35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To bylo w informacji o autorce. Z ciekawości przeczytałam, bo chciałam wiedziec na ile im pomogła ta prezerwatywagretka wrote:przyznaje bez bicia, ze nie doczytalam do konca....
Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:
a jestes pewna ze nie?
ja raz dostalam z glowki, w sumie nie wiadomo ktore bylo w wiekszym szoku
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Jakie TO? Kartofel PaszczakowyMargolcia88 wrote:Dzień dobry, a raczej już chyba dobry wieczór:)
Czy to dziecko już sie urodziło?
A Bisca nie myśl sobie, że przeoczyłam tego Kartofeluniniuniunia
powiem Pani!
Margolcia88, gretka, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, kkisia, chruszczow, Sabina, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCo do diet, to śłuchajcie, ja mam bardzo dobrą, zalecenia - dla ogólnego zdrowia, ale przy okazji schudłam w dwa tygodnie 2 kg. Zero cukru, jak najmniej glutenu i brzuch płaszczeje
gretka, Aasiula, ania.g, Dziobak, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Co do diet, to śłuchajcie, ja mam bardzo dobrą, zalecenia - dla ogólnego zdrowia, ale przy okazji schudłam w dwa tygodnie 2 kg. Zero cukru, jak najmniej glutenu i brzuch płaszczeje

no mnie wlasnie bezcukrowa interesuje cos blizej? ew na priw?
Margolcia88 lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMnie to raczej nie spłaszczeje póki co ..Margolcia88 wrote:Co do diet, to śłuchajcie, ja mam bardzo dobrą, zalecenia - dla ogólnego zdrowia, ale przy okazji schudłam w dwa tygodnie 2 kg. Zero cukru, jak najmniej glutenu i brzuch płaszczeje

ani zero cukru i glutenu nie pomoże
Aasiula, Zofia8, moremi, Margolcia88, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo po prostu nie jem w ogóle cukru, żadnych słodyczy, naleśników, bułek słodkich, ciastek, cukierków, chleba pszennego i bułek też nie, no nic pszennego, makaronu i ryżu też nie.gretka wrote:no mnie wlasnie bezcukrowa interesuje cos blizej? ew na priw?
Cukier to tylko naturalnie występujący - np. w owocach.
Reszta wsyzstko normalnie, a nawet więcej.
Rano zamiast 3 łyżek płatków owsianych zalanych wrzątkiem z dodatkiem mleka, sypię 4 łyżki.
Do pracy zamiast 1 kanapki, 2 kanapki, do tego 2 jabłka i gruszka.
Jogurt tlyko naturalny.
To nie jest jakaś taka ułożona dieta, tlyko niejedzenie cukru i zmmniejszenie glutenu - bo to to trudno wyeliminować zupełnie.
Aasiula, Magdala, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a to taka tez stosuje tylko mnie nie pomaga, ale wlasnie rozjezdzaja sie mi hormony wiec pewnie dlatego...Margolcia88 wrote:No po prostu nie jem w ogóle cukru, żadnych słodyczy, naleśników, bułek słodkich, ciastek, cukierków, chleba pszennego i bułek też nie, no nic pszennego, makaronu i ryżu też nie.
Cukier to tylko naturalnie występujący - np. w owocach.
Reszta wsyzstko normalnie, a nawet więcej.
Rano zamiast 3 łyżek płatków owsianych zalanych wrzątkiem z dodatkiem mleka, sypię 4 łyżki.
Do pracy zamiast 1 kanapki, 2 kanapki, do tego 2 jabłka i gruszka.
Jogurt tlyko naturalny.
To nie jest jakaś taka ułożona dieta, tlyko niejedzenie cukru i zmmniejszenie glutenu - bo to to trudno wyeliminować zupełnie.
Margolcia88 lubi tę wiadomość
gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ja nigdy na tej diecie glodna nie chodzilam