35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tfu ale dziobiesz....mamatrojki80 wrote:Bisca się jeszcze do in vitro szprycuje
więc zaraz też w ciąży będzie, Kochana przepraszam, ze zapomniałam o Tobie 
Kkisia też się szykuje do zapładniania,
Reni nasz gwiazda najjaśniesza, nasze słoneczko Peru
Jak coś se przypomnę to dopiszę...
Bozia3, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
co nie ma siły, co nie ma siły...!!! ja rodziłam na żywca i Burszta miała fotę 5 minut po porodzie w tel...i mogła Wam wstawić....a ta znieczulona wylegiwać się będzie godzinami????? nie obniżać proszę jakości forum!!!ola_35 wrote:Paszcza teraz napewno nie ma siły, jak dojdzie do siebie to wstawi. Chyba, że poród nie był taki straszny:)
kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia, Reni, iwcia77, Arwena, moremi, SolarPolar, chruszczow, paszczakin lubią tę wiadomość
-
IGZAKLI !!Bozia3 wrote:co nie ma siły, co nie ma siły...!!! ja rodziłam na żywca i Burszta miała fotę 5 minut po porodzie w tel...i mogła Wam wstawić....a ta znieczulona wylegiwać się będzie godzinami????? nie obniżać proszę jakości forum!!!

Aasiula, Bozia3, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

-
Reniek no jebłam hahahahahahReni wrote:hahaha
myślę, że
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdfc7712f4f8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f3cde1ca2a.jpg
a już na pewno takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da071fb51aea.jpg
kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.
To może jednak dam mojemu Adaś..
Po pradziadku i w imię szybkiego porodu..
i tak jest na mojej liście, o ile mam jakaś listę
miała być Emma, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
kapturnica, Dziobak, Aasiula, Bozia3, kkisia, Sabina, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Piękne, cudne krechy
bardzo się cieszę 
Swierza krew szaleje z ciazami
Sabinka nie chcę Ci mówić ale wykres to prawie masz taki sam jak mój. A co do krwi z nosa, właśnie dzisiaj mi lekko poleciała przy smarkaniu- chyba pierwszy raz w zyciu:)
I coś do Magdali, usta w kącikach tez miałam teraz popękane, ostatnim razem było to w poprzedniej ciąży:)
dziewczyny musze jechać na szkolenie, będę później
kapturnica, Aasiula, kkisia, Magda*, Zofia8, Sabina, Elfik, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

-
to może Edzio? Albo Edmund?Elfik wrote:To może jednak dam mojemu Adaś..
Po pradziadku i w imię szybkiego porodu..
i tak jest na mojej liście, o ile mam jakaś listę
miała być Emma, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
kkisia, Simba, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry

Ale emocje z rana
Paszcza gatulacje i czekam na relacje
Ola tobie tez gratuluje
A ty Renek za takie zdjecia to bedziesz musiala do mnie przyjechac i z wyra mnie zbierac
zaczelam sie tak smiac ze az mnie brzuchol rozbolal i nie moglam sie z wyra pozbierac
anna maria, Aasiula, Reni, Sabina, Arwena, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak naprawdę to przeczuwałam już że jestem w ciązy już w czwartek, bardzo dziwnie się czułam, tak jakby ktoś mi nadmuchiwał balon od środka. W piątek wpadłam w panikę jak zaczęłyście pisać o problemach z tarczycą, ubzdurałam sobie że ja też mam chorą, nigdy w zyciu nie robiłam badań na tarczyce ,a cykl nast. miał być tym cyklem co miałam sprawdzić TSH. Stad moje pytanie w piątek o to badanie, czy można obojętnie w jakim czasie zrobić . Jak zaczęłam czytać o niedoczynności w ciąży to mało co nie oszalałam z nerwów.
I wtedy Moremi pomogła-bardzo dziękuję! W poniedziałek test wyszedł pozytywny i szybko do Diagnostyki na TSH FT3 i FT4 , ale wszystko ok jest.
Moremi Ci pomogla ? skad ja to znam
Elfik, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ledwo przychodzą i już w ciąży Magda, Zofia teraz Ola... Magdala też dobrze rokuje, kogoś pominęłam?

Taka co ze swoim dzieciem po morzach i oceanach bedzie plywac
mamatrojki80, iwcia77, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH