SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to ja nie wiem
    muszę zobaczyć? gdzie to grają? MOże Ksiondz Andżej będzie wiedział

ja bym Ci powiedziała gdzie grają, ale tutaj o ruchaniu pisać podobno nie wolno ;-)

Bozia3, moremi, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka gra w kręgle :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 00:54

mamatrojki80, Bozia3, moremi, peppapig, Zofia8, gretka, Reni, Sabina, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, anna maria, megan8, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Zarobiona jestem ostatnio
    Udało mi się lokatorów znależć, oby byli ok. Własnie zakupiłam im dodatkowy tapczan na OLX, a sobie kupiłam mokrowelkę do zabudowy w końcu. Niestety będzie inna niż piekarnik, bo piekarnik kupiony w 2008 i juz jest inny model w IKEi. Ale mkrowelkę kupiłam samsunga czarną, bo w Ikei jest drogo - 2 x tyle za te same funkcje, otwierana w dól, a ja wolę na bok i inny odcien nierdzewki. Musi być dobrze z czarna mikrowelka i tyle

Iwone, malgos741, kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kawę chlapnąć bo jakaś dziś ochlapła jestem ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34 :-P.
    Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
    Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
    Do kojca...chuda!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:11

Iwone, Aasiula, peppapig, gretka, Sabina, kkisia, Dziobak, kapturnica, anna maria, megan8, iwcia77, Arwena, mysza1975, SolarPolar, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    ja bym Ci powiedziała gdzie grają, ale tutaj o ruchaniu pisać podobno nie wolno ;-)
    co za dużo, to nie zdrowo - ale tak trochę to napisz może...:)

mamatrojki80, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co za dużo, to nie zdrowo - ale tak trochę to napisz może...:)

A co naszła Cię ochota w końcu? ;-)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...;)

mamatrojki80, gretka, Sabina, kkisia, malgos741, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Iwone, iwcia77, stara.krycha, Arwena, gosia7122, Elfik, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale co Ty masz do gadania - skoro nie masz skłonności do tycia. Nigdy nie byłaś gruba, czy z dużą nadwagą - to utrzymanie tego Twojego szkieletu w jako takiej formie nie wymaga od Ciebie dużej pracy. Wystarczy, że poskaczesz z koniowatą, żeby Ci dupa nie wisiała, nie zjesz tony słodyczy i czipsów i masz efekty. Ale to zupełnie nie o to chodzi w sposobie postępowania kobiet, które tyją łatwo.
    A tobie co brakuje ? ;)
    Przeca tez szczupla jestes ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A co naszła Cię ochota w końcu? ;-)
    Nie - ale może byś mnie rozkręciła..;)

mamatrojki80, chruszczow lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A tobie co brakuje ? ;)
    Przeca tez szczupla jestes ;)
    Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...:). Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.

Ty też do kojca - z Pusurem !!

Aasiula, peppapig, Zofia8, Reni, Sabina, kkisia, Dziobak, kapturnica, Simba, megan8, Krakonka, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A właśnie - Kometa zamknęła się w sobie po zjebce Kapty...Teraz ma podwójny post - od bzykania i od forum....żeby ją biedną nie rozerwało już całkiem...;)

Toć właśnie o tym pisze w ten zawoalowany sposób ;-)

Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.

Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...:). Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.

Ty też do kojca - z Pusurem !!

Najedzony głodnego nie zrozumie :-(

kapturnica, megan8, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Toz ciągle wam to mowie, jako wasz higienistka w rozmiarze 34 :-P.
    Odlaczyc trochę cukrów, nie wszystkie, żeby nie zwariowac od razu, ale definitywnie wywalic gazowane napoje i czipsy. Jesc 5 posilkow dziennie. I włączyć sobie jakieś ćwiczenia ( higienistka poleca Chodakowska, ofkorsik ). Ciuchy będą luźniejsze juz po miesiącu. I radość życia większa. Wkurwa nie będzie, ze wieczny glod. Same plusy.
    Ja daje z koniowata i fajnie jest ;)
    Jeszcze rolki i moge wpierdzielac ;D

Dziobak, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie do końca mam tak super. Po slodyczach wszystko mi idzie w uda i tyłek i to bardzo szybko, nic za to w brzuch, wiec wyglądem jak gruszka. Fakt, ze raczej o otyłości nie mogę mówić, ale zrzucenie paru kilo tez mi nie przychodzi z łatwością, szczególnie właśnie z ud. A słodycze kocham. Wiec albo ich unikam ( niemożliwe ) albo zasuwam ćwicząc. To drugie fajniejsze i na pewno zdrowsze.

Nie ściemniaj, widziałam zdjęcia, one z 5 kg dodają... konkluzja jest jedna. Na żywo "suchar" jesteś :-) w sensie szczuplak.

Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety. :-)

Simba, Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie walka z kg zaczela sie od dojrzewania. Moje dziecko nie bedzie na zadnych dietach. Po prostu zdrowe odzywianie i duzo sportu. Ja sobie krzywde zrobilam jako nastolatka odchudzajac sie bedac szczupla.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:35

mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, dorbie, Elfik, chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wszystko dobrze ale pamietajcie ze w naszym wieku metabolizm zaczyna zwalniac. Nie ma bata. Zeby przestac tyc z wiekiem trzeba mniej paliwa dostarczac na codzien. Nie tylko od dzwonu diety. :-)
    ale ze co ze stare śmy jestesmy ;D ;D

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ się cieszę z kartofla :) bardzoo,że już z mamą... <3 <3 <3

Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, Sabina, kapturnica, Simba, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8648 8649 8650 8651 8652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ