35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Co racja to racja. Ja mam dwie paki podpasek i dwie tamponów. Duże paczki.
Ale z ciuchami tez nie najgorzej. Kilka stów wydałam na nowe ciuchy do pracy, a na drugi dzień test pozytywny.
Mówiłam zebyś za dużo w te ciuchy nie inwestowała
moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:8600 sie nie liczyNatka_79 wrote:Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało

Ja bylam pierwsza na 8600 ale do tego:
-widzialam trzy bociany jednego dnia
-pomacalam ciezarna fryzjerke
-widzialam trzy ciezarne w rzadku na peronie

pełne tysięczne albo właśnie strony z tych samych cyfr
bociany są przereklamowane, a z macaniem i oglądaniem ciężarnych to nie wiem... Byłoby za łatwo 
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:8600 sie nie liczy
pełne tysięczne albo właśnie strony z tych samych cyfr
bociany są przereklamowane, a z macaniem i oglądaniem ciężarnych to nie wiem... Byłoby za łatwo 
Jak sie nie liczy. To moje dziecie od kukulki??
Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyKur..a! Że tak powiem, mój świetny bigiel zagryzł sąsiadowi dwie gąski i kure.. by ją cholera..taki ma franca instynkt!
Sąsiad w nerwach, muszę mu ten drób odkupić a suka szlaban forever.
Sabina, kapturnica, malgos741, Zofia8, iwcia77, BISCA, moremi, Magdala, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
privSimba wrote:Ehhh ale emocje

Marta ja jednak tepa jestem jak biednego chama siekierka...
Mysle sto lat co tu z cera zrobic a ekspert pod reka. Jest tam u Ciebie lotnisko? Lece na kuracje - moge max na trzy dni. W dzien mi bedziesz robic zabiegi a w nocy bedziemy pic. Czyli w dzien bedziesz zarabiac a w nocy przepijac, ale to juz tylko polowe, drugie pol po mojej stronie
A tak blizej rzeczywistosci: bylam ostatnio u kosmetyczki i namowila mnie na jakichs 6 zabiegow co dwa tygodnie kazdy i zabij mnie - nie pamietam nazwy. Powiedziala ze to jest alternatywa dla mezoterapii iglowej, ma to kosztowac 300 jurkow platne z gory.
Powiedziala ze najlepiej jak z moja chujowa cera wezme sobie trzy rodzaje i zrobie po dwa kazdego rodzaju. O! Ze to jakies koktajle sa! I zebym sobie wziela jeden na tradzik, drugi na zmarchy (ot paradoks) a trzeci na blizny lub nawilzajacy.
Brac czy pic na wode?
A jesli pic to jak moja cere wyprowadzic?
Przed ciaza mialam ewidentnie tlusto-wrazliwa lojotokowa. Teraz jest jakby bardziej sucha, syfow mniej, nawet pory jakies bardziej domkniete. No ale blizny po syfach, troche naczynek i ogolnie nierowny koloryt z przewaga szarego (skadinad swietnie pasujacy do zielonych wlosow bo mi kurwa ostatnio blond nie wychodzi)
Dziekuje za uwage.
PS Jesli znajdziesz czas zeby mi odpowiedziec to cudownie byloby na priv albo zapis na jakiej stronie jest odpowiedz. Kiss
Simba lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
ale te bajgle, znaczy? To ja wole Yorki...ComeToMeBaby wrote:a może mu poprostu je jakoś fajnie upiecz

Mam pare przepisow... Moge na CUDNE PRZEPISY wstawic?
kapturnica, Simba, iwcia77, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
hahahahahahahahaaaMartaDidi wrote:ale te bajgle, znaczy? To ja wole Yorki...
Mam pare przepisow... Moge na CUDNE PRZEPISY wstawic?
nie mogę z Ciebie.
martwię się o Ciebie.
coraz bardziej
hyhyhyhyhyhyy
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spoko, Kometa, kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma, a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa... tralalalala....ComeToMeBaby wrote:hahahahahahahahaaa
nie mogę z Ciebie.
martwię się o Ciebie.
coraz bardziej
hyhyhyhyhyhyy
ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Zofia8, iwcia77, Aasiula, BISCA, moremi, Dziobak, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mojej pani biglowej nie ma ani widu,zwiała. Mam nadzieję,że wszystkich kur i kaczek nie zeżre sąsiadom. To chyba pierwszy przypadek o którym wiem.
ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, MartaDidi, Zofia8, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
jeny Bisca moj cykl zagarnieszBISCA wrote:Wpadam tylko zameldowac, ze jestm po wizycie. Wszystko ok. Ruszamy ze stymulacja

Wieczorem pierwszy zastrzyk. Nie boje sie wcale.
Jak wszystko pojdzie wg planu, punkcja 30/04
w koncu, w koncu, w koncu !!!! Bo od teo czekania rzygac mi sie chce
Na razie, mam duzo roboty
dziecko na styczen
anna maria, malgos741, peppapig, Zofia8, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Natka, własnie mi się kojarzyło ze ja też coś wygrałam.
ja wygrałam na 7777, a ty byłaś zaraz po mnie.
sprawdziłam- teraz jesteśmy dokładnie o stronę wcześniej, 7776.
to pewnie dlatego nie mogę zajść, a ty jeszcze zdążyłaś... shit.
Kurczaczki! To tak jak ja!
Też byłam na 7777 a teraz razem z Tobą spadłam na 7776.
A przecież prosiłam żeby postów nie kasować, co by czar działał . I co ?
Ktoś mnie nie posłuchał !
Kara musi być !
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, stara.krycha, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

dawno jej nie widziałam. Może zaglądała a ja nie uważałam.