35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Mowie córce przy śniadaniu, ze Paszcza urodziła Adasia Kartofla. A ona: u nas Kluska, a tam Kartofel?
Faktycznie, spożywcze te nasze Adasie.
A ja jem na śniadanie ciasto marchewkowe. Milo się dzień dziś zaczął.
sama piekłaś ??
moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jak ktora chce to moge diete podeslac na maila ,ulozona przez fachowca i dziala !!
Bardzo fajna ,ja jakis czas temu korzystalam z pomocy dietetyka i dlatego mam ta diete
Asiula ja bym poprosiła ,ale zaakceptuj mnie do przyjaciółek
anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nigdy nie byłam szczupła. Ważę teraz 83 kg. - maskuję się jak mogę...
. Dla mnie idealna waga - taka, żebym nie wyglądała jak wychudła 40 parolatka - to 75 kg. O każdą swoją w miarę szczupłość walczę całe życie i wiem ile to wymaga pracy.
Ty też do kojca - z Pusurem !!
Bozia przed okresem jesteś ??
ja ćwiczę ,ale efektów nie widzę ,no jedynie mięśnie się ukształtowały
brzuch nie chce zejść
anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nic nie znika. 8800 otworzyła Dusia, a za nią Kkisia. Nadal tak jestAasiula wrote:Cometa to Ty kasujesz posty

kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Za chwile jedziemy ogladac dom. Prosze o kciukasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:41
Dziobak, anna maria, Aasiula, slash, Magdala, iwcia77, Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, Arwena, Krakonka, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
hahaha wy tu dzisiaj coś o dietach? natknęłam się na rewelacyjny przepis
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d31bbb8972f.png
megan8, Aasiula, iwcia77, Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, Simba, Arwena, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
ty sie nie martw ,nie tys jedna sama z problememSimba wrote:Paszcza mnie zachęciła zebym dzieciom śpiewała.
Ja wiem - oni jak juz bedą mowić to kiedyś powiedzą: mamo, my juz będziemy spac tylko ty nie śpiewaj.
Ktoś o tym chyba kiedyś na forum pisał.
No ale dobrze.
Piosenek żadnych nie znam no bo przecież nie będę im śpiewać Celiny albo 12 groszy. To se dzisiaj odkopalam tekst piosenki o stokrotce polnej.
Kurwa jaka to debilna piosenka jest!
, bo jamci stonowana jak dzwon koscielny do tego slon na ucho nadepna i jade z koksem z wlazl kotek na pltek i "pieski male dwa..siba siba"..o dziwo ivo zachwycony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:52
Dziobak, Zofia8, anna maria, Aasiula, moremi, kkisia, stara.krycha, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola - gratulacje!
szczesliwej ciazy 
Bozia- Kajetoslaw zajebioza- taki zawadiaka
a ty tez wygladasz fajnie, ja tam nie widze zmeczenia po tobie raczej szczesliwa mamtke 
dziobak-ty chudy pajaku
juz wez nie pisz ze nosisz 34 , bo ta cyfra w oczy kole
ja nosze 36 i uwazam zem za chuda..mimo wpieprzania wszystkiego co znajde w zasiegu wzroku...
no taki metabolizm ze nie przeskoczysz 
do mojego repertuaru dochodza piosenki z Akademii Pana Kleksa czyli spiewana poezja Brzechwy
- uwielbiam
megan8, moremi, Bozia3, stara.krycha, Iwone, kkisia, Aasiula, Simba, Dziobak, Magdala, peppapig, kapturnica, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH