35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja nie mam nic to napewno sklepik Twoj nawiedze i towar zakupieMartaDidi wrote:Ja mam wszystko na sprzedaz bo moje gleboko zakorzenione lenistwo nie pozwolilo mi wystawic towaru na OLX
Jak bedziesz przy czasie porob zdjecia mat i innych dupereli i mi na priva podeslij z cenami 
Ps. zara zara a Ty nie mialas kolejnego dzieciora robic ????
MartaDidi, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
No niby mialam, ale ten mnie zajeżdża na śmierć, o następnym myślę ze wstrętemkapturnica wrote:A ja nie mam nic to napewno sklepik Twoj nawiedze i towar zakupie
Jak bedziesz przy czasie porob zdjecia mat i innych dupereli i mi na priva podeslij z cenami 
Ps. zara zara a Ty nie mialas kolejnego dzieciora robic ????
. Jak mi przejdzie, to w przyszlym roku pchnę temat a jak nie to bede miala dwoch jedynakow
Sabina, mamatrojki80, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, Aasiula, iwcia77, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
A ja popiol... Bo to wiadomo czym Oni w tym kominku pala? Panie, takie rzeczy ludziska do ognia tera potrafią wrzucac... A bo to wisz co Ona tam w ten żar pcha? Pewnie papierki po tych kasztankach, czipsach itd i tuczy sie dzieciak...mamatrojki80 wrote:Obstawiam korę

kapturnica, Dziobak, Krakonka, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
TO jak posprzedajesz wsio to bedziesz pozniej odkupOwac ?MartaDidi wrote:No niby mialam, ale ten mnie zajeżdża na śmierć, o następnym myślę ze wstrętem
. Jak mi przejdzie, to w przyszlym roku pchnę temat a jak nie to bede miala dwoch jedynakow 
Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ja zauwazylam, ze krazy sobie towar wokolo... Pewnie do mnie cos wroci...Tylko bez plam prosze!kapturnica wrote:TO jak posprzedajesz wsio to bedziesz pozniej odkupOwac ?

Sabina, malgos741, kapturnica, moremi, Zofia8, Aasiula, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:

ja też bym kciała, nie jesteś sama. nie smutaj.
co się odwlecze to nie uciecze. będzie dobrze. troszkę cierpliwości.
Dzięki. Po prostu się nastawiłam, że to już. Ale z drugiej strony miesiąc w tę czy tamtą stronę to w sumie bez różnicy.
ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Zofia8, BISCA, Sabina, Krakonka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie, on chudy jak patyk od kaszanki. Duży lepek na chudych, długich nogach. Kosmita niemalże.MartaDidi wrote:A ja popiol... Bo to wiadomo czym Oni w tym kominku pala? Panie, takie rzeczy ludziska do ognia tera potrafią wrzucac... A bo to wisz co Ona tam w ten żar pcha? Pewnie papierki po tych kasztankach, czipsach itd i tuczy sie dzieciak...
A palimy czym popadnie, co tam się w piwnicy nawinie. Ostatnio parkietem, co z remontu został.
moremi, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby bez różnicy ale wkurza.Margolcia88 wrote:Dzięki. Po prostu się nastawiłam, że to już. Ale z drugiej strony miesiąc w tę czy tamtą stronę to w sumie bez różnicy.
Rozumiem Cię doskonale.
kapturnica, Margolcia88, malgos741, moremi, Zofia8, Sabina, Krakonka, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak uda mi się przetrwać kolejny tydzień w pracy to pojadę do szpitala pieśnią na ustach.
Leżysz człowieku i nikt Ci dupy nie zawraca, nikt niczego nie chce, nic nie trzrba robić...
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 22:03
Margolcia88, malgos741, moremi, kapturnica, BISCA, Sabina, Aasiula, gretka, anna maria, iwcia77, stara.krycha, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ehh właśniemacduska wrote:Niby bez różnicy ale wkurza.
Rozumiem Cię doskonale.
Margolcia88, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO, o, o właśnie! O to chodzi, niech się wszyscy odczepią.macduska wrote:Jak uda mi się przetrwać kolejny tydzień w pracy to pojadę do szpitala pieśnią na ustach.
Leżysz człoqiwku i nikt Ci dupy nie zawraca, nikt niczego nie chce, nic nie trzrba robić...
.
macduska, moremi, chruszczow, Krakonka, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:O, o, o właśnie! O to chodzi, niech się wszyscy odczepią.
Też się denerwuję, czy mi się uda. Chora kurcze jestem jak to zwykle w kwietniu. Mam nadzieję, że przejdzie do następnego wtorku.
malgos741, Margolcia88, kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo Ty masz drugą laparo, tak?macduska wrote:Też się denerwuję, czy mi się uda. Chora kurcze jestem jak to zwykle w kwietniu. Mam nadzieję, że przejdzie do następnego wtorku.
To zdrowiej, zdrowiej, herbatki, cytrynki, malinki
macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH