35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak trollować na Ovu:
1. Zrób sobie zdjęcie i zachowaj na dysku.
2. Przez pół roku maksymalnie się obżeraj.
3. Zrób kolejne zdjęcie. Wrzuć je na fejsa jako profilowe.
4. Miesiąc później wrzuć pierwsze zdjęcie jako profilowe.
5. Opatrz je podpisem: Kuracja odchudzająca pomogła.
6. Zbieraj lajki.
7. Dawaj porady dietetyczne.
Dziobak wrote:Na ostatnich zdjęciach na forum wazylam więcej niz teraz. Przez chwile byłam prawdziwym sucharem, teraz niestety odrabiam, dżinsy jakoś tak ciut dopasowane się zrobiły. Cholerne słodycze no...
moremi, mamatrojki80, kapturnica, Simba, Dziobak, kkisia, iwcia77, stara.krycha, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
a może oddaj drapak kotu, to nie będzie niszczył sofy?
Dziobak wrote:Moja niszczy ciut sofe, ale drapaka tez używam. Nacieramy go często kocimietka i drapie wtedy jak szalona.
A to co niszczy można psikac specjalnymi sprawami na koty. Dzialaja u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:12
Aasiula, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Dziobak, Dziobak, kkisia, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój kocur nic nie zniszczył,czasami jak mu odwali to skrobnie po krześle z obiciem. Okrzycze go trochę się obrazi i idzie na drzewo

Natomiast mam beagla..to wolę trzy koty.. trudno znaleźć coś czego nie zjadła.
moremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moskitiery są za słabe. Na okna uchylne są specjalne kratki.Aasiula wrote:Mieszkam w domu a na pietrze mam moskitiery to moze byc ?
Czyli mozna kota nauczyc dobrego wychowania
Oczywiscie ze można. Ja polecam koty z fundacji/domów tymczasowych, bo zazwyczaj są to koty nauczone pewnych zachowań, umiejace korzystac z kuwety, z drapaka itp. Przestrzegam tez przed przygarnianiem kociaka odłączonego od matki wczesniej niż w 12 tygodniu życia. Fajna jest taka mała kuleczka, ale później mogą być z takim kotem problemy behawioralne.
Moje kocury miały 4 miesiace, a kotka 3 i pół
zadne nie gryzie, nie drapie itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:14
Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja chce bo ja lubie dietyAasiula wrote:Jak ktora chce to moge diete podeslac na maila ,ulozona przez fachowca i dziala !!
Bardzo fajna ,ja jakis czas temu korzystalam z pomocy dietetyka i dlatego mam ta diete
Aasiula, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczynki, dziś wstawałam późno i ledwo zdążyłam do roboty a do tego pani, która była umowiona na 11 tą nie przyszła choć dała zaliczkę za zagęszczenie włosów i nawet nie dała znać.
Ola super wieści. Gratuluję
Paszcza śliczny kartofel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:17
Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
To franca podaj jej rysopis ,zalatwimy jamalgos741 wrote:Hello dziewczynki, dziś wstawałam późno i ledwo zdążyłam do roboty a do tego pani, która była umowiona na 11 tą nie przyszła choć dała zaliczkę za zagęszczenie włosów i nawet nie dała znać.
Ola super wieści. Gratuluję
Paszcza śliczny kartofel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:19
moremi, iwcia77, dorbie, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
kurde to lipa ,wiesz ile ja mam okien w domumoremi wrote:Moskitiery są za słabe. Na okna uchylne są specjalne kratki.
Oczywiscie ze można. Ja polecam koty z fundacji/domów tymczasowych, bo zazwyczaj są to koty nauczone pewnych zachowań, umiejace korzystac z kuwety, z drapaka itp. Przestrzegam tez przed przygarnianiem kociaka odłączonego od matki wczesniej niż w 12 tygodniu życia. Fajna jest taka mała kuleczka, ale później mogą być z takim kotem problemy behawioralne.
Moje kocury miały 4 miesiace, a kotka 3 i pół
zadne nie gryzie, nie drapie itp.
z torbami pojde 
Mega lubi tę wiadomość
-
Eeee po prostu część zabezpieczasz, a reszty nie otwierasz jak jest kot. A najlepiej od razu mówić, że nie będą otwierane w ogóle.Aasiula wrote:kurde to lipa ,wiesz ile ja mam okien w domu
z torbami pojde 
Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ależ proszę bardzoDziobak wrote:Tobie tego nie powiemy.

To nie jest przestępstwo, tak samo mozesz na hulajnodze pijana jechać (tylko wtedy grzywnę pewnie dostaniesz), albo iść zataczajac się (byle nie po ulicy
).
Ja się tylko boję, ze jak Wy się napijecie, to na tych rolkach jakąś demolkę zrobicie.
Aasiula, Dziobak, kkisia, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Bez urazy ale nooooo.
I nie WAm wytykam. NAm. Najbardziej widze po sobie. Zawsze bylam patyczak. Troche tam tylam jak dojrzewalam ale to szybko sie gdzies zgubilo. Teraz tyje 1kg na rok.
No to cos strasznego-1 kg w rok
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:Caffe - ja zawożę do babć na zmianę - raz do jednej, raz do drugiej, a po południu wychodzimy jeszcze z nim na spacer sami - więc ten wielki wózek nie ma sensu targać ze sobą kilka razy dziennie.
Megan - Ty masz wybrane takie wypaśne cuda, że hohoho - ja potrzebuję roboczy sprzęt - taki do samochodu - jakąś taniznę kupię...
Kusi mnie taki najtańszy z allego - ale ma bardzo dużo zakupionych voluminów na aukcji - co o tym sądzicie - obleci dla babć? Jest z ramą aluminiową, ma amortyzatory i jest lżejszy od tych drogich, no i dziecko do 20 kg można wozić - co dla mnie ważne, bo jesteśmy już w połowie tej wagi... http://allegro.pl/wozki-baby-design-bomiko-model-s-uchwyt-gratis-i5111995649.html
też ładny wózek znalazłaś ,napisz później czy łatwo podbija pod krawężniki
ja nadal nie wiem jaki wybrać z tych co napisałam
Bozia3 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH