35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:ogólnie uważam, że obco brzmiące imiona plus polskie nazwisko to nieporozumienie, sorry.
Zgadzam się w całej rozciągłości! Mam znajomych dali swoim dzieciom imiona: Jessica, Angelica i Denis, a nazwisko mają polskie, mieszkają też w Polsce, oczywiście
Sabina, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dżesika kowalska brzmi swojskoLuna76 wrote:Zgadzam się w całej rozciągłości! Mam znajomych dali swoim dzieciom imiona: Jessica, Angelica i Denis, a nazwisko mają polskie, mieszkają też w Polsce, oczywiście

Elfik, Sabina, mamatrojki80, kkisia, Luna76, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Denis, Dzastin, Kewin, Alan, franciszek, Stanisław, Jan, Konstanty, Gerwazy, Onufry, Edek odpadają..
w sumie to wiem na pewno jak się NIE będzie nazywał, hehe..
siedzę w piaskownicy i wołam Niejanie, nie okładaj łopatką Dzesiki...
Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Leon ma na drugie Konstanty.Sabina wrote:Reni trafilas w moje "ulubione" imiona

Mi się ostatnio spodobał Konstanty, Kostek
Gdybym mieszkała w PL to bym mu tak dała na pierwsze.
Nie mówicie mu, ale on sie w związku z tym nazywa Lew Kot
Sabina, kapturnica, kkisia, Reni, moremi, Bozia3, Aasiula, SolarPolar, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
nie ma to tamto, że chora, dzieć chory..
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
chyba, że jak Kapta, w każdym pomieszczeniu masz po dwa porozkładane...
kapturnica, Simba, Sabina, kkisia, moremi, Zofia8, anna maria, Bozia3, Aasiula, chruszczow, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Phii nie przyznam sie ile ich zrobilam bo bys pozazdroscilaElfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
kkisia, moremi, anna maria, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Oto i on: Adaś Paszczak Kartofel Pierwszy

....tu było zdjęcie...trzeba było przyjść na lekcje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:03
Sabina, mamatrojki80, Arwena, kapturnica, ola_35, Magda*, kkisia, gretka, Luna76, Reni, moremi, Zofia8, Bozia3, anna maria, Niuta, Aasiula, slash, malgos741, SolarPolar, Dziobak, mysza1975, Iwone, chruszczow, Magdala, peppapig, ComeToMeBaby, macduska, megan8, iwcia77, Krakonka, BISCA, Elfik, gosia7122, ania.g, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak wysikam 2 krechy to sobie szczele foteElfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
Dajesz mała!
żeby zawsze były przy mnie 
E tam, Elf nie ma tak łatwo, żebym co pół roku w ciążę zachodzila
A płuca to chyba zaraz wypluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 09:57
Simba, Arwena, kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, malgos741, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

(jak mówiłam tak jak mój brat-Adasie to fajne chłopaki