SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie...
    Czy jeśli skończę dowcipny gynalgin przed ovulacją to mogę się starać czy odpuścić?

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha
    ale Slash nie jest tu od wczoraj ;-)
    hahaahah
    Luna76 wrote:
    ja też dostałam opierdol na wstępie :-D

moremi, Arwena, slash lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Slash, ja rozumiem, że rzadko tu bywasz, zaraz poród Cię czeka, ale nie zwalania Cie to ze znajomości regulaminu klasy. "Zafasolkowanych"??? Zaraz Pani Cię do karnego kojca wyśle. I jeszcze higienistką poprawi. Zobaczysz.
    No raczej! Nie bywa, nie wie jak się zachować, z klasy do klasy przepychac trzeba, bo tyle nieobecosci i sprawdziany nie pozaliczane... Szejm!

Reni, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://joemonster.org/art/31835/Ilustratorka_ze_Szkocji_pokazuje_prawdziwe_oblicze_ciazy_mocno_brutalnie_i_bez_skrupulow_

:-)

moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paszcza mnie zachęciła zebym dzieciom śpiewała.
    Ja wiem - oni jak juz bedą mowić to kiedyś powiedzą: mamo, my juz będziemy spac tylko ty nie śpiewaj.
    Ktoś o tym chyba kiedyś na forum pisał.
    No ale dobrze.
    Piosenek żadnych nie znam no bo przecież nie będę im śpiewać Celiny albo 12 groszy. To se dzisiaj odkopalam tekst piosenki o stokrotce polnej.
    Kurwa jaka to debilna piosenka jest!
    u mnie jest podobnie - dlatego ja nie śpiewam dla rozrywki, tylko do usypiania. Moje przeboje to: "O śpij bo właśnie...", "Lulajże Jezuniu" (z naciskiem na "lulajże" :) ) i "Cicha Noc" :). Ostatnio jak zaczynam śpiewać, to on przejmuje te śpiewy i sam nuci pod nosem...może woli siebie słuchać niż mnie? :))
    A "stokrotkę polną" mój starszy wyśpiewywał w wieku 4 lat nauczony w przedszkolu - błędem było bic mu brawo za to - bo poczuł się tak doceniony, że śpiewał ją po 4 razy co godzinę...:)Trauma do dziś..:)

Sabina, moremi, Aasiula, Arwena, Simba, Zofia8, kkisia, iwcia77, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogóle protestuje. Zdjęcie Potejto jest nieostre, widać głównie jakąś rękę i czapkę z uszkami. Gdzie jest Adaś ja się pytam??

moremi, Arwena, Zofia8, Bozia3, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :)
    Paszcza - gratuluje pięknego syna :) dorodny i niech pięknie i zdrowo rośnie ! A tobie życzę szybkiego powrotu do formy :) ciekawa jestem relacji z rodzenia :)

Ola35- gratuluje i spokojnej i nudnej ciazy życzę :)

Aasiula, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też śpiewa stokrotke :-)
    A z braku repertuaru spiewalam jej kolędy jak Bozia i pieśni patriotyczne :-) choć i Kazik czy Kult też się trafił :-P

anna maria, Aasiula, moremi, Simba, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladny Adas :-) do zacalowania :-)

Sabina, Aasiula, Bozia3, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza gratulacje!

Mały Adaś jest równo pół roku młodszy od Wojtka, choć ja o tej porze to po całej nocy skurczów jeszcze się zastanawiałam czy już jechać do szpitala czy jescze poczekać.

Sabina, anna maria, Aasiula, moremi, Arwena, Bozia3, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ukladam dla Helki sama piosenki np:lalala Helenka malutka ,taka okraglutka jak buleczka i kuleczka ......artysta sie we mnie obudzil :-)a i jeszcze Hela lubi jak wyje operowo :-)
    Sabina wrote:
    Moja też śpiewa stokrotke :-)
    A z braku repertuaru spiewalam jej kolędy jak Bozia i pieśni patriotyczne :-) choć i Kazik czy Kult też się trafił :-P

mysza1975, Sabina, Aasiula, moremi, Arwena, Simba, Dziobak, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Oto i on: Adaś Paszczak Kartofel Pierwszy <3
    ...

Paszczak GRATULUJĘ narodzin Adasia :)

anna maria, Aasiula, Arwena, Simba, peppapig, kkisia, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a Ty wrocilas do pracy ?
    mysza1975 wrote:
    Paszcza gratulacje!

Mały Adaś jest równo pół roku młodszy od Wojtka, choć ja o tej porze to po całej nocy skurczów jeszcze się zastanawiałam czy już jechać do szpitala czy jescze poczekać.

201407014965.png
  • mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wspaniałe wieści.

A do wszystkich, które coś tam wieku mówią i o starości - ciąża odmładza!
    Ja w tym roku kończę 40 lat i to już na dniach a mam zamier jeszcze o drugie się starać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:17

anna maria, Sabina, Aasiula, Magdala, moremi, Arwena, Simba, Dziobak, Reni, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, Cinderella, BISCA, SolarPolar, Krakonka, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo mysza :-)
    mysza1975 wrote:
    Ola wspaniałae wieści.

A do wszystkich, które coś tam wieku mówią i o starości - ciąża odmładza!
    Ja w tym roku kończę 40 lat i to już na dniach a mam zamier jeszcze o drugie się starać.

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mysza a Ty wrocilas do pracy ?

W maju wracam. I dlatego muszę schudnąć. Chyba zapodam sobie permanentną głodówkę.

anna maria, Aasiula, peppapig, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba u Was to też tak wygląda? :D

https://www.facebook.com/123553327675696/videos/923771700987184/?pnref=story

Mega lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...

Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie :) Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć :) Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma :)

Masz ode mnie sloneczko. Chlop powinien byc chlop! Nie mazgaj jakis z wyzelowanym czubem.
    Naucz swojego syna tez jak ma baby tulic. Objac i scisnac zeby piszczala ;-)

Witam sie.

Testu nie robila bosie boi.

Paszcza dziewczyno kobieto matko! Usciski dla synusia. Niech mu zycie rozami sie sciele.

anna maria, Sabina, Arwena, chruszczow, Bozia3, Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to zawsze dziala ,polecam Ci koktajl Almased dosc drogi ale efekt gwarantowany
    mysza1975 wrote:
    W maju wracam. I dlatego muszę schudnąć. Chyba zapodam sobie permanentną głodówkę.

mysza1975 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Gupia. Głodówkę? Tylko się umeczysz.
    Po co chcesz chudnac? Żeby Cię syn nie poznał a chłop nie mógł znaleźć w łóżku? ;-)

anna maria, Arwena, chruszczow, Aasiula, peppapig, kkisia, kapturnica, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8645 8646 8647 8648 8649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ