35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfajne,u nas skracaja do Vinc czyt winsmamatrojki80 wrote:Mi się podoba Wincent, ale to trudne imię w obsłudze na co dzień.
jako ze ja holduję korzeniom,to dziecku chcialabym dac dwa imiona zgodne z pochodzeniem
jedno typowo holenderskie a drugie słowianskie-polskie
nawet nie greckie czy rzymskie tak typowe wszedzie
kkisia, Sabina, mamatrojki80, megan8, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdaś slodziak. Miekne na starość, bo się wzruszylam

Ps. Na Paszcze chyba działa znieczulenoe, skoro pozwoliła Małego pokazać w necie
mamatrojki80, kkisia, Simba, Arwena, kapturnica, gretka, moremi, Zofia8, Aasiula, malgos741, Dziobak, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
ja też
Brajan Maliniak
Dzesika Wiśniewska
Alan Kiełbasa
mamatrojki80 wrote:ogólnie uważam, że obco brzmiące imiona plus polskie nazwisko to nieporozumienie, sorry.
kapturnica, mamatrojki80, Magda*, Sabina, Simba, moremi, Zofia8, kkisia, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, stara.krycha, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
nie ma to tamto, że chora, dzieć chory..
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
chyba, że jak Kapta, w każdym pomieszczeniu masz po dwa porozkładane...
Emocje to były w poniedziałek w nocy, jak siebie wyobraziłam w wigilie na porodówce, prawie całą noc nie przespałam! dziewczyny ja tak nie chciałam grudnia! Mówię serio. Chciałam odpuścić grudzień ze starań! Psychika to jednak ogromna blokada zajści w ciąże!
Reni nie chcesz stycznia zobaczysz co będzie, Krakonka boisz się tego cyklu- nie chcem Ci prorokować!
Sabina, Magda*, moremi, kkisia, Arwena, chruszczow, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola grudzien to nie tak zle,a moze w styczniu urodzisz.Fajnie tak na poczatku roku.
lepiej zima dziecko niz jesienia rodzic
wyobraz sobie ja urodzona w pazdzierniku
nadia tez w pazdzierniku
i teraz kolejne dziecko na pazdziernik
moze taki mam zegar biologiczny
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A ja ten cykl mam z dupy... przyplątało się jakieś świństwo i na globulkach dowcipnych jadę jeszcze przez 8 dni

Chyba mauża będę omijać szerokim łukiem w tym cyklu... kurwa, a zegar tyka nieubłaganie... Zostało mi 12 cykli do 40, potem odpuszczam
iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa, ja miałam się starać do końca 2013 rokuLuna76 wrote:A ja ten cykl mam z dupy... przyplątało się jakieś świństwo i na globulkach dowcipnych jadę jeszcze przez 8 dni

Chyba mauża będę omijać szerokim łukiem w tym cyklu... kurwa, a zegar tyka nieubłaganie... Zostało mi 12 cykli do 40, potem odpuszczam
plany, to wiesz
kapturnica, Magda*, Aasiula, kkisia, peppapig, Krakonka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Zrób edytuj w swoim poście i tam wymaz wszystko co jest ponad twoja wypowiedz. A potem zapiszLuna76 wrote:Simba, daj instrukcję jak to zrobić!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 10:17
mamatrojki80, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH