35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z ta 9000 to poczekajcie na mnie bo nie mogę się załapać
Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
co własne to własne.MartaDidi wrote:Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...
będą tacy co z chęcią zapłacą.
teraz eco i naturalne w modzie, no i chyba jednak zdrowsze. swoje powinno mieć mniejsze ryzyko odrzucenia czy reakcji alergicznych. tak se kombinuję jako klient.
moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Hehe, sie działo
Krycha to teraz wypatruj dwóch kresek
Aasiula jak zwykle w czołówce- musi sie w końcu udać.
A ja ugotowałam, zjadlam, wrzuciłam gary do zmywarki i teraz sie bycze. Młody ma sie dobrze tylko policzki dajej czerwone
Aasiula, Zofia8, iwcia77, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ehhh ale emocje

Marta ja jednak tepa jestem jak biednego chama siekierka...
Mysle sto lat co tu z cera zrobic a ekspert pod reka. Jest tam u Ciebie lotnisko? Lece na kuracje - moge max na trzy dni. W dzien mi bedziesz robic zabiegi a w nocy bedziemy pic. Czyli w dzien bedziesz zarabiac a w nocy przepijac, ale to juz tylko polowe, drugie pol po mojej stronie
A tak blizej rzeczywistosci: bylam ostatnio u kosmetyczki i namowila mnie na jakichs 6 zabiegow co dwa tygodnie kazdy i zabij mnie - nie pamietam nazwy. Powiedziala ze to jest alternatywa dla mezoterapii iglowej, ma to kosztowac 300 jurkow platne z gory.
Powiedziala ze najlepiej jak z moja chujowa cera wezme sobie trzy rodzaje i zrobie po dwa kazdego rodzaju. O! Ze to jakies koktajle sa! I zebym sobie wziela jeden na tradzik, drugi na zmarchy (ot paradoks) a trzeci na blizny lub nawilzajacy.
Brac czy pic na wode?
A jesli pic to jak moja cere wyprowadzic?
Przed ciaza mialam ewidentnie tlusto-wrazliwa lojotokowa. Teraz jest jakby bardziej sucha, syfow mniej, nawet pory jakies bardziej domkniete. No ale blizny po syfach, troche naczynek i ogolnie nierowny koloryt z przewaga szarego (skadinad swietnie pasujacy do zielonych wlosow bo mi kurwa ostatnio blond nie wychodzi)
Dziekuje za uwage.
PS Jesli znajdziesz czas zeby mi odpowiedziec to cudownie byloby na priv albo zapis na jakiej stronie jest odpowiedz. Kiss
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 17:32
Sabina, chruszczow, moremi, Aasiula, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a masz może linka do tych spodni? moze sobie takie kupie na zachęte:)
Na zachętę to się kupuje 4 paczki podpasek, albo tamponów, albo jedngo i drugiego, wiesiołek na śluz i paczkę panadolu femina na bóle menstruacyjne, a do tego kilka butelek piwa lub wina, albo innych trunków, zależy co kto lubi.
kapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, anna maria, peppapig, gretka, malgos741, Simba, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Co racja to racja. Ja mam dwie paki podpasek i dwie tamponów. Duże paczki.mysza1975 wrote:Na zachętę to się kupuje 4 paczki podpasek, albo tamponów, albo jedngo i drugiego, wiesiołek na śluz i paczkę panadolu femina na bóle menstruacyjne, a do tego kilka butelek piwa lub wina, albo innych trunków, zależy co kto lubi.
Ale z ciuchami tez nie najgorzej. Kilka stów wydałam na nowe ciuchy do pracy, a na drugi dzień test pozytywny.
Aasiula, anna maria, peppapig, dorbie, gretka, Sabina, kapturnica, Zofia8, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało

Ja bylam pierwsza na 8600 ale do tego:
-widzialam trzy bociany jednego dnia
-pomacalam ciezarna fryzjerke
-widzialam trzy ciezarne w rzadku na peronie

Aasiula, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Nie ide na wybory! Ni chu.a.