35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Nie łam sie ja tez mysle o tym czesto ...

czy dam rade ,czy moze juz odpuscic... jakies takie czarne mysli przychodza .
Dzięki, czyli nie jestem osamotniona w swoich czarnych myślach. Cieszę się, że zapisałam się do tego forum. Już myślałam o sobie: egoistka!
Aasiula, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja tam wiem. Wygląda jakby mi jelita wywaliło pod pępkiem. To to?Sabina wrote:Morka jak tam Twoje wzdecie?
rośnie? 
Sabina, Simba, Aasiula, Bozia3, chruszczow, Magdala, peppapig, kkisia, malgos741, iwcia77, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszcza mnie zachęciła zebym dzieciom śpiewała.
Ja wiem - oni jak juz bedą mowić to kiedyś powiedzą: mamo, my juz będziemy spac tylko ty nie śpiewaj.
Ktoś o tym chyba kiedyś na forum pisał.
No ale dobrze.
Piosenek żadnych nie znam no bo przecież nie będę im śpiewać Celiny albo 12 groszy. To se dzisiaj odkopalam tekst piosenki o stokrotce polnej.
Kurwa jaka to debilna piosenka jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 10:47
kapturnica, Aasiula, moremi, gretka, Sabina, Bozia3, Reni, Dziobak, anna maria, mysza1975, chruszczow, peppapig, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, stara.krycha, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Oooooooł, boję sięmoremi wrote:Slash, ja rozumiem, że rzadko tu bywasz, zaraz poród Cię czeka, ale nie zwalania Cie to ze znajomości regulaminu klasy. "Zafasolkowanych"??? Zaraz Pani Cię do karnego kojca wyśle. I jeszcze higienistką poprawi. Zobaczysz.
nie krzycz na mnie bo zacznę rodzić ze stresu.
Matko jaki regulamin - ratujcie dziewczyny, dajcie jakąs sciągę.
Aasiula, Dziobak, chruszczow, kkisia, malgos741, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Mozesz odkopac jeszcze o ksiezycu .Jak mojemu zaczynalam spiewac szybko zapadal w sen zebym przestalaSimba wrote:Paszcza mnie zachęciła zebym dzieciom śpiewała.
Ja wiem - oni jak juz bedą mowić to kiedyś powiedzą: mamo, my juz będziemy spac tylko ty nie śpiewaj.
Ktoś o tym chyba kiedyś na forum pisał.
No ale dobrze.
Piosenek żadnych nie znam no bo przecież nie będę im śpiewać Celiny albo 12 groszy. To se dzisiaj odkopalam tekst piosenki o stokrotce polnej.
Kurwa jaka to debilna piosenka jest!
Aasiula, moremi, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
Bo dżelita ida do gory.moremi wrote:A ja tam wiem. Wygląda jakby mi jelita wywaliło pod pępkiem. To to?
Macica poza spojenie łonowe wyjdzie koło 12tygodnia ciąży to zacznie oprócz jelit i ja wywalac
Aasiula, Sabina, chruszczow, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
I o to chodzi widzisz od razu swiat piekny jest moge nawet trojke jeszcze machnąc hyhyhyhLuna76 wrote:hehehheeeee, Kapta, jak zwykle potrafi człowiekowi dać kopa do działania i głupoty z głowy wybić

Luna76, kapturnica, chruszczow, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zawsze ten sam. Żadnych zdrobnień, fasolek, groszkow i innych strączkowych, dzidziolinkow, dziubdziusiow itp.slash wrote:Oooooooł, boję się
nie krzycz na mnie bo zacznę rodzić ze stresu.
Matko jaki regulamin - ratujcie dziewczyny, dajcie jakąs sciągę.
Uspokoj się i obiecaj, że więcej nie będziesz
kapturnica, Luna76, Simba, Aasiula, Dziobak, Arwena, peppapig, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To dlaczego u mnie tak wcześnie?kapturnica wrote:Bo dżelita ida do gory.
Macica poza spojenie łonowe wyjdzie koło 12tygodnia ciąży to zacznie oprócz jelit i ja wywalac
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zawsze ten sam. Żadnych zdrobnień, fasolek, groszkow i innych strączkowych, dzidziolinkow, dziubdziusiow itp.
Uspokoj się i obiecaj, że więcej nie będziesz
Juz więcej grzechów nie pamietam, za wszystkie załuję i poprawic sie obiecuje
Gratulacje dla Oli - bo tyle docztałam ze test pozytywny.
(teraz dobrze?)
Zmykam sie połozyc bo cos mnie dzis jakies zmeczenie ogarnia od rana, a wstałam 0 8ej.
Aasiula, Reni, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No bo u kazdej kobitki to sa takie osobnicze predyspozycje.Jedna bedzie miala okazaly brzuszek kolo15tygodnia juz a inna po 20tym ledwo wzdecie.Widze po dziewczynach na wrzesniowkach ,ze niektore kompletnie sa plaskate ejszczemoremi wrote:To dlaczego u mnie tak wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:00
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
Ja to okazały brzuszek mam całe życie...psia kostka -jak to mówi nasz Ksiondz...kapturnica wrote:No bo u kazdej kobitki to sa takie osobnicze predyspozycje.Jedna bedzie miala okazaly brzuszek kolo15tygodnia juz a inna po 20tym ledwo wzdecie.Widze po dziewczynach na wrzesniowkach ,ze niektore kompletnie sa plaskate ejszcze
Reni, Sabina, mamatrojki80, Simba, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH