35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Dzieki za takie chociaz pocieszenie. Sorry w ogole, moze troche smuce i marudze, ale noworodki i ciaze depresyjnie na mnie dzialaja. Wiem, ze to nie miejsce na takie teksty, mozecie mi nakopac do dupy, moze mi sie czapka wyprostuje.

eee tam nie kopie się leżącego
ale jak tak bardzo pragniesz to zmontujemy ekipę i będą wjeby na maxa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:56
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi się zmywac podłogę zachcialo. No i pierdzielnelo mi w kregoslupie. Nie mogę się zgiac, siedzieć porządnie, zero roboty przy dziecku. Ot durna baba. Dobrze, ze mam diclofenac, ale jutro dygam do lekarza. A miałam sobie dziś pocwiczyc...
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI sie zlamamla nasza zapalka! Tak to jest, jak sie z kosci na osci chudnieDziobak wrote:A mi się zmywac podłogę zachcialo. No i pierdzielnelo mi w kregoslupie. Nie mogę się zgiac, siedzieć porządnie, zero roboty przy dziecku. Ot durna baba. Dobrze, ze mam diclofenac, ale jutro dygam do lekarza. A miałam sobie dziś pocwiczyc...
Dziobak, BISCA, Sabina, moremi, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, kurde masakra. Nie mam czasu was porzadnie nadrobic.
Doczytalam o Kartofelkuniuniu
Bravo Paszcza
Nie wiem jak tam kolejka wyglada, ale na reke by mi bylo wziasc jej cykl
Doczytalam o Oli pozytywie i gratuluje.
Co tam jeszcze .... Tesknie za Wami ale w biurze od switu do nocy i na sport po pracy mam ambicje chidzic ( korzystam, dopoki mtywacja nie opuszcza
dzisiaj wieczorem zajrze.
Kisy !
kkisia, moremi, Aasiula, Zofia8, Magdala, Simba, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie powinno się podawać ludzkich leków. U zwierząt podaje się sterydy. Jedź do weterynarza, to nie jest ogromny koszt.
Na szczęście nic się nie dzieje. Dzwoniłam do weterynarza i powiedział że wapno "ludzkie" mogłam podać.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Asiula a co to za dieta cud?
Jakby ktos byl zainteresowany to ja tez mam diete opracowana- niestety zanim odkryto moje problemy z insulina, ale mysle ze jest ok, ja jej nie zdazylam wyprobowac od A-Z niestety bo nie wsio tutaj dostane i otrzymalam ja chwile przed operacja barku i po prostu nie mal mi kto jej aplikowac 8 niezbedne 2 sprawne rece , sporo krojenia)
Dieta na 1200 kcal
Aasiula lubi tę wiadomość
gretka -
Jesusieeee wspolczoje ci ja walcze z kregoslupem juz 7 lat a efekty hmmm zerowe praktycznie ,czasem jak mnie jebnie to w szpitalu laduje z arytmia serca :/Kurestwo no ale nauczylam sie z tym zyc Kuruj sie wiem jak to boli oj wiemDziobak wrote:A mi się zmywac podłogę zachcialo. No i pierdzielnelo mi w kregoslupie. Nie mogę się zgiac, siedzieć porządnie, zero roboty przy dziecku. Ot durna baba. Dobrze, ze mam diclofenac, ale jutro dygam do lekarza. A miałam sobie dziś pocwiczyc...
Sabina, Dziobak, Elfik lubią tę wiadomość
-
He he nie cudgretka wrote:Asiula a co to za dieta cud?
Jakby ktos byl zainteresowany to ja tez mam diete opracowana- niestety zanim odkryto moje problemy z insulina, ale mysle ze jest ok, ja jej nie zdazylam wyprobowac od A-Z niestety bo nie wsio tutaj dostane i otrzymalam ja chwile przed operacja barku i po prostu nie mal mi kto jej aplikowac 8 niezbedne 2 sprawne rece , sporo krojenia)
Dieta na 1200 kcal
Dita napisana przez dobrego dietetyka i dziala ,a najwazniejsze, ze jest zdrowa
Sabina, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

...