35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Moze profilaktycznie stosuj jakies naturalne metody np.czosnek. Probuj wzmocnic organizm.
Na temat czosnku w ciąży są rozbieżne opinie, zastanawiam się nad nim. Idę chyba do sklepu i wezmę się za ugotowanie zupy najpierw. Nie idę dzisiaj do pracy ,ale jak sobie pomyślę ile mam sprzątania dzisiaj
Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
Spokojnie Ola -moj akurat na samym poczatku jakos w 5tym tygodniu tez cos przydzwigal ze szkoly. Smarkal , kaszlał ,kichal, mial goraczke mnie nie ruszylo.KOlejny raz przeziebiony byl jakos w 10tym tygodniu i tez mnie nie dorwalo.Org kobiety w ciazy daje radeola_35 wrote:Tak Zosiu, tylko jak człowiek chciałby się uchronić chociaż przez pierwsze 3 miesiące od choroby to nie ma jak

EDIT Mozesz brac wapno i witamine c bez zadnych problemow bo mnie to polecono.No i naturalne czyli sok malinowy , cytryna , syropy z cebuli.Czosnek nie jest wskazany w poczatkach ciazy wiec z nim bym nie przesadzala Ale bez schiz jak sobie wcisniesz kanapke z czochnem upieczonym czy sos czosnkowy raz na jakis czas nic nie stanie sie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 07:31
ola_35, Aasiula, Sabina, Zofia8, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Witaj w klubie ja to samo
Wolałabym iść do pracy niz sprzątac
Ja też właśnie się rozglądam po domu i z niechęcią myślę o sprzątaniu.Dlaczego tu taki bałagan? Kto to tak brudzi ;)I to jak szybko!
Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:PIję codziennie sok z żurawiny taki naturalny wyciskany przez praskę, ze względu na mój problem z pęcherzem, tam jest dużo też naturalnej wit.c.
Mi też kiedyś żurawina pomogła, obeszło się bez antybiotyku.
No i gratuluję, Ola !
ola_35 lubi tę wiadomość
-
No własnie powiedzcie dlaczego przewaznie tak jest ze w tygodniu piekna pogoda a jak przychodzi weekend i jest wolne to chujnia z patatajnia za oknem

Ide napalic w kominku bo zimno jak szlag !
Sabina, Margolcia88, Zofia8, kapturnica, kkisia, Dziobak, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc. Wczoraj sie szybko zmylam,bo wrocil maz i bylo wino i seks. Dzis tez dlugo nie posiedze,bo wroci maz i bedzie seks, wina musimy dokupic.
Aasiula, Sabina, Margolcia88, Zofia8, mamatrojki80, peppapig, moremi, kkisia, Dziobak, Heretyczka, megan8, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam tylko takie pytanie. Angielskie slowa, gwara czy lamana polszczyzna nie sa tu komentowane. Nawet francuski czy rosyjski obleci. Dlaczego juz druga osoba (Reni mnie tez za to pouczyla) odnosi sie negatywnie do niemieckich wtracen?Simba wrote:Andzej mozesz nie wtracac slow?

No duma, duma mnie rozpiera z zaradnosci Twej bracie
mamatrojki80, moremi, kkisia, Heretyczka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Hhehehe moze szwabskiego nie trawistara.krycha wrote:Mam tylko takie pytanie. Angielskie slowa, gwara czy lamana polszczyzna nie sa tu komentowane. Nawet francuski czy rosyjski obleci. Dlaczego juz druga osoba (Reni mnie tez za to pouczyla) odnosi sie negatywnie do niemieckich wtracen?
stara.krycha lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra, nie draze. Tak tylko spytalam z ciekawosci. Ide dospac, bo na smarku to i tak chuj nie pisanie. Milego weekendu, Wochenendu, konca tygodnia, soboty z niedziela czy jak tam komu pasuje!kapturnica wrote:Mi tam osobiscie nie przeszkadza ani niemiecki ani innyy jezyk Takze mysle ze luzzik kazdy pisze co chce i jak chce.I co komu do tego ?

Sabina, Margolcia88, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH