35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ona za gramanicom rodziła
tam inne standardy
tam się odpoczywa po porodzie
Bozia3 wrote:co nie ma siły, co nie ma siły...!!! ja rodziłam na żywca i Burszta miała fotę 5 minut po porodzie w tel...i mogła Wam wstawić....a ta znieczulona wylegiwać się będzie godzinami????? nie obniżać proszę jakości forum!!!
kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, Aasiula, Bozia3, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Emma dla chłopaka ..słabe
daj mu jednak Adaś
Elfik wrote:To może jednak dam mojemu Adaś..
Po pradziadku i w imię szybkiego porodu..
i tak jest na mojej liście, o ile mam jakaś listę
miała być Emma, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
kapturnica, iwcia77, mamatrojki80, kkisia, Sabina, Elfik, moremi, anna maria, Aasiula, Bozia3, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
ale może być Emu
Elfik wrote:
miała być Emma, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
kapturnica, iwcia77, mamatrojki80, kkisia, moremi, Aasiula, Dziobak, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam?

Mnie, bo ja będę następna
24 kwietnia mam 39 urodziny - może jakiś konkretny prezent będzie...
mamatrojki80, kkisia, Sabina, Magda*, moremi, anna maria, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86267d5e8d39.jpg
Aasiula wrote:Jaś ,Alan ?Elfi cos znajdziesz Adas jest bardzo ładnie
Mi sie bardzo Viktor podoba
Amadeusz skrot Madik
mamatrojki80, kkisia, Sabina, Luna76, kapturnica, Arwena, moremi, anna maria, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla poczekamy...
Ja kurwa zawsze mam piękne wykresy i gowno z tego
aż go dziś zablokowalam, bo wszyscy próbowali mnie nakręcić, a ja się nie dam. Na razie uważam że nic z tego nie budiet.
Arwena, Simba, kkisia, anna maria, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
To tak trzymac ,nie nakrecac sie a wykres zrobi swoje.I tego sie CzymajmySabina wrote:Ola poczekamy...
Ja kurwa zawsze mam piękne wykresy i gowno z tego
aż go dziś zablokowalam, bo wszyscy próbowali mnie nakręcić, a ja się nie dam. Na razie uważam że nic z tego nie budiet.
Sabina, kkisia, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH