35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:ogólnie uważam, że obco brzmiące imiona plus polskie nazwisko to nieporozumienie, sorry.
Zgadzam się w całej rozciągłości! Mam znajomych dali swoim dzieciom imiona: Jessica, Angelica i Denis, a nazwisko mają polskie, mieszkają też w Polsce, oczywiście
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dżesika kowalska brzmi swojskoLuna76 wrote:Zgadzam się w całej rozciągłości! Mam znajomych dali swoim dzieciom imiona: Jessica, Angelica i Denis, a nazwisko mają polskie, mieszkają też w Polsce, oczywiście

Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Luna76, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Denis, Dzastin, Kewin, Alan, franciszek, Stanisław, Jan, Konstanty, Gerwazy, Onufry, Edek odpadają..
w sumie to wiem na pewno jak się NIE będzie nazywał, hehe..
siedzę w piaskownicy i wołam Niejanie, nie okładaj łopatką Dzesiki...
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Leon ma na drugie Konstanty.Sabina wrote:Reni trafilas w moje "ulubione" imiona

Mi się ostatnio spodobał Konstanty, Kostek
Gdybym mieszkała w PL to bym mu tak dała na pierwsze.
Nie mówicie mu, ale on sie w związku z tym nazywa Lew Kot
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, moremi, Bozia3, Aasiula, SolarPolar, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
nie ma to tamto, że chora, dzieć chory..
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
chyba, że jak Kapta, w każdym pomieszczeniu masz po dwa porozkładane...
kapturnica, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, anna maria, Bozia3, Aasiula, chruszczow, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Phii nie przyznam sie ile ich zrobilam bo bys pozazdroscilaElfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
nick nieaktualny, moremi, anna maria, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Oto i on: Adaś Paszczak Kartofel Pierwszy

....tu było zdjęcie...trzeba było przyjść na lekcje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:03
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ola_35, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Luna76, Reni, moremi, Zofia8, Bozia3, anna maria, Niuta, Aasiula, slash, malgos741, SolarPolar, Dziobak, mysza1975, Iwone, chruszczow, Magdala, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, megan8, iwcia77, Krakonka, BISCA, Elfik, gosia7122, ania.g, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak wysikam 2 krechy to sobie szczele foteElfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
Dajesz mała!
żeby zawsze były przy mnie 
E tam, Elf nie ma tak łatwo, żebym co pół roku w ciążę zachodzila
A płuca to chyba zaraz wypluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 09:57
Simba, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

(jak mówiłam tak jak mój brat-Adasie to fajne chłopaki