35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez dawalam sobie szane tylko do 40 a najlepiej 37 i co,w tym roku 42 urodziny bedaSabina wrote:Ta, ja miałam się starać do końca 2013 roku
plany, to wiesz 
Luna76, Sabina, Aasiula, chruszczow, peppapig, malgos741, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no i na zdrowie mysza- nie zaluj sobie - zycie jest zbyt krotkie by tracic je na diety i byc nieszczesliwym z braku czkolady

Łatwo powiedzieć jak się waży jednego Bursztyna.
mamatrojki80, kapturnica, gretka, Bozia3, Aasiula, kkisia, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry

No piękny dzień
Paszczak ja jeszcze nie rodziłam, a wzruszyłam się jak Simba... Nawet kartofel mi się podoba
Ola juz wiesz
Reni, też mi się wydaje, że te swieżynki przeplatają się z oldbabami z forum
swoje typy mam 
Sabinka, nie każdą ciążę musisz czuć. One są podstępne
kapturnica, Simba, gretka, Zofia8, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena, malgos741, Reni, anna maria, peppapig, iwcia77, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:ja tez dawalam sobie szane tylko do 40 a najlepiej 37 i co,w tym roku 42 urodziny beda
Dziewczyny, ale ja już czuję, że mi ochota na dzieciora odchodzi, czuję strach, wręcz przerażenie z miesiąca na miesiąc, że nie podołam, i przed chronicznym zmęczeniem, bieganiem za małym berbeciem... Brat ma takiego 16 miesięcznego - chwilę mogę się nim zając, ale potem mnie już zaczyna męczyć i mierzić - to niedobrze rokuje
mamatrojki80, Dziobak, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja sie z tym Nie zgadzamLuna76 wrote:Zgadzam się w całej rozciągłości! Mam znajomych dali swoim dzieciom imiona: Jessica, Angelica i Denis, a nazwisko mają polskie, mieszkają też w Polsce, oczywiście

Moja corka na na imie Angelika i mi wszystko pasuje
chruszczow, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ty masz darmową nianię jakby co. Nie pękajLuna76 wrote:Dziewczyny, ale ja już czuję, że mi ochota na dzieciora odchodzi, czuję strach, wręcz przerażenie z miesiąca na miesiąc, że nie podołam, i przed chronicznym zmęczeniem, bieganiem za małym berbeciem... Brat ma takiego 16 miesięcznego - chwilę mogę się nim zając, ale potem mnie już zaczyna męczyć i mierzić - to niedobrze rokuje

kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Dziewczyny, ale ja już czuję, że mi ochota na dzieciora odchodzi, czuję strach, wręcz przerażenie z miesiąca na miesiąc, że nie podołam, i przed chronicznym zmęczeniem, bieganiem za małym berbeciem... Brat ma takiego 16 miesięcznego - chwilę mogę się nim zając, ale potem mnie już zaczyna męczyć i mierzić - to niedobrze rokuje

Bo to nie Twoje. Przynajmniej ja tak sie pocieszam
Luna76, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Kartofel cudny
Ksywa Kartofel do niego pasuje - z takim noskiem i w tej czapeczce - taki młody ziemniaczek
Więcej zdrobnień nie pamiętam..
kapturnica, Luna76, Aasiula, moremi, Simba, Reni, anna maria, kkisia, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczekamy zobacZymymoremi wrote:Bry

No piękny dzień
Paszczak ja jeszcze nie rodziłam, a wzruszyłam się jak Simba... Nawet kartofel mi się podoba
Ola juz wiesz
Reni, też mi się wydaje, że te swieżynki przeplatają się z oldbabami z forum
swoje typy mam 
Sabinka, nie każdą ciążę musisz czuć. One są podstępne

Ja temperaturze nie wierzę, jest napędzana luteina
Luna76, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie łam sie ja tez mysle o tym czesto ...Luna76 wrote:Dziewczyny, ale ja już czuję, że mi ochota na dzieciora odchodzi, czuję strach, wręcz przerażenie z miesiąca na miesiąc, że nie podołam, i przed chronicznym zmęczeniem, bieganiem za małym berbeciem... Brat ma takiego 16 miesięcznego - chwilę mogę się nim zając, ale potem mnie już zaczyna męczyć i mierzić - to niedobrze rokuje

czy dam rade ,czy moze juz odpuscic... jakies takie czarne mysli przychodza .
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak. Czekamy na pierwsze dziecko. Ciąża czwarta.Luna76 wrote:Morka, a Ty z pierwszym w ciąży?
Sabina, mamatrojki80, Arwena, chruszczow, Magdala, peppapig, kkisia, malgos741, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Slash, ja rozumiem, że rzadko tu bywasz, zaraz poród Cię czeka, ale nie zwalania Cie to ze znajomości regulaminu klasy. "Zafasolkowanych"??? Zaraz Pani Cię do karnego kojca wyśle. I jeszcze higienistką poprawi. Zobaczysz.slash wrote:Adaś - śliczny Paszczak. Gratulacje Paszczakin.
No to teraz kolej na mnie.....
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
kapturnica, Simba, Zofia8, Aasiula, Dziobak, anna maria, Arwena, chruszczow, kkisia, malgos741, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH