35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ty tak specjalnie z tą "monką"?Krakonka wrote:A za mną dzisiaj pierwszy dzień bez monki
Ginka pochwaliła moje postanowienie, powiedziała, że będzie trzymała kciuki i dała kilka rad
W sumie może to i dobrze, że nie pękam. Mam miesiąc, zawsze to parę kilo mniej, zdrowiej, lżej. O ile coś ruszy 
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zmykam do łoża

dobranoc
ps. Arwena super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 23:35
anna maria, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Warzywa będę jadła

Mrożonki się szybko robi, wątróbkę drobiową, kurczaka, sałatę, pomidory, sery różne. Wreszcie mi się to wszystko znudzi i w ogóle przestanę jeść. Wtedy na 100% schudnę
Ginka jeszcze kaszę polecała. Lubię kasze różne, więc spoko.
I zupy mogę jeść, bo sycace są a też lubię.
anna maria, moremi, Zofia8, kapturnica, Aasiula, kkisia, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
I owoce, bo niedługo będą
Galaretki też będę jadła. Nawet jak będzie trza to zrobię "naturalne" nie z torebki.
Czekolada też nie mąka, w sumie...
anna maria, moremi, Zofia8, peppapig, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Monka gryczana jest supermamatrojki80 wrote:Ta monka to biała śmieć podobno jest... gorsza od cukra.
Krakonka żartuje
Witaaaaaaaam
iwcia77, Elfik, Sabina, kapturnica, Aasiula, peppapig, kkisia, gretka, macduska, slash, gosia7122, anna maria, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg -
Nocna zmiana przyszła

A ja chciałabym się nauczyć robić chleb z mąki kukurydzianej
czasem kupuję, jest super, ale mam wrażenie, że jednak chemią mocno podganiany..
Leci teraz wywiad Mołek z Chylińską..
Mołek nie znoszę, ale Agniecha...wymiata..
Rozklapiocha...
Sabina, kapturnica, kkisia, anna maria, Dorka.1979, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Nie to żebym nie mogła spać, ale miałam dzisiaj już 5.30 pobudkę. U mnie też wirus w domu, najpierw wymiotowała, zaropiałe oczy, teraz smarka i kaszle oczywiście na mnie , bo ze mną śpi.
Olu, to w Polsce jakies swinstwo chyba grasuje. Nie jestes pierwsza osoba na forum z chorym dzieckiem.
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Olu, to w Polsce jakies swinstwo chyba grasuje. Nie jestes pierwsza osoba na forum z chorym dzieckiem.
Tak Zosiu, tylko jak człowiek chciałby się uchronić chociaż przez pierwsze 3 miesiące od choroby to nie ma jak
Elfik lubi tę wiadomość

-
ola_35 wrote:Tak Zosiu, tylko jak człowiek chciałby się uchronić chociaż przez pierwsze 3 miesiące od choroby to nie ma jak

Moze profilaktycznie stosuj jakies naturalne metody np.czosnek. Probuj wzmocnic organizm.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

jestes wielka
odkladaj co mozesz ja ws<ystko przytule