35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Ola, gratulejszyn! A daj se popatrzeć na wykres, co???
ola_35, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak naprawdę to przeczuwałam już że jestem w ciązy już w czwartek, bardzo dziwnie się czułam, tak jakby ktoś mi nadmuchiwał balon od środka. W piątek wpadłam w panikę jak zaczęłyście pisać o problemach z tarczycą, ubzdurałam sobie że ja też mam chorą, nigdy w zyciu nie robiłam badań na tarczyce ,a cykl nast. miał być tym cyklem co miałam sprawdzić TSH. Stad moje pytanie w piątek o to badanie, czy można obojętnie w jakim czasie zrobić . Jak zaczęłam czytać o niedoczynności w ciąży to mało co nie oszalałam z nerwów.
I wtedy Moremi pomogła-bardzo dziękuję! W poniedziałek test wyszedł pozytywny i szybko do Diagnostyki na TSH FT3 i FT4 , ale wszystko ok jest.
Simba, Dziobak, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, Luna76, gretka, nick nieaktualny, Elfik, moremi, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość

-
ej
ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????
nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem
poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:57
kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Luna76, nick nieaktualny, moremi, slash, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale zobacz, że w pary czy trójkąty dobierają się na zasadzie świeżaki, weteranki, inviciaki itd

mamatrojki80 wrote:Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam?
kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Myślisz ze takie wstawi?Reni wrote:ej
ale fotkę to chyba szczęśliwa mama daje nie?????
nie odbierajcie jej tej radości pochwalenia się dzieciem
poza tym myślę, ze dziecko Paszczaka, jest jak sama z resztą przewidziała, brzydkie i pewnie fote wstawi jak mały będzie miał 18
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6514d2374284.png
kapturnica, nick nieaktualny, Reni, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Luna76, moremi, slash, SolarPolar, ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Mówcie co chcecie przeca technika idzie do przodu.
Rodzimy już po ludzku
my o tym wiemy, Peppa, służba zdrowia nie...
w poprzedniej ciązy trafiłam w 7 mcu na patologię, idę potem do położnej i mówię, że jak już tu jestem, mam kogo zapytać, chyba powinnam sporządzić jakiś plan porodu i jak to ma wyglądać..
spojrzała na mnie jakbym zaproponowała nam trójkącik z ordynatorem..
i powiedziała "nie ma u nas czegoś takiego"...
Kiedyś na żywca słyszałam "posłanko" HOjarsko, jak mówiła, że ją prawo UE nie obowiązuje bo głosowała przeciwko wejsciu Polski do Unii..
odczucia podobne, prawo prawem, ale u nas nie obowiązuje, bo nie!
Simba, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha
myślę, że
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfc7712f4f8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f3cde1ca2a.jpg
a już na pewno takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da071fb51aea.jpg
Dziobak wrote:Myślisz ze takie wstawi?
Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, moremi, slash, SolarPolar, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisca się jeszcze do in vitro szprycuje
więc zaraz też w ciąży będzie, Kochana przepraszam, ze zapomniałam o Tobie 
Kkisia też się szykuje do zapładniania,
Reni nasz gwiazda najjaśniesza, nasze słoneczko Peru
Jak coś se przypomnę to dopiszę...
nick nieaktualny, Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość