35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:a to ja nie wiem
muszę zobaczyć? gdzie to grają? MOże Ksiondz Andżej będzie wiedział
ja bym Ci powiedziała gdzie grają, ale tutaj o ruchaniu pisać podobno nie wolno
Bozia3, moremi, Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Lunka gra w kręgle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 00:54
nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Zofia8, gretka, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, anna maria, megan8, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki. Zarobiona jestem ostatnio
Udało mi się lokatorów znależć, oby byli ok. Własnie zakupiłam im dodatkowy tapczan na OLX, a sobie kupiłam mokrowelkę do zabudowy w końcu. Niestety będzie inna niż piekarnik, bo piekarnik kupiony w 2008 i juz jest inny model w IKEi. Ale mkrowelkę kupiłam samsunga czarną, bo w Ikei jest drogo - 2 x tyle za te same funkcje, otwierana w dól, a ja wolę na bok i inny odcien nierdzewki. Musi być dobrze z czarna mikrowelka i tyle
Iwone, malgos741, kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.Dziobak wrote:Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34
.
Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
Do kojca...chuda!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:11
Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, anna maria, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, SolarPolar, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
A tobie co brakuje ?Bozia3 wrote:Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
Do kojca...chuda!!!

Przeca tez szczupla jestes
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...Aasiula wrote:A tobie co brakuje ?

Przeca tez szczupla jestes
. Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.
Ty też do kojca - z Pusurem !!
Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, Simba, megan8, Krakonka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...

Toć właśnie o tym pisze w ten zawoalowany sposób
Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.Bozia3 wrote:Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
Do kojca...chuda!!!
Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...
. Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.
Ty też do kojca - z Pusurem !!
Najedzony głodnego nie zrozumie
kapturnica, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Ja daje z koniowata i fajnie jestDziobak wrote:Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34
.
Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
Jeszcze rolki i moge wpierdzielac
Dziobak, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.
Nie ściemniaj, widziałam zdjęcia, one z 5 kg dodają... konkluzja jest jedna. Na żywo "suchar" jesteś
w sensie szczuplak.
Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety.
Simba, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
U mnie walka z kg zaczela sie od dojrzewania. Moje dziecko nie bedzie na zadnych dietach. Po prostu zdrowe odzywianie i duzo sportu. Ja sobie krzywde zrobilam jako nastolatka odchudzajac sie bedac szczupla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:35
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale ze co ze stare śmy jestesmyMagdala wrote:Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety.

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny