35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry wiecier

Odstresowalam sie z kumpelami na kawce a potem byla wywiadowka mlodego.Moja ciONza zrobiła szoł na dziewcyznach bo nie wiedzialy .Ale zbieraly kopare ze stolu
.I mam zaklepane ciuszki po siostrze kumpeli ,ze sobie odkupie bo urodzila 31grudnia coreczke wiec ciuszki jak znalazl
I tak zeszedl sobie dzionek.Pikna pogoda 21stopni bylo to trza bylo korzystac .Asiula ja tez poprosze ta diete na zas bedzie jak znalazl.Moj mail ci tu moge podac bo i tak fikcyjny hehehehe [email protected]
Margolcia88, ania.g, gretka, Aasiula, moremi, BISCA, macduska, Simba, peppapig, Arwena, kkisia, dorbie, Sabina, iwcia77, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

-
Aasiula wrote:Bardzo prosze dziewczyny

Powodzenia w dietowaniu
ja nigdy na tej diecie glodna nie chodzilam 
To i ja poproszę. Jak wszystkie zaczną chudnąć to nie mogę zostać w tyle.
Margolcia88, gretka, ania.g, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Jak była znieczulona to mógł być syfon z dupy, bo przecież się tego nie kontroluje
Paszcze no dawaj opisaDziobak wrote:Ale gdzie jest Paszczak? Meldował się? No ile się można relaksowac po porodzie do czorta? Toc my nic nie wiemy, jak było, czy była kupa, czy pękła i ile ma szwow. Ja protestuje. Kolejny raz dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:11
mamatrojki80, Aasiula, moremi, MartaDidi, Dziobak, Arwena, kkisia, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Jejuśku wracam dopiero do domu..taaaaka głodna a Wy o jedzeniu. Na szczęście obiadokolacja już czeka, tylko umyć rączki
Aasiula, Margolcia88, Zofia8, moremi, Arwena, kkisia, kapturnica, iwcia77, Magdala, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo to jest bzdura. Tylko chorzy na celiaklię muszą unikać glutenu.dorbie wrote:Własnie ostatnio pojawiło się mnóstwo artykułów, ze to bzdura.
Oczywiście nie neguję tego, ze mozesz mieć ukrytą Celiakię, bo jets to możliwe
http://www.crazynauka.pl/dieta-bezglutenowa-jak-sami-siebie-oszukujemy/
Dziobak, inessa, macduska, Simba, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam ale sie nie bawie... Nie widzialam NOWEGO DZIECKA... No dobrze, gratulowac- gratuluje
Aasiula, moremi, Simba, kkisia, kapturnica, iwcia77, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Reni, powalilas mnie syfonem....Reni wrote:Jak była znieczulona to mógł być syfon z dupy, bo przecież się tego nie kontroluje
Paszcze no dawaj opisa
Na pewno tak bylo...
Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
Byłam u gina. Jest serce ! dziecko trochę młodsze niz by wynikało z terminu OM ale zgodne z moim dłuższym cyklem- usg wyliczyło ze ma 8t+/-7 dni a dzis jest 8t6d a myśle ze po skorygowaniu wczoraj skończyłam 8tc. Dojrzał cos co może wyglądać na odklejającą sie kosmowke ale powiedział ze bedzie dobrze. Mam sie oszczędzać i sporo leżeć. Nie był zadowolony z mojej ginki na NFZ co mnie zaskoczyło. Dał do zrozumienia ze nie chce żebym prowadziła u niej ciąże i ze mam zdecydować sie na jednego lekarza. W poprzedniej z inna ginką nie miał takich przeciwwskazań. Nawet uznał to za dobry sposób zeby nie płacić za badania. I sie uczepił ze ginka nie zleciła mi HIV, gały mi wyszły, to trzecia ciaza i w żadnej mi tego nie zlecił
ewidentne ma cos do tej ginki, ona wyleciała z jego oddziału a była podobno dobrym operatorem.
Trochę sie niepokoje tą kosmowką, ale bedzie dobrze...musi!
moremi, macduska, ComeToMeBaby, Simba, peppapig, Zofia8, BISCA, Arwena, kkisia, kapturnica, Dziobak, Krakonka, gretka, Elfik, chruszczow, ania.g, SolarPolar, MartaDidi, Sabina, iwcia77, Magdala, slash, anna maria, malgos741, megan8, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Masz się pewnie oszczędzać? Jakie jeszcze zalecenia?Natka_79 wrote:Byłam u gina. Jest serce ! dziecko trochę młodsze niz by wynikało z terminu OM ale zgodne z moim dłuższym cyklem- usg wyliczyło ze ma 8t+/-7 dni a dzis jest 8t6d a myśle ze po skorygowaniu wczoraj skończyłam 8tc. Dojrzał cos co może wyglądać na odklejającą sie kosmowke ale powiedział ze bedzie dobrze. Mam sie oszczędzać i sporo leżeć. Nie był zadowolony z mojej ginki na NFZ co mnie zaskoczyło. Dał do zrozumienia ze nie chce żebym prowadziła u niej ciąże i ze mam zdecydować sie na jednego lekarza. W poprzedniej z inna ginką nie miał takich przeciwwskazań. Nawet uznał to za dobry sposób zeby nie płacić za badania. I sie uczepił ze ginka nie zleciła mi HIV, gały mi wyszły, to trzecia ciaza i w żadnej mi tego nie zlecił
ewidentne ma cos do tej ginki, ona wyleciała z jego oddziału a była podobno dobrym operatorem.
Trochę sie niepokoje tą kosmowką, ale bedzie dobrze...musi!
W sumie nie dziwie się, że nie byl zadowolony, jeżeli baba nawet usg nie zrobiła, zeby potwierdzic czy ciaza jest w macicy.
Aasiula, Zofia8, BISCA, Natka_79, kkisia, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

powiem Pani!