35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj rozwiesza...kapturnica wrote:Ale prania ci nie rozwiesi .Nie ma chuja we wsi nie dostanie do sznurkow

Ale on bardzo skoczny jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:49
kkisia, moremi, Sabina, Dziobak, anna maria, Aasiula, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Nie... Zawija tylko w sreberka...kapturnica wrote:A to moze sciaga tez ??I klamerki odklada na swoje miesce heheheh
kapturnica, Sabina, kkisia, macduska, anna maria, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia mam pytanko,bo ktoś polecił mi dr.Mercika a ty chyba do niego chodzisz w gym centrum,jestem za pisana do Czerwińskiej za free ale ta jest mi odradzana ,a kolei mam też poleconego dr.Magnuckiego ,przyjmuje chyba na 3maja w Kato .ma bardzo dobre opnie i jest mega przystojny

u Mercika wizyta z usg 200zł a u Magnuckiego chyba więcej ...
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie kapiel i lulu... Dobrej nocki i oby nam sie rychlo kolejny Adas narodzil... a matce bólu nie przysporzył...
Sabina, Zofia8, Dziobak, anna maria, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Arwena wizyta u Mercika z usg w Gyncentrum kosztuje 130 zl
Czerwinska wszyscy odradzaja
Ja byłam 2 tyg. temu u Mercika - z USG zapłaciłam 200,-
Następna wizyta kosztuje 70,- a z USG 130,-Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:07
anna maria, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Ja byłam 2 tyg. temu u Mercika - z USG zapłaciłam 200,-
Następna wizyta kosztuje 70,- a z USG 130,-
O to moze pierwsza tyle kosztuje
ja w sumie za pierwsza z badaniami zostawilam 480 zl
teraz juz jestem w programie i nie place
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
kurwa na samo przeczytanie tego postu zem sie spocila pod pachamiMartaDidi wrote:Kurcze, pamiętacie jak Iwcia rodziła? Wspomnień czar....
kkisia, anna maria, Sabina, macduska, Arwena, caffe, kapturnica, moremi, Bozia3, mamatrojki80, Dziobak, paszczakin, Krakonka, Zofia8, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Torebka to podstawa
Mowie do mojego wnuka potrzymaj babci torebke (ta nowa),musze wyjac Helke z auta i katem oka widze jak idzie i ciagnie torebke za soba po asfalcie ,boze mysle zabije go ,ale obejzalam torebusie a ona calamacduska wrote:Torebka ta sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:16
Magdala, Sabina, kkisia, macduska, caffe, kapturnica, moremi, Bozia3, mamatrojki80, iwcia77, Dziobak, Krakonka, Reni, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH