35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ja jestem zakrecona.Wczoraj pomylilam godziny wizyty u lekarza. Dzisiaj pojechalam na spotkanie do dietetyczki. Dzwonie, dzwonie i sobie mysle. No niepowazna. Zapomniala o spotkaniu. W tej chwili dostalam przypomnienie: dietetyczka tomorrow
Dobrze, ze to tylko pietnascie minut drogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:32
Aasiula, moremi, BISCA, kkisia, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ale ja jestem zakrecona.Wczoraj pomylilam godziny wizyty u lekarza. Dzisiaj pojechalam na spotkanie do dietetyczki. Dzwonie, dzwonie i sobie mysle. No niepowazna. Zapomniala o spotakniu. W tej chwili dostalam przypomnienie: dietetyczka tomorrow

To się nazywa budyń
Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie mam pytanie z innej beczki
Morka do ciebie i do innych wlascicielek kotow
Moj dziec pragnie miec kota ,a ja sie boje ze zniszczy meble
Czy wasze kocury niszcza wam meble? czu korzystaja z drapaków ?
Takiego rudzielca to bym przygarela ale sie waham z tego powodu wlasnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:45
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój koteł niszczył
drapaki omijał szerokim łukiem
Aasiula wrote:Czy wasze kocury niszcza wam meble? czu korzystaja z drapaków ?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Na ostatnich zdjęciach na forum wazylam więcej niz teraz. Przez chwile byłam prawdziwym sucharem, teraz niestety odrabiam, dżinsy jakoś tak ciut dopasowane się zrobiły. Cholerne słodycze no...mamatrojki80 wrote:Nie ściemniaj, widziałam zdjęcia, one z 5 kg dodają... konkluzja jest jedna. Na żywo "suchar" jesteś
w sensie szczuplak.
moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Mam trzy koty i żadnego mebla mi nie zniszczyły. Jeżeli w domu tymczasowym kota nauczono korzystać z drapaka, to i później bedzie korzystał. U nas mają ich kilka. Jeden duży na balkonie, sufitowy w mieszkaniu (z niego mogą wchodzić na półki podsufitowe) i kilka kartonowych małych.Aasiula wrote:Słuchajcie mam pytanie z innej beczki
Morka do ciebie i do innych wlascicielek kotow
Moj dziec pragnie miec kota ,a ja sie boje ze zniszczy meble
Czy wasze kocury niszcza wam meble? czu korzystaja z drapaków ?
Tylko: zaden dom tymczasowy/fundacja nie wyda kota jezeli nie masz zabezpieczonych okien/balkonu (u nas okna otwierają się na zabezpieczony balkon, a z uchylów korzystamy bardzo rzadko i na bardzo krótko, pilnujemy wtedy okna).
I ja polecam dwupaki
jak nie ma Cię w domu, to koty bawią się ze sobą i nie nudzą się. Jeszcze nigdy nie miałam zdemolowanej chałupy
Aasiula, Dziobak, Simba, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Chcecie po pijaku jeździć?Aasiula wrote:na poczatek na wodke a pozniej na rolki
albo odwotnie 
Super pomysl
Zofia8, Aasiula, Reni, Simba, megan8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moja niszczy ciut sofe, ale drapaka tez używam. Nacieramy go często kocimietka i drapie wtedy jak szalona.Reni wrote:mój koteł niszczył
drapaki omijał szerokim łukiem
A to co niszczy można psikac specjalnymi sprawami na koty. Dzialaja u mnie.
Aasiula, Reni, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mieszkam w domu a na pietrze mam moskitiery to moze byc ?moremi wrote:Mam trzy koty i żadnego mebla mi nie zniszczyły. Jeżeli w domu tymczasowym kota nauczono korzystać z drapaka, to i później bedzie korzystał. U nas mają ich kilka. Jeden duży na balkonie, sufitowy w mieszkaniu (z niego mogą wchodzić na półki podsufitowe) i kilka kartonowych małych.
Tylko: zaden dom tymczasowy/fundacja nie wyda kota jezeli nie masz zabezpieczonych okien/balkonu (u nas okna otwierają się na zabezpieczony balkon, a z uchylów korzystamy bardzo rzadko i na bardzo krótko, pilnujemy wtedy okna).
I ja polecam dwupaki
jak nie ma Cię w domu, to koty bawią się ze sobą i nie nudzą się. Jeszcze nigdy nie miałam zdemolowanej chałupy 
Czyli mozna kota nauczyc dobrego wychowania
Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:ale ze co ze stare śmy jestesmy

Bez urazy ale nooooo.
I nie WAm wytykam. NAm. Najbardziej widze po sobie. Zawsze bylam patyczak. Troche tam tylam jak dojrzewalam ale to szybko sie gdzies zgubilo. Teraz tyje 1kg na rok.
Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH