35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No raczej! Nie bywa, nie wie jak się zachować, z klasy do klasy przepychac trzeba, bo tyle nieobecosci i sprawdziany nie pozaliczane... Szejm!moremi wrote:Slash, ja rozumiem, że rzadko tu bywasz, zaraz poród Cię czeka, ale nie zwalania Cie to ze znajomości regulaminu klasy. "Zafasolkowanych"??? Zaraz Pani Cię do karnego kojca wyśle. I jeszcze higienistką poprawi. Zobaczysz.
Reni, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
u mnie jest podobnie - dlatego ja nie śpiewam dla rozrywki, tylko do usypiania. Moje przeboje to: "O śpij bo właśnie...", "Lulajże Jezuniu" (z naciskiem na "lulajże"Simba wrote:Paszcza mnie zachęciła zebym dzieciom śpiewała.
Ja wiem - oni jak juz bedą mowić to kiedyś powiedzą: mamo, my juz będziemy spac tylko ty nie śpiewaj.
Ktoś o tym chyba kiedyś na forum pisał.
No ale dobrze.
Piosenek żadnych nie znam no bo przecież nie będę im śpiewać Celiny albo 12 groszy. To se dzisiaj odkopalam tekst piosenki o stokrotce polnej.
Kurwa jaka to debilna piosenka jest!
) i "Cicha Noc"
. Ostatnio jak zaczynam śpiewać, to on przejmuje te śpiewy i sam nuci pod nosem...może woli siebie słuchać niż mnie?
)
A "stokrotkę polną" mój starszy wyśpiewywał w wieku 4 lat nauczony w przedszkolu - błędem było bic mu brawo za to - bo poczuł się tak doceniony, że śpiewał ją po 4 razy co godzinę...:)Trauma do dziś..
Sabina, moremi, Aasiula, Arwena, Simba, Zofia8, kkisia, iwcia77, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Hello

Paszcza - gratuluje pięknego syna
dorodny i niech pięknie i zdrowo rośnie ! A tobie życzę szybkiego powrotu do formy
ciekawa jestem relacji z rodzenia 
Ola35- gratuluje i spokojnej i nudnej ciazy życzę
Aasiula, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja też śpiewa stokrotke

A z braku repertuaru spiewalam jej kolędy jak Bozia i pieśni patriotyczne
choć i Kazik czy Kult też się trafił
anna maria, Aasiula, moremi, Simba, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza gratulacje!
Mały Adaś jest równo pół roku młodszy od Wojtka, choć ja o tej porze to po całej nocy skurczów jeszcze się zastanawiałam czy już jechać do szpitala czy jescze poczekać.
Sabina, anna maria, Aasiula, moremi, Arwena, Bozia3, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja ukladam dla Helki sama piosenki np:lalala Helenka malutka ,taka okraglutka jak buleczka i kuleczka ......artysta sie we mnie obudzil :-)a i jeszcze Hela lubi jak wyje operowo
Sabina wrote:Moja też śpiewa stokrotke
A z braku repertuaru spiewalam jej kolędy jak Bozia i pieśni patriotyczne
choć i Kazik czy Kult też się trafił 
mysza1975, Sabina, Aasiula, moremi, Arwena, Simba, Dziobak, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Ola wspaniałe wieści.
A do wszystkich, które coś tam wieku mówią i o starości - ciąża odmładza!
Ja w tym roku kończę 40 lat i to już na dniach a mam zamier jeszcze o drugie się starać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:17
anna maria, Sabina, Aasiula, Magdala, moremi, Arwena, Simba, Dziobak, Reni, chruszczow, Bozia3, peppapig, kkisia, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, Cinderella, BISCA, SolarPolar, Krakonka, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Eee? Ale jak to? Jak nie ja, to sobie złego wybierze przecież...
Trzeba poprawić ród męski, bo sflaczał strasznie
Chłop, to powienien być chłop, a nie gałązka opleciona wokół mamusi, albo leń jakiś patentowany. Ja tam pracuję nad synem, ma 16, więc te, co mają córy w odpowiednim wieku mogą na mnie liczyć
Sprzatać umie, gotować, wrażliwy jest, nie hipochondryk, wypierze, jak trza, troskliwy (... kolejny milion zalet...) szanuje kobity, partnerstwo to dla niego norma 
Masz ode mnie sloneczko. Chlop powinien byc chlop! Nie mazgaj jakis z wyzelowanym czubem.
Naucz swojego syna tez jak ma baby tulic. Objac i scisnac zeby piszczala
Witam sie.
Testu nie robila bosie boi.
Paszcza dziewczyno kobieto matko! Usciski dla synusia. Niech mu zycie rozami sie sciele.
anna maria, Sabina, Arwena, chruszczow, Bozia3, Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyGupia. Głodówkę? Tylko się umeczysz.mysza1975 wrote:W maju wracam. I dlatego muszę schudnąć. Chyba zapodam sobie permanentną głodówkę.
Po co chcesz chudnac? Żeby Cię syn nie poznał a chłop nie mógł znaleźć w łóżku?
anna maria, Arwena, chruszczow, Aasiula, peppapig, kkisia, kapturnica, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH