35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, niezle mnie to wczoraj zaskoczyło, przejrzałam porodówkę a tam praktycznie same porody przed terminemkapturnica wrote:No a my tak prawie mozemy rodzic koncem sierpnia juz bo przeca malo ktora widze donosi lub przenosi terminy

Ciekawa jestem w jakim stanie bedą moje ciuszki po J. Wszystko skrzętnie chowałam. Młody tez jest z listopada
ale juz wiem ze będę potrzebowała pierwszego kombinezonu, no i jakby to była dziewuszka to paru rzeczy typowych dla dziewczynki. Ach, rozmarzyłam sie na to wielkie pranie i szykowanie
Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam to M. Powiedzial ze jak my sie bedziemy leczyc to on sie chetnie wszystkimi dziecmi zajmie a Juliusza oprowadzi po Bruksie i pokaze mu co fajniejsze miejsca. Moze i lepiej?MartaDidi wrote:Jeszcze tam trzy grosze dorzucilam dla rozluznienia... Dziecmi tez sie umiem zajac

Sabina, moremi, Aasiula, mamatrojki80, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie ma znaczenia. Widzę tylko, ze w transporcie lepsze nie ceramiczne, bo różnie z nimi bywa w kopertkach. A my tu na forum mamy gorąca linie wysylkowa i duze doświadczenie z magnesami.Magda* wrote:wolisz zdjecia czy ceramike?
Simba, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
A Ty chyba też zaraz będziesz wiedziała co między nogami. To moze poczekaj.Magda* wrote:heloł

ale poszalałyscie dzis z tymi wyscigami do 888 dziewczyny, niemadre

juz niedlugo w gadnsku bede,fajnie
dziobak,jakby cos dla mnie zostało to poprosze,kto wie moze u mnie chłopak ?
Magda*, Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Andzej mozesz nie wtracac slow?Heretyczka wrote:wróciłam ze sprzatania i mam wochenende

przerazliwie pikantny kurczak z warzywami i ryżem na mnie czekał, plus czerwone wytrawne, wedle zamówienia
dobry wieczór
No duma, duma mnie rozpiera z zaradnosci Twej bracie
moremi, Dziobak, Aasiula, BISCA, anna maria, iwcia77, kkisia, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam nic.Jeszcze zeszlego lata wyrzucilam wor ciuszkow bo byly przetlałe i jakies przebarwione.Niestety po 14latach nic nie przetrwalo.Ale moze i dobrzeNatka_79 wrote:No właśnie, niezle mnie to wczoraj zaskoczyło, przejrzałam porodówkę a tam praktycznie same porody przed terminem

Ciekawa jestem w jakim stanie bedą moje ciuszki po J. Wszystko skrzętnie chowałam. Młody tez jest z listopada
ale juz wiem ze będę potrzebowała pierwszego kombinezonu, no i jakby to była dziewuszka to paru rzeczy typowych dla dziewczynki. Ach, rozmarzyłam sie na to wielkie pranie i szykowanie 
moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymoze i racjamoremi wrote:A Ty chyba też zaraz będziesz wiedziała co między nogami. To moze poczekaj.

tak sobie pomyslalam ze to taka wrozba bedzie
jak cos dla mnie zostanie od dziobaka
to moze kto wie chlopaka nosze
Dziobak, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Mowie Ci - mleko modyfikowane.Dziobak wrote:Bry! U mnie pełnia słońca, ale dziec juz śpi. Muszę w ogóle trochę pojeczec, bo taka biedna jestem. Klusek spał dziś 2 razy, ostatni raz od 14.30 do 15.00. I ta mała cholera wytrzymuje do godziny 20... Ja juz ledwo żyje, a on radosny i uchachany do końca.
Ja na prochach na kregoslup zalegam na sofie, dobrze, ze juz wieczór.
To chujostwo sie tak zle trawi, ze dzieci maja tylko sile spac
Dziobak, Sabina, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezydenta tez zagryzl?MartaDidi wrote:Uwazaj, na moja sucz sasiad z bejsbolem wyskoczyl, jak mu kury zarla...ale od razu sie uspokoil, jak zaczelam krzyczec, ze place za kury jak za prezydenta.... Oczywiscie mowie tu o PRAWDZIWYM PSIE- owczarku kaukaskim, nie o wiewiórze....
moremi, MartaDidi, Reni lubią tę wiadomość
-
Atarax z Pl przyjedzie. Syropek na alergie i świąd lekko hmmm.... uspokajajacy. Jak nie podziale, to nie wiem. Ale juz się pogodzilam z tym, ze on z tych szybko regenerujacych się jest i malo mu snu potrzeba. I nie będę zdziwiona, jak sobie za kilka miesięcy w ogóle sen dzienny zlikwiduje.Simba wrote:Mowie Ci - mleko modyfikowane.
To chujostwo sie tak zle trawi, ze dzieci maja tylko sile spac
Modyfikowanego dziedzic do paszczy nie bierze. No way.
mamatrojki80, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie lubie krwawych zabiegow i klucia twarz i czegokoliwiek. Ja bym nie zrobila. Wole laser - chyba bo oprocz masazu twarzy jeszcze sobie nie zafundowalam fMartaDidi wrote:Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...
Liftingu.
Magda*, Simba, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
O Bosz...iwcia77 wrote:dzis go zmierzyli i ma 60 cm i wazy 6200..pediatra powiedziala ze do wzrostu jest pulchniutki , bo powiniem wazyc 5900gr
Max ma 61 cm i prawie 7kg
moremi, mamatrojki80, kapturnica, gretka, Aasiula, Sabina, SolarPolar, MartaDidi, malgos741, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH