35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
obserwuj
jeśli w ciągu godziny nie zaczną puchnąć jej powieki wargi to zostaw ją w spokoju
a jak zacznie puchnąć to grzej do weta (wstrząs anafilaktyczny)Iwone wrote:Lunę w powiekę użądliła pszczoła
Żądło udało się usunąć. Dałam jej wapno. Co jeszcze można zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Nie powinno się podawać ludzkich leków. U zwierząt podaje się sterydy. Jedź do weterynarza, to nie jest ogromny koszt.Iwone wrote:Lunę w powiekę użądliła pszczoła
Żądło udało się usunąć. Dałam jej wapno. Co jeszcze można zrobić?
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Wpadam po szychcie i co? Juz wiem, kto wczoraj zaszedl. Rzeczywiscie, teraz sie seria spod lady sypie. To se mysle, moze i ja wezme?

Otóż to. Wychodzi na to że trzeba sobie wyrobić znajomości i wpychac poza kolejką, spod lady
stara.krycha, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyPania puszcze przodem w takim razie, na tyle mam kultury, zeby odstapic miejsca dluzej udzielajacym sie.Niuta wrote:Otóż to. Wychodzi na to że trzeba sobie wyrobić znajomości i wpychac poza kolejką, spod lady

Arwena, Niuta, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzykro mi Niuta juz ma paręstara.krycha wrote:I widze Niuta, ze Ty tez po akcji in vitro. To co, chcesz byc ze mna w parze?
I ze tak sie publicznie spytac osmiele, dlaczego Wam sie in vitro nie udalo?
Reni, Niuta, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka!!!
Paszczakin moje wielkie Gratulacje

Gratuluje tez wszystkim zaciazonym zwłaszcza tym w ostatnich dniach
Zycze zielonosci starajacym sie
zaciązonym wiele sił i spokojnej ciazy
a mamuśkom wiele radosci i równiez siły
u nas jest nieciekawie
ale dzisiaj nie jest dzien na moje smuty tutaj na forum !!!
pamietam o Was
Arwena, Simba, kkisia, iwcia77, moremi, Zofia8, dorbie, Magdala, chruszczow, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessko serduszko ,pamiętam o tobie :* <przytulam>inessa wrote:Hejka!!!
Paszczakin moje wielkie Gratulacje

Gratuluje tez wszystkim zaciazonym zwłaszcza tym w ostatnich dniach
Zycze zielonosci starajacym sie
zaciązonym wiele sił i spokojnej ciazy
a mamuśkom wiele radosci i równiez siły
u nas jest nieciekawie
ale dzisiaj nie jest dzien na moje smuty tutaj na forum !!!
pamietam o Was
dorbie lubi tę wiadomość
-
A bo ja wiem...stara.krycha wrote:I widze Niuta, ze Ty tez po akcji in vitro. To co, chcesz byc ze mna w parze?
I ze tak sie publicznie spytac osmiele, dlaczego Wam sie in vitro nie udalo?
Teraz z perspektywy czasu i wiedzy to mam wrażenie że po prostu chcieli jak najwięcej kasy ze mnie wyciągnąć.
Zarodek był tylko jeden i źle się dzielił.
Wyszło jak wyszło. Na rządowe się nie łapie, prywatnie mnie nie stać. Nic tylko liczyć na cud i palec boży
Ale jeszcze z Arweną pokażemy na co nas stać
stara.krycha, Arwena, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, moremi, Zofia8, Elfik, Magdala, kapturnica, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyPewnie, ze tak i tego Wam zycze! A tak Cie z ciekawosci spytalam, bo sama jestem po nieudanej probie i raczej bez szans na rzadowke, chyba ze u szkopow.Niuta wrote:A bo ja wiem...
Teraz z perspektywy czasu i wiedzy to mam wrażenie że po prostu chcieli jak najwięcej kasy ze mnie wyciągnąć.
Wyszło jak wyszło. Na rządowe się nie łapie, prywatnie mnie nie stać. Nic tylko liczyć na cud i palec boży
Niuta, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykto tutaj późno przychodzi,sam se szkodzi - Taka Sytuacjastara.krycha wrote:Tja, do przewidzenia bylo. A idz pan w chuj z tym calym zachodzeniem!

ale jak to w Toy Story mówił Chudy "Nie masz pary,Znajdź Ją "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:48
stara.krycha, Niuta, megan8, Aasiula, kkisia, Dziobak, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i to ostatnie zdanie mnie się podoba najbardziejNiuta wrote:A bo ja wiem...
Niuta, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki za takie chociaz pocieszenie. Sorry w ogole, moze troche smuce i marudze, ale noworodki i ciaze depresyjnie na mnie dzialaja. Wiem, ze to nie miejsce na takie teksty, mozecie mi nakopac do dupy, moze mi sie czapka wyprostuje.Arwena wrote:kto tutaj późno przychodzi,sam se szkodzi - Taka Sytuacja

Arwena, Aasiula, Sabina, moremi, Zofia8, Magdala, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:kto tutaj późno przychodzi,sam se szkodzi - Taka Sytuacja

Ewentualnie możemy jakiś trójkącik zamontować. Teraz to jest modne, takie udziwnienia

Arwena, stara.krycha, Aasiula, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH