35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfajne,u nas skracaja do Vinc czyt winsmamatrojki80 wrote:Mi się podoba Wincent, ale to trudne imię w obsłudze na co dzień.
jako ze ja holduję korzeniom,to dziecku chcialabym dac dwa imiona zgodne z pochodzeniem
jedno typowo holenderskie a drugie słowianskie-polskie
nawet nie greckie czy rzymskie tak typowe wszedzie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mamSabina wrote:Ja jak wysikam 2 krechy to sobie szczele fote
żeby zawsze były przy mnie 
E tam, Elf noego mq tak łatwo, żebym co pół roku w ciążę zachodzila
A płuca to chyba zaraz wypluje
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAdaś slodziak. Miekne na starość, bo się wzruszylam

Ps. Na Paszcze chyba działa znieczulenoe, skoro pozwoliła Małego pokazać w necie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, moremi, Zofia8, Aasiula, malgos741, Dziobak, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
ja też
Brajan Maliniak
Dzesika Wiśniewska
Alan Kiełbasa
mamatrojki80 wrote:ogólnie uważam, że obco brzmiące imiona plus polskie nazwisko to nieporozumienie, sorry.
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:my zachodzimy tutaj czwórkami, jak żołnierze z Westerplatte, dlatego dołącza Sabina
nie ma to tamto, że chora, dzieć chory..
Dajesz mała!
Ola, gratulacje, ale emocje jak patrzysz na taki pasek i po godzinie wpadasz do pokoju myśląc, że może to było przewidzenie?
chyba, że jak Kapta, w każdym pomieszczeniu masz po dwa porozkładane...
Emocje to były w poniedziałek w nocy, jak siebie wyobraziłam w wigilie na porodówce, prawie całą noc nie przespałam! dziewczyny ja tak nie chciałam grudnia! Mówię serio. Chciałam odpuścić grudzień ze starań! Psychika to jednak ogromna blokada zajści w ciąże!
Reni nie chcesz stycznia zobaczysz co będzie, Krakonka boisz się tego cyklu- nie chcem Ci prorokować!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
A ja nie chciałam rodzic w zimie i sie udało
EEE nie ma co przykladac duzej uwagi do tego.Jak ma sie udac to sie uda bez wzgledu na wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 10:09
moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyola grudzien to nie tak zle,a moze w styczniu urodzisz.Fajnie tak na poczatku roku.
lepiej zima dziecko niz jesienia rodzic
wyobraz sobie ja urodzona w pazdzierniku
nadia tez w pazdzierniku
i teraz kolejne dziecko na pazdziernik
moze taki mam zegar biologiczny
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A ja ten cykl mam z dupy... przyplątało się jakieś świństwo i na globulkach dowcipnych jadę jeszcze przez 8 dni

Chyba mauża będę omijać szerokim łukiem w tym cyklu... kurwa, a zegar tyka nieubłaganie... Zostało mi 12 cykli do 40, potem odpuszczam
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa, ja miałam się starać do końca 2013 rokuLuna76 wrote:A ja ten cykl mam z dupy... przyplątało się jakieś świństwo i na globulkach dowcipnych jadę jeszcze przez 8 dni

Chyba mauża będę omijać szerokim łukiem w tym cyklu... kurwa, a zegar tyka nieubłaganie... Zostało mi 12 cykli do 40, potem odpuszczam
plany, to wiesz
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Zrób edytuj w swoim poście i tam wymaz wszystko co jest ponad twoja wypowiedz. A potem zapiszLuna76 wrote:Simba, daj instrukcję jak to zrobić!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 10:17
nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny