35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak tak.....Dziobak wrote:Ale to oferta dla tego, co ma 16 lat? Bo się pogubilam...
nie za stara?
teraz może mu spasi, ale za 10 lat będzie wolał z 10 lat młodsze...to tak jak u Arabów jest - w sumie wydaje mi się to jakieś nawet logiczne i sensowne.....kobieta powinna być młodsza od mężczyzny o połowę plus 7 lat....ładne to daje wyniki
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A idź mi...Bozia3 wrote:no tak tak.....
nie za stara?
teraz może mu spasi, ale za 10 lat będzie wolał z 10 lat młodsze...to tak jak u Arabów jest - w sumie wydaje mi się to jakieś nawet logiczne i sensowne.....kobieta powinna być młodsza od mężczyzny o połowę plus 7 lat....ładne to daje wyniki 
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
jaka partia?? PIS?
Kaczora matka też tak mówiła i nic jej z takiej reklamy nie wyszłomamatrojki80 wrote:Krakonka, a ja mam syna na wydaniu, ma 4 lata, bogaty z domu, generalnie dobra partia
Dziobak, kapturnica, Aasiula, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mowie córce przy śniadaniu, ze Paszcza urodziła Adasia Kartofla. A ona: u nas Kluska, a tam Kartofel?
Faktycznie, spożywcze te nasze Adasie.
A ja jem na śniadanie ciasto marchewkowe. Milo się dzień dziś zaczął.
Reni, Aasiula, mamatrojki80, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, peppapig, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni, Aasiula, mamatrojki80, Magda*, Bozia3, Sabina, anna maria, kkisia, Zofia8, iwcia77, Arwena, Elfik, moremi, malgos741, SolarPolar, chruszczow, peppapig, ComeToMeBaby, macduska, megan8, Krakonka, gosia7122, Parka, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Ola ktory to dzien masz po ovu ??
14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Dziobak, kapturnica, Simba, mamatrojki80, Aasiula, Luna76, Bozia3, Sabina, kkisia, Zofia8, Arwena, Elfik, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Paszczu
my tu przygotowani

ale nas zmogło to czekanie..
wchodzę raniuśko a tu taaaaadam po wykopkach

dobra, zajebiaszcza robota moja droga

poproszę przepis na taki szybki (chyba) poród
no i oczywiście
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a4ab3630823.jpg
Poroszę Państwa..
kapturnica, Dziobak, Aasiula, Luna76, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, chruszczow, peppapig, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
To wszystko dobrze.Ja mialam cien cieniowaty rancem 12tego dnia po ovu.A 14tego juz pikna kreske Wiec sie ladnie rozwijaola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ola super wieści
ola_35 wrote:14 dzień, to ta ciąża którą tak wczoraj śledziłyscie, przepraszam , że wcześniej nic nie powiedziałam , ale dwa dni temu test był jeszcze bardzo słaby i tak do końca nie miałam pewności więc nie chciałam robić zamieszania, choć moje Przyjaciólki miały dostep do wykresu i dlatego to widziały.
Aasiula, ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH