35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest! Już jest!!!!
gretka, kapturnica, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, Dziobak, Krakonka, Reni, mamatrojki80, kkisia, anna maria, iwcia77, Arwena, Elfik, moremi, mysza1975, peppapig, Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, macduska, gosia7122, ania.g, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Wielka poranna ekscytacja!
Adaś juz jest na świecie od ponad godziny, dokładnej godziny porodu nie znam. Jest cudowny, zdrowy, blondyn, 54 cm i 3850 gr
Cala rodzina czuje się dobrze
gretka, Aasiula, Bozia3, kapturnica, Niuta, Zofia8, mamatrojki80, caffe, SolarPolar, Dziobak, Krakonka, Reni, Sabina, Magda*, Luna76, kkisia, anna maria, iwcia77, Elfik, Arwena, moremi, mysza1975, chruszczow, peppapig, Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, macduska, gosia7122, ania.g, paszczakin, Iwone, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Kawal chUopaSimba wrote:Wielka poranna ekscytacja!
Adaś juz jest na świecie od ponad godziny, dokładnej godziny porodu nie znam. Jest cudowny, zdrowy, blondyn, 54 cm i 3850 gr
Cala rodzina czuje się dobrze
Aasiula, Zofia8, slash, paszczakin lubią tę wiadomość

-
Wstałam z rańca, wyprawiłam Kajtka do babci i lecę do kompa przywitać Kartofla..

Witaj na pokładzie zwanym Życie - Mały trzymaj się mocno i żyj szczęśliwie
Paszcza - gratulacje
Lajtowy poród, więc nie możesz być zmęczona - pisz sprawozdanie !!
Aasiula, Simba, caffe, SolarPolar, Sabina, kapturnica, kkisia, anna maria, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Caffe - ja zawożę do babć na zmianę - raz do jednej, raz do drugiej, a po południu wychodzimy jeszcze z nim na spacer sami - więc ten wielki wózek nie ma sensu targać ze sobą kilka razy dziennie.
Megan - Ty masz wybrane takie wypaśne cuda, że hohoho - ja potrzebuję roboczy sprzęt - taki do samochodu - jakąś taniznę kupię...
Kusi mnie taki najtańszy z allego - ale ma bardzo dużo zakupionych voluminów na aukcji - co o tym sądzicie - obleci dla babć? Jest z ramą aluminiową, ma amortyzatory i jest lżejszy od tych drogich, no i dziecko do 20 kg można wozić - co dla mnie ważne, bo jesteśmy już w połowie tej wagi... http://allegro.pl/wozki-baby-design-bomiko-model-s-uchwyt-gratis-i5111995649.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 07:17
Krakonka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie odkryłam jak mnie zmieniło macierzyństwo - jak się dowiedziałam ze Adaś juz jest to się tak poryczalam jakbym go conajmniej sama urodziłaAasiula wrote:I znow sie wzruszylam

Wielkie GRATULACJE !!!!!
Dawniej cudze dzieci interesowały mnie jak zeszłoroczne zboże.
Boże! Co za emocje. Normalnie ozdrowialam!
Bozia3, Aasiula, Reni, Sabina, SolarPolar, mamatrojki80, kapturnica, Magda*, kkisia, anna maria, iwcia77, Elfik, moremi, chruszczow, peppapig, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie pomogę.
U mnie też wozkowy kłopot bo mi się twixy powoli do gondoli przestają mieścić a na spacerówke chyba jeszcze za małe? Do spacerówki muszą same siedzieć?Bozia3 wrote:Caffe - ja zawożę do babć na zmianę - raz do jednej, raz do drugiej, a po południu wychodzimy jeszcze z nim na spacer sami - więc ten wielki wózek nie ma sensu targać ze sobą kilka razy dziennie.
Megan - Ty masz wybrane takie wypaśne cuda, że hohoho - ja potrzebuję roboczy sprzęt - taki do samochodu - jakąś taniznę kupię...
Kusi mnie taki najtańszy z allego - ale ma bardzo dużo zakupionych voluminów na aukcji - co o tym sądzicie - obleci dla babć? Jest z ramą aluminiową, ma amortyzatory i jest lżejszy od tych drogich, no i dziecko do 20 kg można wozić - co dla mnie ważne, bo jesteśmy już w połowie tej wagi... http://allegro.pl/wozki-baby-design-bomiko-model-s-uchwyt-gratis-i5111995649.html
Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH