35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mojego przełożyłam do spacerówki jak miał 4 miesiące, bo w gondoli nie chciał jeździć i na spacery chodził w foteliku samochodowym. Mója spacerówka jest rozkładana na PŁASKO, WIĘC MOGŁAM.Simba wrote:Nie pomogę.
U mnie też wozkowy kłopot bo mi się twixy powoli do gondoli przestają mieścić a na spacerówke chyba jeszcze za małe? Do spacerówki muszą same siedzieć?
a to pozdrowienia od mojego małego:
q1`1
zzzzzzzzxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartfruxxxzcfxzbv
Bozia3, Simba, Aasiula, Niuta, mamatrojki80, kkisia, gretka, moremi, peppapig, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
tak - mogą się troszkę gibać, ale już na pół siedząco - zapinasz je w pasy i możesz oczywiście całkiem rozłożyć na leżąco, ale dla niesiedzących spacerówka jest niewygodna.Simba wrote:Nie pomogę.
U mnie też wozkowy kłopot bo mi się twixy powoli do gondoli przestają mieścić a na spacerówke chyba jeszcze za małe? Do spacerówki muszą same siedzieć?
Simba jak będziesz wybierać - wybieraj lekki - są teraz aluminiowe lekkie - bo trzeba będzie ogarnąc wózek na spacery, do samochodu itp plus dwójka wyrywających się i wierzgających dzieciaków...
Simba, caffe, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mój wózek się przerabia na spacerówke i tez może być leżąca. Natomiast myślę o dodatkowym lekkim i mniejszym właśnie bo przecież z tym to na wakacje nie da rady wyjechać - wózek zajmuje cały bagażnik.
Bozia3, iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
O Jezusku już po wykopkach?
Simba wrote:Jest! Już jest!!!!
Zofia8, mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, Simba, kkisia, iwcia77, moremi, Magdala, peppapig, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Duży chłop! Gratulacje!
Teraz jeszcze wychować na porządnego faceta, bo ja potrzebowska, chcę drugą córę, więc będę potrzebowała fajnego męża dla niej
Zofia8, Aasiula, iwcia77, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyPozdrów ich od nasSimba wrote:Wielka poranna ekscytacja!
Adaś juz jest na świecie od ponad godziny, dokładnej godziny porodu nie znam. Jest cudowny, zdrowy, blondyn, 54 cm i 3850 gr
Cala rodzina czuje się dobrze
kawał.syna uchodowala 
Paszczak doczekalas się
Bozia3, Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Karkówka ale wiesz, że czasy kiedy to starzy wybierali dzieciom małżonków juz się skończyły?
mamatrojki80, Krakonka, Bozia3, Aasiula, kapturnica, Luna76, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - ja zawożę do babć na zmianę - raz do jednej, raz do drugiej, a po południu wychodzimy jeszcze z nim na spacer sami - więc ten wielki wózek nie ma sensu targać ze sobą kilka razy dziennie.
Megan - Ty masz wybrane takie wypaśne cuda, że hohoho - ja potrzebuję roboczy sprzęt - taki do samochodu - jakąś taniznę kupię...
Kusi mnie taki najtańszy z allego - ale ma bardzo dużo zakupionych voluminów na aukcji - co o tym sądzicie - obleci dla babć? Jest z ramą aluminiową, ma amortyzatory i jest lżejszy od tych drogich, no i dziecko do 20 kg można wozić - co dla mnie ważne, bo jesteśmy już w połowie tej wagi... http://allegro.pl/wozki-baby-design-bomiko-model-s-uchwyt-gratis-i5111995649.html
Ja wożę od samego początku w jednym, x-landerze,, bo nie mogłam znaleźć żadnej sensownej parasolki. Ale chyba się szarpnę na tę Twoją, bo ma wszystko, czego potrzebuję. Szukalam czegoś z dużymi kółkami na wertepy, ale teraz już nie będę miała wertepów. Małgosia duża, chodzi sama i w ogóle, ale ja często ją zabieram na długie wypady, bez wózna ani rusz, bo nie mam samochodu. Nie wiadomo, co będzie w wakacje - jeśli będzie nadal jeździła, to nasz jest za duży, żeby zabrać i jego i bagaże.
Super, że taki znalazłaś
Bozia3 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...Reni wrote:Karkówka ale wiesz, że czasy kiedy to starzy wybierali dzieciom małżonków juz się skończyły?
Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie
Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć
Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma 
Bozia3, kapturnica, Simba, Zofia8, kkisia, Elfik, moremi, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Może mieć chłopakaKrakonka wrote:Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...
Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie
Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć
Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma 
kapturnica, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH