35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Czyli normalnie chodzisz, możesz przygotowac posiłek itp...
Nie musisz ciągle leżeć?
Chodze , wszystko umie zrobic
szalec nie bede
okna myc ani podlog nie zamierzam
Serio gdyby nie to pobolewanie i ciagniecie to nic bym nie czula
Margolcia88, kapturnica, anna maria, Sabina, Aasiula, Magdala, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie, no to naprawdę super, dobrze znosi to wsyzstko Twój organizm.kkisia wrote:Chodze , wszystko umie zrobic
szalec nie bede
kkisia, anna maria, macduska, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ja pierwsze 2dni po laparo cierpialam przez resztki gazu ii ledwo chodzilam , tylkow zgieciu...Podziwiam Cie ..
To mi ten gaz chyba w cyckach zostal
Margolcia88, kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, Krakonka, Aasiula, Magdala, moremi, caffe, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Chodze , wszystko umie zrobic
szalec nie bede
Boże to ja dopiero w południe na drugi dzień zdołałam wstać i przejść z pomocą do łazienki...
Podziwiam.
Sabina, kkisia, Aasiula, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze, że dałaś radęmacduska wrote:Boże to ja dopiero w południe na drugi dzień zdołałam wstać i przejść z pomocą do łazienki...

Podziwiam.
A KKisia to jakiś cyborg albo może juz się chłopem znieczulała
kapturnica, kkisia, Aasiula, anna maria, macduska, moremi, Zofia8, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Boże to ja dopiero w południe na drugi dzień zdołałam wstać i przejść z pomocą do łazienki...

Podziwiam.
Wacia ja niecale 2 godziny po , bo mi sie siku chcialo
Sabcia chlop w robocie na noc , wiec nie ma znieczukenia
Kurde chyva serio jakis cyborg ze mnie
anna maria, Sabina, macduska, Margolcia88, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE to dziecia jak będziesz rodzić, to jak węgierkę - ściśniesz i jak pestka poleeecikkisia wrote:Wacia ja niecale 2 godziny po , bo mi sie siku chcialo

Sabcia chlop w robocie na noc , wiec nie ma znieczukenia
Kurde chyva serio jakis cyborg ze mnie
macduska, kkisia, kapturnica, moremi, anna maria, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Boże to ja dopiero w południe na drugi dzień zdołałam wstać i przejść z pomocą do łazienki...

Podziwiam.
Ja miałam cholecystektomię, wycięcie pęcherzyka żółciowego, też laparo. Miałam do 13, przewieźli mnie na salę pooperacyjną, o 18 wstałam do łazienki, a potem poszłam podzwonić do rodziny. Przy trzecim telefonie zemdlałam
Niesamowite uczucie. Dostałam ochrzan od pielęgniarek, ale rano już normalnie byłam na nogach i nie mdlałam. Wyszłam 3 dnia po operacji i nie pamiętam nic nieprzyjemnego, oprócz obrzydliwych zupek dietetycznych, jakie musiałam jeść. Wtedy drugi raz przytyłam tak bardzo, bo kazali kluchy wcinać 
Po tej ciąży zamierzam zrobic absolutnie wszystko, żeby się pozbyć nadmiarów ciałka - dieta, ćwiczenia, zabiegi, a jak będzie trzeba to liposukcję i nawet operację plastyczną. Niech ja na starość wyglądam jakoś sensownie, skoro młode dzieci
moremi, Luna76, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Mozg wielkosci orzeszka...chociaz niektorzy twierdza, ze sa bardzo madreMagdala wrote:Takie male pieski to rozumne w ogole sa? Mam wrazenie ze niedogadalabym sie

Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnywitojcie

Paszcza trzymaj się ,wiesz "kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora "
A tak w ogóle Adasie to fajne chłopaki ,mój śp. brat też był Adam ,jutro skończyłby 47lat
Kkisia fajnie ze tak dobrze się czujesz i ze niedługo zaczynasz if
Elfik kochanie moje ,dziękuję paczuszka doszła :* ,super kartka ,wzruszyłam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:48
kkisia, Magdala, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, megan8, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Znaczy sie tsh bardzo ladnie wydolne i ft 4 rowniez.Tarczyca dziala bez zarzutu