35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak tak.....Dziobak wrote:Ale to oferta dla tego, co ma 16 lat? Bo się pogubilam...
nie za stara?
teraz może mu spasi, ale za 10 lat będzie wolał z 10 lat młodsze...to tak jak u Arabów jest - w sumie wydaje mi się to jakieś nawet logiczne i sensowne.....kobieta powinna być młodsza od mężczyzny o połowę plus 7 lat....ładne to daje wyniki
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A idź mi...Bozia3 wrote:no tak tak.....
nie za stara?
teraz może mu spasi, ale za 10 lat będzie wolał z 10 lat młodsze...to tak jak u Arabów jest - w sumie wydaje mi się to jakieś nawet logiczne i sensowne.....kobieta powinna być młodsza od mężczyzny o połowę plus 7 lat....ładne to daje wyniki 
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
jaka partia?? PIS?
Kaczora matka też tak mówiła i nic jej z takiej reklamy nie wyszłomamatrojki80 wrote:Krakonka, a ja mam syna na wydaniu, ma 4 lata, bogaty z domu, generalnie dobra partia
Dziobak, kapturnica, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Mowie córce przy śniadaniu, ze Paszcza urodziła Adasia Kartofla. A ona: u nas Kluska, a tam Kartofel?
Faktycznie, spożywcze te nasze Adasie.
A ja jem na śniadanie ciasto marchewkowe. Milo się dzień dziś zaczął.
Reni, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Zofia8, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, moremi, malgos741, SolarPolar, chruszczow, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, megan8, Krakonka, gosia7122, Parka, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-
Baby ??A Wy to nic do roboty nie macie tylko od rana okupujeta forum??To ,że paszcza urodziła nie oznacza ,ze macie świeto !! Do roboty a kysz !!
Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Ola ktory to dzien masz po ovu ??
14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Dziobak, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Aasiula, Luna76, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Elfik, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Paszczu
my tu przygotowani

ale nas zmogło to czekanie..
wchodzę raniuśko a tu taaaaadam po wykopkach

dobra, zajebiaszcza robota moja droga

poproszę przepis na taki szybki (chyba) poród
no i oczywiście
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a4ab3630823.jpg
Poroszę Państwa..
kapturnica, Dziobak, Aasiula, Luna76, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, chruszczow, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
To wszystko dobrze.Ja mialam cien cieniowaty rancem 12tego dnia po ovu.A 14tego juz pikna kreske Wiec sie ladnie rozwijaola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ola super wieści
ola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Aasiula, ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny