35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Ola, gratulejszyn! A daj se popatrzeć na wykres, co???
ola_35, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak naprawdę to przeczuwałam już że jestem w ciązy już w czwartek, bardzo dziwnie się czułam, tak jakby ktoś mi nadmuchiwał balon od środka. W piątek wpadłam w panikę jak zaczęłyście pisać o problemach z tarczycą, ubzdurałam sobie że ja też mam chorą, nigdy w zyciu nie robiłam badań na tarczyce ,a cykl nast. miał być tym cyklem co miałam sprawdzić TSH. Stad moje pytanie w piątek o to badanie, czy można obojętnie w jakim czasie zrobić . Jak zaczęłam czytać o niedoczynności w ciąży to mało co nie oszalałam z nerwów.
I wtedy Moremi pomogła-bardzo dziękuję! W poniedziałek test wyszedł pozytywny i szybko do Diagnostyki na TSH FT3 i FT4 , ale wszystko ok jest.
Simba, Dziobak, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia, Magda*, Zofia8, Luna76, gretka, Arwena, Elfik, moremi, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

-
ej
ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????
nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem
poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:57
kapturnica, mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, Luna76, Arwena, moremi, slash, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale zobacz, że w pary czy trójkąty dobierają się na zasadzie świeżaki, weteranki, inviciaki itd

mamatrojki80 wrote:Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam?
kapturnica, mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, kkisia, Magda*, iwcia77, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Myślisz ze takie wstawi?Reni wrote:ej
ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????
nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem
poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6514d2374284.png
kapturnica, mamatrojki80, Reni, Bozia3, Aasiula, kkisia, iwcia77, Luna76, moremi, slash, SolarPolar, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Mówcie co chcecie przeca technika idzie do przodu.
Rodzimy już po ludzku
my o tym wiemy, Peppa, służba zdrowia nie...
w poprzedniej ciązy trafiłam w 7 mcu na patologię, idę potem do położnej i mówię, że jak już tu jestem, mam kogo zapytać, chyba powinnam sporządzić jakiś plan porodu i jak to ma wyglądać..
spojrzała na mnie jakbym zaproponowała nam trójkącik z ordynatorem..
i powiedziała "nie ma u nas czegoś takiego"...
Kiedyś na żywca słyszałam "posłanko" HOjarsko, jak mówiła, że ją prawo UE nie obowiązuje bo głosowała przeciwko wejsciu Polski do Unii..
odczucia podobne, prawo prawem, ale u nas nie obowiązuje, bo nie!
Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha
myślę, że
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfc7712f4f8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f3cde1ca2a.jpg
a już na pewno takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da071fb51aea.jpg
Dziobak wrote:Myślisz ze takie wstawi?
Bozia3, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, Elfik, moremi, slash, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisca się jeszcze do in vitro szprycuje
więc zaraz też w ciąży będzie, Kochana przepraszam, ze zapomniałam o Tobie 
Kkisia też się szykuje do zapładniania,
Reni nasz gwiazda najjaśniesza, nasze słoneczko Peru
Jak coś se przypomnę to dopiszę...
kkisia, Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH