop mi się wyładował, a ładowarkę zostawiłam w pracy.

Dobrounoc :-)

anna maria, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak normalnie byl sex jest wnuk ,:-)moj syn ma 25 lat i 4 letniego synka :-)ot cala Historia ,a Helenka jest jego ciocia :-)ten maly nie moze tego pojac i mowi ze Hela jest jego siostra :-)
    Luna76 wrote:
    Ale jak!!!??? Ale co!!!??? Jaki wnuk!!!??? Anna maria Ty masz wnuka!!!??? Jak to się stało???? bo ja tu od niedawna...

kapturnica, moremi, kkisia, mamatrojki80, gretka, chruszczow, iwcia77, Dziobak, macduska, megan8, Krakonka, Sabina, Zofia8, caffe, Luna76, Elfik, slash, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margolcia - ja miałam laparo z histero diagnostyczną - wstałam do toalety 3 godziny po zabiegu, dzień później poszłam do domu i miałam 3 dni zwolnienia. Żadnych komplikacji, ani bóli. Ciągnęło troszkę przy szwach, ale to pan pikuś. Nie wiem czy to prawda z tą trzecią dziurką, że robią ją tylko wtedy, jeśli trzeba coś zaleczyć - bo u mnie nic absolutnie nie znaleźli do poprawki - wszystko było ok - a jednak mam trzy blizny - w pępku, i dwie niżej po bokach. Blizny o średnicy 0,5 cm.

anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i chciałam dodać, że na tej całej diecie montignac przez 2 miesiące schudłam tylko 4 kg. Idź pan w chuja z taką dietą. Nawet w święta uważałam na to co jem, więc dziś z białek które pozostały ze świątecznych wypieków zrobiłam bezy i się objadłam na pocieszenie.

macduska, iwcia77, moremi, Dziobak, kkisia, megan8, paszczakin, Sabina, kapturnica, Bozia3, caffe, anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po nadrobieniu forum

ktora dzis rozpoczela nowy cykl?

rok temu 14 kwietnia zaczal sie moj szczesliwy cykl :D i ciekawa jestem ktora go zgarnie :D

Ivo jest jakis rozesmiany :D - je, spi , wali klocki i sie cieszy :) kolki mamy juz za soba :)

kisia ty jestes normalnie terminator, wiec porod nawet cie niezaboli :)

dziobak- merynos na nowy sezon by sie przydal czyli 9-12 :D ivo teraz nosi ciuszki na 62 cm - jakbys cos w spadku miala to poprosimy <3 i dziekujemy :)

macduska, moremi, Dziobak, kkisia, Bozia3, Luna76, anna maria, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A i chciałam dodać, że na tej całej diecie montignac przez 2 miesiące schudłam tylko 4 kg. Idź pan w chuja z taką dietą. Nawet w święta uważałam na to co jem, więc dziś z białek które pozostały ze świątecznych wypieków zrobiłam bezy i się objadłam na pocieszenie.
    no i na zdrowie mysza- nie zaluj sobie - zycie jest zbyt krotkie by tracic je na diety i byc nieszczesliwym z braku czkolady :)

Bozia3, anna maria, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia ty cykorze! laparo przeszlas a z karuzeli takiej nie zjedziesz???

na tym filmie jestem ja jeszcze w blondzie :

https://www.facebook.com/video.php?v=409555955746410&set=t.100000760272730&type=2&theater

megan8, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia ja bym nie mogła

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje drogie, witam z lepszej strony porodu. Juz z rura w kregoslupie, o 21.30 zaliczyłam potop i skurcze co 3 minuty. W związku z czym odłączyli mnie od poprzedniej kroplowki, o 23 założyli epidural i tak tu sobie teraz się bezboleśnie kurcze. Oksytocyne dadzą kolo północy.

Czy dostanę słoneczko za relacje online?

megan8, chruszczow, iwcia77, Krakonka, Dziobak, SolarPolar, Sabina, gretka, Reni, Zofia8, Aasiula, kapturnica, Bozia3, mamatrojki80, caffe, Luna76, kkisia, anna maria, Elfik, moremi, slash, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, Mega, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwcia ja bym nie mogła
    kiedys tez tak myslalam ale kuzynka z Kolonii mi uswiadomila, ze to nieprawda ;D i po "czarnej mambie" zrozumialam ze sie mylilam :D

megan8, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8633 8634 8635 8636 8637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ