35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na wodach tych słów zapominamSabina wrote:Ona na tych różnych wodach nie takie poznała
Dobrze, że najczęściej używa ich w skrytości ducha 
Sabina, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ty chyba trzeba cię opierdolić zebyś się wzięła w garśćSabina wrote:Masz więcej wiary ode mnie

Sabina, moremi, gretka, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
To część mojej kolekcji

Specjalnie dla Mamy3.
Tu było zdjęcie Małgosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:47
moremi, Magda*, Simba, Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar, gretka, Niuta, ania.g, malgos741, kapturnica, BISCA, kkisia, MartaDidi, anna maria, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Spoko spoko- co tam jajka i meno - bociek przelecial mi nad glowa . Szkoda ze kleksa na mnie nie spuscil - bylabym na 100 procent ciezarowka!moremi wrote:Bisca, coś poszło nie tak

Sabina, Misiek i Luna, ja Was zaraz opierdolę na krótko!
Sabina, Simba, Krakonka, moremi, malgos741, kkisia, caffe, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pier..dziu jak to dziwnie byc samej wrr odzwyczailam sie od tego siedze i patrze, patrze i siedze
I mam stracha...
Bo ze wzgledu na dokumenty musialam przyjechac do Zielonej
Mozecie mnie oswiecic co u Dorki?
Sabina, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ty to masz fantazjeSolarPolar wrote:Spoko spoko- co tam jajka i meno - bociek przelecial mi nad glowa . Szkoda ze kleksa na mnie nie spuscil - bylabym na 100 procent ciezarowka!
Sabina, SolarPolar, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle my też możemy podejrzeć?Krakonka wrote:To część mojej kolekcji

Specjalnie dla Mamy3.
Śliczna uśmiechnięta dziewuszka
Widać, że ma ikrę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:48
ComeToMeBaby, Mala79, gretka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja pracuje nad odstawieniem cukrow i w ogole weglowodanow. Srodnio idzie szczegolnie jak zrobie sernik Flei a dziecko w kazdy weekend prosi o niego!Krakonka wrote:Jasne, rozumiem. Ale u mnie rozmiar nie drgnie mimo to.
Sabina, Arwena, Simba, kapturnica, gretka, Krakonka, kkisia, Heretyczka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRadio włącz, niech coś gadaMala79 wrote:Ja pier..dziu jak to dziwnie byc samej wrr odzwyczailam sie od tego siedze i patrze, patrze i siedze
I mam stracha...
Bo ze wzgledu na dokumenty musialam przyjechac do Zielonej
Mozecie mnie oswiecic co u Dorki?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, tylko czy witaminki mi pomogą jeśli mam jakieś zrosty? już tam ciul, idę. poszłam, zapisałam się, już mi wszystko jedno. będzie z głowy.
hormony ok, pobadałam ze trzy razy, raz progesteron był marny, ale nie wiem czy utrafiłam w odpowiedni dzień po ovu, potem ok.
no- objawy mam, testy na plus 9o ile zdążę zrobić hehe), tempka skacze, powinnam więc mieć te owulacje. Dokładnie nie sprawdzałam, ale to nadrobię w końcu i będę miała konkrety.
a te suplementy to w jakichś konkretnych dawkach, czy jak?
Pomogą na jakość i inne rzeczy. Na młodość też.
Wit d biotę raz dziennie, ale forte, stymen raz, wit b 12, 6 też po razie.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnya ja mialam dzis usg genetyczne,wszystko prawidlowo,wyniki z krwi poznam we wtorek,
a w pierwszej polowie maja bede miala usg sprawdzajace kregoslup,czy nie ma rozszcepu
SolarPolar, moremi, Sabina, Mala79, Krakonka, malgos741, kapturnica, mamatrojki80, chruszczow, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Magdala, Elfik, iwcia77, paszczakin, Luna76, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH