35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówią ze drugi poród łatwiejszy, szybszy. Rozumiem strach i mam nadzieje ze cię znieczulą jak przyjdzie porakapturnica wrote:Kiedys kminilam bo chce na ordynatorku wymuc znieczulenie przy porodzie .U mnie jak na ten moment wskazan do cesarki nie ma i raczje nie bedzie.A rodzic jak za krola cwieka bez lekow znieczulajacyh nie zamierzam wiecej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
bys jakiegos merynosa z ktorego Adas wyrosl- przywiozla dla ivoDziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
Jak bede jechac na wqkacje fura do Pl, to przywioze ci mojego. Rogala znaczy. Chyba, ze do tej pory kupisz sobie sama.
Obiecalam jeszcze Elfowi mufke do wozka jak zaciazy, no i kurka, widac, ze miala motywacje. Elf - mufe dostaniesz w wakacje.
Obiecalam komus cos jeszcze? Ciuchy mam ciazowe, ale zabietam tylko wtedy jak bede autem jechac. Sa chetne?
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Spoko spoko ja Ci temperamentu zazdrosze . Tak sie zastanawiam ze ja tez kiedys taka dzika kotka bylam i sie rozmylam i roztylam albo partner juz za stary i na nowego trzeba wymienic co by stawalo czesciej?ComeToMeBaby wrote:no parę razy tu czytałam, ze można tu pisac o wszystkim.
po pierwsze to skończyłam zanim zaczęłas narzekać, po drugie ja to ani w ciąży ani przed porodem, ani dzieciata nie jestem, ani wózków żadnych nie szukam, to se popiszę o chwilowej niedyspozycji. Ale nie, nie można bo się Pani Kapta zbulwersuje.
mamatrojki80, Sabina, Krakonka, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dokladnie , masz racje Macdu.Te trzecia dziurka sluzy do wprowadzenia kaniuli z narzedziem do wypalania , przecinania itd itp
Ja wlasnie mam 3 dziurki , ta w pepku boli i ciagnie ale do przezycia
Margolcia88, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiesz to nawet nie jest strach .Ale powiedzialam sobie ,ze nigdy wiecej nie dam sie jak owca na rzez wpiedolic w taki kanal.Dlatego chce nawet jesli bedzie takapotrzeba zaplacic.No chyba ze porod bedzie samoistnie postepowal to inna broszka.Bo mowia ,ze w natyralnych skurczach one rosna na sile a na oxy te bole od poczatku sa dosc intnsywne.No a mlody czlowiek , glupi to wiesz jak to ejst zielony jak koperek byl na wisone i rpzezyl szokNatka_79 wrote:Mówią ze drugi poród łatwiejszy, szybszy. Rozumiem strach i mam nadzieje ze cię znieczulą jak przyjdzie pora
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
bosze!!!!!!!!!Paszczuspaszczakin wrote:No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..
powodzenia
kapturnica, Aasiula, kkisia, anna maria, Sabina, Dziobak, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A i cycki mam jakby napompowane

Robili mi tez tsh i ft4
tsh mam 1,06 normy od 0,35-4,94 ulu/ml
ft4 mam 1,17 normy od 0,7 - 1,48 ng/dl
i nic mi to nie mowi
No to w normie chyba.
Słuchaj, ale czy Ty na tyle dobrze się czujesz, żeby sama spędzać cały dzień jutro na przykład.Nie jest Ci potrzebna pomoc?
Pytam, bo nie wiem, jak się zorganizować po. -
Bo masz zajebistekkisia wrote:A i cycki mam jakby napompowane

Robili mi tez tsh i ft4
tsh mam 1,06 normy od 0,35-4,94 ulu/ml
ft4 mam 1,17 normy od 0,7 - 1,48 ng/dl
i nic mi to nie mowi
Znaczy sie tsh bardzo ladnie wydolne i ft 4 rowniez.Tarczyca dziala bez zarzutu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:19
kkisia, Sabina, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość

-
ComeToMeBaby wrote:poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
Ja Cię bardzo dobrze rozumiem
Tez tak miałam przez pierwsze dwa lata z mężem. I w ciąży. A potem mi przeszło, życie mnie zajęło
To znaczy nie przeszedł mi pociąg do niego, ale przyszły problemy, zmęczenie, kilka razy karesy przerwane tuż przed, bo dziecko się obudziło
Częstość nam zmalała i czasami po prostu zasypiamy mimo ochoty 
Poczekam z 18 kolejnych lat i znów będziemy działać. Może ulepszą niebieskie pigułki do tego czasu
anna maria, Sabina, mamatrojki80, SolarPolar, Dziobak, moremi, Zofia8, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No to w normie chyba.
Słuchaj, ale czy Ty na tyle dobrze się czujesz, żeby sama spędzać cały dzień jutro na przykład.Nie jest Ci potrzebna pomoc?
Pytam, bo nie wiem, jak się zorganizować po.
Nikogo nie potrzebuje czuje sie dobrze
nie wiem czy to normalne
Margolcia88, anna maria, Sabina, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH