X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.

Ola, gratulejszyn! A daj se popatrzeć na wykres, co???

ola_35, chruszczow lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Adaś jest piękny!!!
    Dawaj fotę, a nie tam gadasz tylko...

Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Simbaaaa dawaj fotke nooo ! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:53

paszczakin lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jestem bardzo ZA
    Ojj ja tez ,ja tez ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jaka partia?? PIS?
    Kaczora matka też tak mówiła i nic jej z takiej reklamy nie wyszło

Bezpartyjny jest.

Reni, chruszczow lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę to przeczuwałam już że jestem w ciązy już w czwartek, bardzo dziwnie się czułam, tak jakby ktoś mi nadmuchiwał balon od środka. W piątek wpadłam w panikę jak zaczęłyście pisać o problemach z tarczycą, ubzdurałam sobie że ja też mam chorą, nigdy w zyciu nie robiłam badań na tarczyce ,a cykl nast. miał być tym cyklem co miałam sprawdzić TSH. Stad moje pytanie w piątek o to badanie, czy można obojętnie w jakim czasie zrobić . Jak zaczęłam czytać o niedoczynności w ciąży to mało co nie oszalałam z nerwów.
    I wtedy Moremi pomogła-bardzo dziękuję! W poniedziałek test wyszedł pozytywny i szybko do Diagnostyki na TSH FT3 i FT4 , ale wszystko ok jest.

Simba, Dziobak, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, Luna76, gretka, nick nieaktualny, Elfik, moremi, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fota, fota, fota......

Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola gratulacje :) dobry dzień dziś mamy - trza by się opić czy co?

Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej
    ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????

nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem

poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18 ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:57

kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Luna76, nick nieaktualny, moremi, slash, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam uprawnień ;) cierpliwości, cierpliwości...

nick nieaktualny, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam? :-)

Reni, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Luna76, Natka_79, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zobacz, że w pary czy trójkąty dobierają się na zasadzie świeżaki, weteranki, inviciaki itd :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam? :-)

kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej
    ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????

nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem

poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18 ;-)
    Myślisz ze takie wstawi?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6514d2374284.png

kapturnica, nick nieaktualny, Reni, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Luna76, moremi, slash, SolarPolar, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza teraz napewno nie ma siły, jak dojdzie do siebie to wstawi. Chyba, że poród nie był taki straszny:)

paszczakin lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Paszcza teraz napewno nie ma siły, jak dojdzie do siebie to wstawi. Chyba, że poród nie był taki straszny:)
    jechala na dopalaczu to nie ma wymowek musi wstawic ;)

Bozia3, Aasiula, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mówcie co chcecie przeca technika idzie do przodu.
    Rodzimy już po ludzku :-)

my o tym wiemy, Peppa, służba zdrowia nie...
    w poprzedniej ciązy trafiłam w 7 mcu na patologię, idę potem do położnej i mówię, że jak już tu jestem, mam kogo zapytać, chyba powinnam sporządzić jakiś plan porodu i jak to ma wyglądać..

spojrzała na mnie jakbym zaproponowała nam trójkącik z ordynatorem.. :P
    i powiedziała "nie ma u nas czegoś takiego"...

Kiedyś na żywca słyszałam "posłanko" HOjarsko, jak mówiła, że ją prawo UE nie obowiązuje bo głosowała przeciwko wejsciu Polski do Unii..

odczucia podobne, prawo prawem, ale u nas nie obowiązuje, bo nie! :)

Simba, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

hahaha
    myślę, że
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfc7712f4f8.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f3cde1ca2a.jpg

a już na pewno takie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da071fb51aea.jpg
    Dziobak wrote:
    Myślisz ze takie wstawi?

Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, moremi, slash, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    To jeszcze z rana na pokrzepienie starających się , cos jeszcze Wam dorzucę.

f2e1fd8ce25829ebm.jpg
    Piękne, cudne krechy :-) bardzo się cieszę :-)
    Swierza krew szaleje z ciazami XD

Aasiula, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca się jeszcze do in vitro szprycuje :-) więc zaraz też w ciąży będzie, Kochana przepraszam, ze zapomniałam o Tobie :-)

Kkisia też się szykuje do zapładniania,

Reni nasz gwiazda najjaśniesza, nasze słoneczko Peru ;-)

Jak coś se przypomnę to dopiszę...

nick nieaktualny, Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha
    myślę, że
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfc7712f4f8.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f3cde1ca2a.jpg

a już na pewno takie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da071fb51aea.jpg
    2smiech2.gif

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8638 8639 8640 8641 8642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ