35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena, odwagi w podejmowaniu decyzji, bo coś mam wrażenie, że u Ciebie to trochę chciałabym, ale się boję i spełnienia marzeń.
Bisca, trzymam kciuki za Twoje in vitro.
peppapig, anna maria, kapturnica, Aasiula, BISCA, malgos741, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie katuj mnie kobieto,skąd ją teraz szparagi wezmę?Zofia8 wrote:Polecam przekroic szparagi na pol,podsmazyc na oliwie. Na brytfance ukladamy dolne czesci na to losos, ktorego przykrywamy glowkami szparagow i zapiekamy. Szybkie i pyszne danie

W sumie się zastanawiałam co by zjeść..
nr1 truskawki,własne tylko cza rozmrozić
nr2 jajeczko na mietko
Szparagi będą jutro
Zofia8, kapturnica, iwcia77, Aasiula, malgos741, moremi, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
bo nie jadlas bigla faszerowanego gesia i kuraMartaDidi wrote:ale te bajgle, znaczy? To ja wole Yorki...
Mam pare przepisow... Moge na CUDNE PRZEPISY wstawic?
peppapig, gretka, Zofia8, kapturnica, MartaDidi, chruszczow, Aasiula, moremi, Simba, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCholera mój sąsiad zdolny mojego bigla odstrzelić jeśli jeszcze coś pożre,muszę chyba iść po nią z jakom kiełbasom...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:47
Zofia8, MartaDidi, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
a jadlas szparagi maczane w jajku sadzonym ( w zoltku tzn?)- pychotapeppapig wrote:Nie katuj mnie kobieto,skąd ją teraz szparagi wezmę?
W sumie się zastanawiałam co by zjeść..
nr1 truskawki,własne tylko cza rozmrozić
nr2 jajeczko na mietko
Szparagi będą jutro
peppapig, anna maria, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Uwazaj, na moja sucz sasiad z bejsbolem wyskoczyl, jak mu kury zarla...ale od razu sie uspokoil, jak zaczelam krzyczec, ze place za kury jak za prezydenta.... Oczywiscie mowie tu o PRAWDZIWYM PSIE- owczarku kaukaskim, nie o wiewiórze....peppapig wrote:Cholera mój sąsiad zdolny mojego bigla odstrzelić jeśli jeszcze coś pożre,muszę chyba iść po nią z jakom kiełbasom...

chruszczow, Aasiula, BISCA, moremi, Dziobak, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.
No i moja laparo-histeroskopia przełożona na następny miesiąc. Chociaż wynik posiewu miałam czysty, bez żadnych bakterii, to się okazało, że trochę za późno na zabieg, bo dziś to już 9 dzień cyklu, a w weekend tego nie robią.A robią do 11 dnia cyklu, więc przepadło.
To będę czekać na maj...
Simba lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dobry wieczór.
No i moja laparo-histeroskopia przełożona na następny miesiąc. Chociaż wynik posiewu miałam czysty, bez żadnych bakterii, to się okazało, że trochę za późno na zabieg, bo dziś to już 9 dzień cyklu, a w weekend tego nie robią.A robią do 11 dnia cyklu, więc przepadło.
To będę czekać na maj...
A nie mogli Cie uprzedzic, w jakich dniach cyklu mozna?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyAle ja wiedziałam, tylko dziwnie wyszło z tym wynikiem. W czwartek wieczorem jeszcze go do kliniki nie dostarczono z laboratorium, dopiero dzisiaj rano. No i ja juz sama nie wiem, jak to się stało.Zofia8 wrote:A nie mogli Cie uprzedzic, w jakich dniach cyklu mozna?
-
nick nieaktualny
-
Bry! U mnie pełnia słońca, ale dziec juz śpi. Muszę w ogóle trochę pojeczec, bo taka biedna jestem. Klusek spał dziś 2 razy, ostatni raz od 14.30 do 15.00. I ta mała cholera wytrzymuje do godziny 20... Ja juz ledwo żyje, a on radosny i uchachany do końca.
Ja na prochach na kregoslup zalegam na sofie, dobrze, ze juz wieczór.
MartaDidi, Aasiula, gosia7122, iwcia77, malgos741, moremi, Sabina, Simba, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jutro sadze marchewke, por, cukinie i rzodkiewke... Pierwszy raz, jak Malego nie bylo, to jakos nie czulam potrzeby posiadania wlasnego ogrodka, 2 tyg temu posadzilam maliny i borowki... Mam nadzieje, ze sie przyjma, czuje wewnetrzny imperatyw zeby sadzic...Cokolwiek... Wrzuce filmik na YouTube jak mi roslinki rosna w czasie rzeczywistym i bede do nich gdac z obłędem w oczach... Filmiki teraz modne...
Dziobak, Aasiula, Margolcia88, kapturnica, BISCA, moremi, Zofia8, Sabina, Simba, anna maria, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, megan8, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
No własnie miałam pytac jak tam Twoj ktegosłup.?Dziobak wrote:Bry! U mnie pełnia słońca, ale dziec juz śpi. Muszę w ogóle trochę pojeczec, bo taka biedna jestem. Klusek spał dziś 2 razy, ostatni raz od 14.30 do 15.00. I ta mała cholera wytrzymuje do godziny 20... Ja juz ledwo żyje, a on radosny i uchachany do końca.
Ja na prochach na kregoslup zalegam na sofie, dobrze, ze juz wieczór.
Dziobak lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH