35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U lekarza czekalam dziś godzinę w poczekalni, myslalam ,ze jajko zniose ( a tu juz po owulacjiAasiula wrote:A jakis lekarz cos teges ?
). Zmacal, dal leki i skierowanie na RTG jak juz minie bol. Tyle. Szału nie ma.
iwcia77, Aasiula, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry! U mnie pełnia słońca, ale dziec juz śpi. Muszę w ogóle trochę pojeczec, bo taka biedna jestem. Klusek spał dziś 2 razy, ostatni raz od 14.30 do 15.00. I ta mała cholera wytrzymuje do godziny 20..
dziobak a może Ty moje dziecię masz u mnie identycznie ze spaniem tylko wieczorem jest nie do wytrzymania ale prze 20 nie zaśnie.
moremi, Dziobak, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
oj sie worek rozwiazal z pytaniami do Marty- nie wstydzic sie, ze pod sklapel chcecie- my tu na forum tez ciekawe co bedziesz poprawiacDziobak wrote:Marta priv

Marta- ja mam lwia zmarche do zrobienia- wiela to kosztuje?
Dziobak, Aasiula, Sabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jezu, jaka ja glodna. A wy tu o takich pysznosciach : bigle, yorki; wiewiorki .... mnia mniam
Ide poszperac w zamrazalce
gosia7122, Dziobak, iwcia77, Zofia8, Aasiula, kapturnica, malgos741, Sabina, Simba, MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:wlasnie o Tobie myslalam

miło że ktoś pamięta ,ja po powrocie do pracy na nic nie mam czasu.Marysia już zaczęła podpierać się na rączkach i do siadania się bierze ale jeszcze się kiwa w czwartek pierwsze ćwiczenia a jak Twoja córcia ?
Dziobak, iwcia77, Sabina, Simba, MartaDidi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Laski zaciazone, mam masę ciuszkow od rozm 50 do 68 do oddania. Pizamki, masy bodziakow, spodenek. Chce ktoras? Ale przesłać mogę dopiero z Pl, czyli koniec maja.
Dawać cynę, bo porządki będę robić soon, a juz mi szuflady się nie domykaja...
Elfa mam najbliżej, nie wiem czy chcesz Elfol troche?
Ciuszki chłopięce i w barwach neutralnych. Na różowe kiecki nie ma co liczyć.
Aasiula, iwcia77, kapturnica, moremi, malgos741, Sabina, MartaDidi, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
u mnie pingwin tylko siedzi przy zamrozonej rybie ...jestem zmuszona wyjsc z domu na pizzeBISCA wrote:Jezu, jaka ja glodna. A wy tu o takich pysznosciach : bigle, yorki; wiewiorki .... mnia mniam
Ide poszperac w zamrazalce
moremi, MartaDidi, BISCA, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
a wlasnie ze nie- on zje , pooglada sufit, posmiejemy sie ,porozmawiamy po norwesku czyli pogungamy i pojdzie w kimke znowuZofia8 wrote:Iwcia, to Ci da pozniej popalic

- normalnie sie nadziwic nie moge jaka ze mnie farciara
Aasiula, Dziobak, moremi, Sabina, Zofia8, MartaDidi, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja sie pisze na te 68Dziobak wrote:Laski zaciazone, mam masę ciuszkow od rozm 50 do 68 do oddania. Pizamki, masy bodziakow, spodenek. Chce ktoras? Ale przesłać mogę dopiero z Pl, czyli koniec maja.
-
Słodziak ,widac po zdjeciachiwcia77 wrote:a wlasnie ze nie- on zje , pooglada sufit, posmiejemy sie ,porozmawiamy po norwesku czyli pogungamy i pojdzie w kimke znowu
- normalnie sie nadziwic nie moge jaka ze mnie farciara 
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
U nas na szczęście młody jest radosny i nie marudzi. Ale jestem wykończona tym jego wstawaniem i próbami chodzenia, szczególnie teraz, kiedy kręgosłup mi wysiadl.gosia7122 wrote:dziobak a może Ty moje dziecię masz u mnie identycznie ze spaniem tylko wieczorem jest nie do wytrzymania ale prze 20 nie zaśnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:29
gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja bym reflektowala chetnie na te neutralne ciuszkiDziobak wrote:Laski zaciazone, mam masę ciuszkow od rozm 50 do 68 do oddania. Pizamki, masy bodziakow, spodenek. Chce ktoras? Ale przesłać mogę dopiero z Pl, czyli koniec maja.
Chlopiecie chlopcom .
Jakbys Elfowi zostawila to ja bym jej juz za przesylke wrocilaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:30
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

...