35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:a to ja nie wiem
muszę zobaczyć? gdzie to grają? MOże Ksiondz Andżej będzie wiedział
ja bym Ci powiedziała gdzie grają, ale tutaj o ruchaniu pisać podobno nie wolno
Bozia3, moremi, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki. Zarobiona jestem ostatnio
Udało mi się lokatorów znależć, oby byli ok. Własnie zakupiłam im dodatkowy tapczan na OLX, a sobie kupiłam mokrowelkę do zabudowy w końcu. Niestety będzie inna niż piekarnik, bo piekarnik kupiony w 2008 i juz jest inny model w IKEi. Ale mkrowelkę kupiłam samsunga czarną, bo w Ikei jest drogo - 2 x tyle za te same funkcje, otwierana w dól, a ja wolę na bok i inny odcien nierdzewki. Musi być dobrze z czarna mikrowelka i tyle
Iwone, malgos741, kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.Dziobak wrote:Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34
.
Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
Do kojca...chuda!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:11
Iwone, Aasiula, peppapig, gretka, Sabina, kkisia, Dziobak, kapturnica, anna maria, megan8, iwcia77, Arwena, mysza1975, SolarPolar, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...
mamatrojki80, gretka, Sabina, kkisia, malgos741, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Iwone, iwcia77, stara.krycha, Arwena, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
A tobie co brakuje ?Bozia3 wrote:Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
Do kojca...chuda!!!

Przeca tez szczupla jestes
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...Aasiula wrote:A tobie co brakuje ?

Przeca tez szczupla jestes
. Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.
Ty też do kojca - z Pusurem !!
Aasiula, peppapig, Zofia8, Reni, Sabina, kkisia, Dziobak, kapturnica, Simba, megan8, Krakonka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...

Toć właśnie o tym pisze w ten zawoalowany sposób
Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.Bozia3 wrote:Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
Do kojca...chuda!!!
Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...
. Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.
Ty też do kojca - z Pusurem !!
Najedzony głodnego nie zrozumie
kapturnica, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Ja daje z koniowata i fajnie jestDziobak wrote:Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34
.
Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
Jeszcze rolki i moge wpierdzielac
Dziobak, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.
Nie ściemniaj, widziałam zdjęcia, one z 5 kg dodają... konkluzja jest jedna. Na żywo "suchar" jesteś
w sensie szczuplak.
Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety.
Simba, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
U mnie walka z kg zaczela sie od dojrzewania. Moje dziecko nie bedzie na zadnych dietach. Po prostu zdrowe odzywianie i duzo sportu. Ja sobie krzywde zrobilam jako nastolatka odchudzajac sie bedac szczupla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:35
mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, dorbie, Elfik, chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale ze co ze stare śmy jestesmyMagdala wrote:Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety.

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH