35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Jesusieeee wspolczoje ci ja walcze z kregoslupem juz 7 lat a efekty hmmm zerowe praktycznie ,czasem jak mnie jebnie to w szpitalu laduje z arytmia serca :/Kurestwo no ale nauczylam sie z tym zyc Kuruj sie wiem jak to boli oj wiem

to witaj w klubie inwalidow kregoslupowych, ja tez falami czasem lepiej a jak sobie pomysle ze jest ok to zostaje sprowadzona na ziemie....
mnie trzyma od porzadkow przedswiatecznych, wczoraj juz myslalam ze ok, siadlam na rower i dzis jade na tramalu...
Aasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze nic się nie dzieje. Wapno jest akurat obojętne (nie powinno szkodzić, ale nie pomaga). Pamiętaj jednak by na przyszłość nie podawać "ludzkich" leków. Moze się to skończyć źle.Iwone wrote:Na szczęście nic się nie dzieje. Dzwoniłam do weterynarza i powiedział że wapno "ludzkie" mogłam podać.
Samo oko mozesz przemywać solą fizjologiczną, albo wystudzoną przegotowana woda. Zadnymi herbatami, rumiankami, świelikami.
Aasiula, Simba, dorbie, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Najgorsze jest to, ze nie znasz dnia ani godziny. Ja mam często uspiona czujnosc, a kręgosłup lędźwiowy ciut nadwyrezony. No i sobie zrobilam mopem takiego obrotka z pociągnięciem po podłodze i było po wszystkim. Dupa.gretka wrote:to witaj w klubie inwalidow kregoslupowych, ja tez falami czasem lepiej a jak sobie pomysle ze jest ok to zostaje sprowadzona na ziemie....
mnie trzyma od porzadkow przedswiatecznych, wczoraj juz myslalam ze ok, siadlam na rower i dzis jade na tramalu...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jak sobie poczytasz, to im to nie pomogło. Adoptowali dziecko.gretka wrote:z innego watku na ovu:
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=6
oklaplo mi chyba wsio co mozliwe.....
Naprotechnologia to taki dziwny twór... I czasami śmieszny
ale każdy wybiera metodę zgodną z jego przekonaniem.
mamatrojki80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś z łóżka wstałam. To też było za duze obciążenieDziobak wrote:Najgorsze jest to, ze nie znasz dnia ani godziny. Ja mam często uspiona czujnosc, a kręgosłup lędźwiowy ciut nadwyrezony. No i sobie zrobilam mopem takiego obrotka z pociągnięciem po podłodze i było po wszystkim. Dupa.
Aasiula, Dziobak, Simba, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak sobie poczytasz, to im to nie pomogło. Adoptowali dziecko.
Naprotechnologia to taki dziwny twór... I czasami śmieszny
ale każdy wybiera metodę zgodną z jego przekonaniem.
przyznaje bez bicia, ze nie doczytalam do konca....gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

na priv