35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj rozwiesza...kapturnica wrote:Ale prania ci nie rozwiesi .Nie ma chuja we wsi nie dostanie do sznurkow

Ale on bardzo skoczny jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:49
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, Aasiula, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
A torebka ?macduska wrote:Zeby mi było przyjemniej leżeć kupiłam sobie nowu szlafrok, który nie zajmuje połowy walizki.
A i nową małą walizkę.
A co!
nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
Nie... Zawija tylko w sreberka...kapturnica wrote:A to moze sciaga tez ??I klamerki odklada na swoje miesce heheheh
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia mam pytanko,bo ktoś polecił mi dr.Mercika a ty chyba do niego chodzisz w gym centrum,jestem za pisana do Czerwińskiej za free ale ta jest mi odradzana ,a kolei mam też poleconego dr.Magnuckiego ,przyjmuje chyba na 3maja w Kato .ma bardzo dobre opnie i jest mega przystojny

u Mercika wizyta z usg 200zł a u Magnuckiego chyba więcej ...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie kapiel i lulu... Dobrej nocki i oby nam sie rychlo kolejny Adas narodzil... a matce bólu nie przysporzył...
nick nieaktualny, Zofia8, Dziobak, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Arwena wizyta u Mercika z usg w Gyncentrum kosztuje 130 zl
Czerwinska wszyscy odradzaja
Ja byłam 2 tyg. temu u Mercika - z USG zapłaciłam 200,-
Następna wizyta kosztuje 70,- a z USG 130,-Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:07
anna maria, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Ja byłam 2 tyg. temu u Mercika - z USG zapłaciłam 200,-
Następna wizyta kosztuje 70,- a z USG 130,-
O to moze pierwsza tyle kosztuje
ja w sumie za pierwsza z badaniami zostawilam 480 zl
teraz juz jestem w programie i nie place
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
kurwa na samo przeczytanie tego postu zem sie spocila pod pachamiMartaDidi wrote:Kurcze, pamiętacie jak Iwcia rodziła? Wspomnień czar....
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, kapturnica, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, paszczakin, Krakonka, Zofia8, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Torebka to podstawa
Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona calamacduska wrote:Torebka ta sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:16
Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, kapturnica, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, Dziobak, Krakonka, Reni, Elfik, Mega lubią tę wiadomość