SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie pomogę.
    U mnie też wozkowy kłopot bo mi się twixy powoli do gondoli przestają mieścić a na spacerówke chyba jeszcze za małe? Do spacerówki muszą same siedzieć?
    Ja mojego przełożyłam do spacerówki jak miał 4 miesiące, bo w gondoli nie chciał jeździć i na spacery chodził w foteliku samochodowym. Mója spacerówka jest rozkładana na PŁASKO, WIĘC MOGŁAM.

a to pozdrowienia od mojego małego:

q1`1
    zzzzzzzzxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartfruxxxzcfxzbv

Bozia3, Simba, Aasiula, Niuta, mamatrojki80, kkisia, gretka, moremi, peppapig, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie pomogę.
    U mnie też wozkowy kłopot bo mi się twixy powoli do gondoli przestają mieścić a na spacerówke chyba jeszcze za małe? Do spacerówki muszą same siedzieć?
    tak - mogą się troszkę gibać, ale już na pół siedząco - zapinasz je w pasy i możesz oczywiście całkiem rozłożyć na leżąco, ale dla niesiedzących spacerówka jest niewygodna.
    Simba jak będziesz wybierać - wybieraj lekki - są teraz aluminiowe lekkie - bo trzeba będzie ogarnąc wózek na spacery, do samochodu itp plus dwójka wyrywających się i wierzgających dzieciaków...:)

Simba, caffe, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wózek się przerabia na spacerówke i tez może być leżąca. Natomiast myślę o dodatkowym lekkim i mniejszym właśnie bo przecież z tym to na wakacje nie da rady wyjechać - wózek zajmuje cały bagażnik.

Bozia3, iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adamol, witaj chlopaku na pokladzie! Jakby matka sie spozniala z karmieniem czy przewijaniem to szukaj jej na forum. ;-)

Reni, Zofia8, mamatrojki80, SolarPolar, Bozia3, Aasiula, kkisia, iwcia77, peppapig, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezusku już po wykopkach?

Simba wrote:
    Jest! Już jest!!!!

Zofia8, mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, Simba, kkisia, iwcia77, moremi, Magdala, peppapig, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duży chłop! Gratulacje!
    Teraz jeszcze wychować na porządnego faceta, bo ja potrzebowska, chcę drugą córę, więc będę potrzebowała fajnego męża dla niej :)

Zofia8, Aasiula, iwcia77, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wielka poranna ekscytacja!
    Adaś juz jest na świecie od ponad godziny, dokładnej godziny porodu nie znam. Jest cudowny, zdrowy, blondyn, 54 cm i 3850 gr
    Cala rodzina czuje się dobrze :)
    Pozdrów ich od nas :-) kawał.syna uchodowala :-)
    Paszczak doczekalas się <3

Bozia3, Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karkówka ale wiesz, że czasy kiedy to starzy wybierali dzieciom małżonków juz się skończyły?

mamatrojki80, Krakonka, Bozia3, Aasiula, kapturnica, Luna76, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza zuch babka. Adas klusek! Serdecznie gratuluje!!!!

mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe - ja zawożę do babć na zmianę - raz do jednej, raz do drugiej, a po południu wychodzimy jeszcze z nim na spacer sami - więc ten wielki wózek nie ma sensu targać ze sobą kilka razy dziennie.
    Megan - Ty masz wybrane takie wypaśne cuda, że hohoho - ja potrzebuję roboczy sprzęt - taki do samochodu - jakąś taniznę kupię...
    Kusi mnie taki najtańszy z allego - ale ma bardzo dużo zakupionych voluminów na aukcji - co o tym sądzicie - obleci dla babć? Jest z ramą aluminiową, ma amortyzatory i jest lżejszy od tych drogich, no i dziecko do 20 kg można wozić - co dla mnie ważne, bo jesteśmy już w połowie tej wagi... http://allegro.pl/wozki-baby-design-bomiko-model-s-uchwyt-gratis-i5111995649.html

Ja wożę od samego początku w jednym, x-landerze,, bo nie mogłam znaleźć żadnej sensownej parasolki. Ale chyba się szarpnę na tę Twoją, bo ma wszystko, czego potrzebuję. Szukalam czegoś z dużymi kółkami na wertepy, ale teraz już nie będę miała wertepów. Małgosia duża, chodzi sama i w ogóle, ale ja często ją zabieram na długie wypady, bez wózna ani rusz, bo nie mam samochodu. Nie wiadomo, co będzie w wakacje - jeśli będzie nadal jeździła, to nasz jest za duży, żeby zabrać i jego i bagaże.
    Super, że taki znalazłaś :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Karkówka ale wiesz, że czasy kiedy to starzy wybierali dzieciom małżonków juz się skończyły?
    Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...

Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie :) Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć :) Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma :)

Bozia3, kapturnica, Simba, Zofia8, kkisia, Elfik, moremi, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może mieć chłopaka
    Krakonka wrote:
    Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...

Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie :) Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć :) Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma :)

kapturnica, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Może mieć chłopaka

albo na ksiendza pójdzie....

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To mega niefaine uczucie.
    Wiem , tez przez to przechodizlam ale po jakims tygodniu , poltora org sie przyzwyczail

SolarPolar lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakus, to ja corke mam, 14 lat. Dawaj fote syna. Ladny on? Corka brzydkiego nie wezmie...

iwcia77, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Krakus, to ja corke mam, 14 lat. Dawaj fote syna. Ladny on? Corka brzydkiego nie wezmie...
    za stara dla niego... ;)

Dziobak, Simba, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe ...

http://mamadu.pl/117981,czy-karmienie-piersia-jest-latwe-polska-rzeczywistosc-okiem-mamy-poloznej

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    ja mam 11 latka on woli starsze kolezanki ;D

Bozia3, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, a ja mam syna na wydaniu, ma 4 lata, bogaty z domu, generalnie dobra partia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:18

Dziobak, Zofia8, iwcia77, Arwena, Elfik, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Krakonka, a ja mam syna na wydaniu, ma 4 lata, bogaty z domu, generalnie dobra partia ;-)
    Ale to oferta dla tego, co ma 16 lat? Bo się pogubilam...

moremi, Magdala lubią tę wiadomość

‹‹ 8636 8637 8638 8639 8640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ